20179
-
Nyiri #1854 Grafban lehet hogy az Xpand a kira, de a demo alapja az a jatek ugy szar ahogy van. -
#1853 biztos hoyg ezzel a játékkal toltad? ^.^ -
#1852 Nem fikázom a gamet csak megjegyzem hogy azok a képek amiket Tomper illesztett be ,gyengébbek mint az Xpand Rally grafikája tudom nem ez számit de grafban akkor az Xpand lesz a kira?? -
#1851 Iráynitás fizika gondolom sokkal jobb nem? -
#1850 ugyis az utat figyulom nem azt hogy merre kuffantanak az állatok ^>^ -
#1849 hat ez szimulator, colin autos jatek
egyebkent a grafika talan jobb, de a colin sokkal kiroffottab, jobban van optimalizalva
colinban van multi, itt nincs :/ -
#1848 Aki már játszik vele mikben veri a Colin-t??? -
Lacika 79 #1847 Ha tényleg jó a szimuláció, szerintem úgysem azt fogjuk nézni, hogy melyik fűszál merre áll, ez a fa most túl pixeles, stb. -
Marco #1846 Azt hiszem értem hogyan gondolod. Nekem a GTR grafikája egyhangú egy picit, amellett, hogy eszméletlen jó szimulátor. -
REAL_CIÁN #1845 "egyenlőre a rally schoolnál elakadtam"
Pedig pont a school elég könnyű... :)) -
REAL_CIÁN #1844 Árrghh.. úgy látom senki sem ért meg, nem léghajókat várok meg óriáskerekeket, egyszerüen sivárak a pályák, de majd úgy is meglátjátok. -
#1843 nincs antilop? pfff ...
-
Lacika 79 #1842 -
#1841 bár nem engem kérdeztek,
én rentgeteget multiztam melohelyen a rally trophyval, és ehez képest az egy elnagyolt árkád :D
ez valahogy olyan finom.. nemtom elmagyarázni.. minden olyan apro mozdulatokon mulik... tényleg leirhatatlan. -
#1840 jah, alt tabot senki ne nyomjon :D feketeség... legalább belövöm a kormányom :) -
Marco #1839 Hasonlítsd össze légyszi más rallys játékkal. Mondjuk a CMR4-hez és a Rally Trophyhoz képest mit mondasz róla? -
Lacika 79 #1838 valószínű, de próbálom majd elkerülni. Idővel hátha sikerül majd. :) -
#1837 hát, szerintem senki sem fog csalodni, aki egy jó szimuláciot várt. tökéleteset nem lehet csinálni, de ez eléggé megközelitette ... SZVSZ.
aki sok árkádos játékkal játsott, ahol a swéd rally mellett is oriáskerék, meg heliopter, meg átfuto antilop van, annak a gfx sivár lesz, aki viszont autozott már erdei utakon, egyedül, annak hatalmas érzés lesz! semmi tulzás, a kocsi csodálatosan mozog az uton, egyenlőre a rally schoolnál elakadtam, mert a codriver szerint - idézném szo szerint - : "this was a terrible drive". -
REAL_CIÁN #1836 Le fogsz menni, garantálom. :)) -
REAL_CIÁN #1835 Nem a mozgó fákra gondoltam, hanem a pályák felépítésére, valahogy egysíkuak nagyon. Akkor úgy fogalmazok, hogy sótlan az egész. A vezetésen kívül nincs más.. -
#1834 Nem kellett volna feltenni szlik gumikat:) -
Lacika 79 #1833 Ez legyen a legnagyobb probléma. Ha nem muszály, nem megyek le az útról. :D -
REAL_CIÁN #1832 Annyit mondok csak, hogy a túlzott elvárásokból nyugodtan vegyetek vissza, mert könnyen csalódás lehet a vége. Nekem tetszett, de sok minden hiányzik a játékból és a szimuláció is hibádzik néha. Elég csak arra gondolni, amikor lecsúszunk az útról és egy 2%-os emelkedőn nem tudunk visszakapaszkodni, mert kikapar. Jeges havon még elnézem, na de egy földes-füves oldalon.... -
Marco #1831 Tudom, csak tovább folytattam a megkezdett ironizálásod. -
#1830 Ezt ne nekem mond -
MikroID #1829 Köszike -
Marco #1828 Persze. Richard Burns is azzal van elfoglalva vezetés közben, hogy melyik néző mit csinál, hogyan mozognak a fák, van-e élet. Mert biztosan annyira unatkozik közben... -
#1827 "hiányzik az élet"
Mire gondolsz? Mondjuk focizzanak az úton vagy mi? -
SE0418 #1826 Roncsderby? -
#1825 Sajna csak holnap tudok vele játszani, addig marad a fórum. -
REAL_CIÁN #1824 A játék szép, még konzolon is, inkább azzal van a baj, hogy fakó és élettelen. Az a pár ugráló bíró ne tévesszen meg senkit, attól még a pályákból hiányzik az élet, egysíkú, sivár az egész.
A vezethetőség nagyon jó, a fékezésekre kell odafigyelni, nem lehet satut nyomni és a kormányt sem lehet büntetlenül rángatni, de ez így is van rendjén.
A beállítások iszonyatosan részletesek, nem sok ember lesz aki mélyebben belemászik majd, max a versenyszerelők. :)) -
#1823 1024 low
de igy se volt sokkal tobb fps -
zoszt #1822 Itt láttam. -
#1821 van :)
screenshotokat nem rakok be, de majd múvi lesz :) -
#1820 -
Lacika 79 #1819 Akkor jó! Szerintem tecceni fog! :) -
Nyiri #1818 Topic focimbe irjatok be valami ilyesmit.
ITT FEKEZNI IS KELL!!! HA EZ NEM TETSZIK, ROSSZ HELYEN JARSZ :)
Akkor megkimeljuk magunkat az olyan egyenek beszolasaitol akik a takonyshaderes, vakitos, nfsu, colin3-4-5, jatekoktol osszepisiluk magukat az oromtol. -
MikroID #1817 Hali! BitTorrent-en kívül van máshol??? Mármint valamelyik fizetős oldalon fenn van már? -
#1816 Akarom mondani mint a Rally Trophy :) -
#1815 szerintem joval nehezebb iranyitani