Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
Utálok online-zni. - Akkóóó ne onlányozz 😊
ott tartunk ha pl ütközök a Focus WRC-vel akkor fogja magát és kilép - #18097
Ti mit élveztek a betett autókon? 1) a kedvenc autója mindenkinek q-rvára teccc a replayben 2) saját fizikájuk van
170 el buktam...szalonból... - Állítsd realisticra. A törésmodellen nem változtat (autófüggõ), de mást viszont fogsz érezni.. 😉
Szerintem a játék élmény közel sincs meg a betett kocsikkal. - Nem jó autókkal mész, nem jó fizikával.

Just do it :)

Airbus A380
Utálok online-zni.

Szezonba nem csak az én idõim vannak ott rendes verseny van gépi versenyzõk ellen. Egyébként meg a @om tele van most már ott tartunk ha pl ütközök a Focus WRC-vel akkor fogja magát és kilép a játékból.

Ti mit élveztek a betett utókon ? Nem törnek mint a gyáriak, 170 el buktam pördült 8-at a c4-es és mintha a szalonból pattant volna ki.
<#zavart1>

Nem lehet karrierezni.. (gépit, legalábbis nálam)

és mint írtam nálam kilép ütközéskor.

Szerintem a játék élmény közel sincs meg a betett kocsikkal.

Félre értés ne essék csak érdeklõdésbõl kérdezte.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Gaz78
Nemértem....
Ha mész egy szakaszon,akkor a progi eltárolja az idõdet és legközelebb ahhoz hasonlít.Csak az általad futott idõeredmények léteznek a játékban.

A gyors rally-ban egy adott szakaszon mehetsz.Több gyorsaságiból álló verseny nincs csak carrier-ben.
Tudodmit!Játszál ónlányban az a tuti!Több is a pálya!

JUVEfun
18134hsz.

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Airbus A380
De így nem versenyezhetek a géppel... 😞 (tud karrierba verseny van)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Gaz78
HA nem online-ban mész akkor gyors rally-t menj,felesleges karriert menned ha univerzális mentésed van.

Airbus A380
Ti a betett autókkal karriert szoktatok menni vagy gyors rally-t.? (gyors-nak van írva az egyszerû rally a magyar fordításba)

adikakk
oké akk ha leszel írj pm t pls...

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

SimaSuna
biztos nem a Captain Jack 😊

msn-re nem, mert épp a fõzés közepedte vagyok...csak Fb-zni jöttem be, és az SG a fõlapom.muszáj volt benézni 😊
de késõbb leszek..
adikakk
Mért mien zene kéne?
am msn re feltudsz jönni?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

SimaSuna
1. zene nem hozzávaló
2. sok az effekt.

a jótól még messze van 😊
adikakk
-köszönés XD

adikakk
Jó napot.
Csináltam egy kis videot...
JÓÓ VIDEO

Véleményeket várok..

JUVEfun
Ezt mikor írja ki ? (amikor a cars mappába akarod betenni ? )

adikakk
Jó napot.
Lenne egy kérdésem szeretnék animáciot meg rendelt meg kicsit feltuningolni egy két zsigát de nem tudom behivni a 3ds modellt.
De az alap autok betudom hivní.
Valami ötlet.(Ezt írja ki elfogyot a memoria=Out of Memory)

Muttley
Ne mondd, h te nem tápláltál (hiú) reményeket, amikor hangoztatták, hogy ez aztán hûha-denagyon más lesz + simulation így-úgy. 😉

bardocz
Ne hiszem, hogy az lett volna a célja, hogy RBR nyomába érjen.
Muttley
Van egy arc a topicjában, aki rövid és találó véleményt írt a játékról.

A remény hal meg utoljára és az ember mindig keres új megoldásokat. DE EZ nem lesz az. 😊 Ez tiniknek való és/ vagy azok akik ismerkednek az autós játékokkal komolyabb szándék nélkül. Az RBR nyomába sem érhet.

Breki33
hát szerintem nagy csalódás ez a játék
már a demo tálalása is az

késik, nem a hivatalos oldalról szivátog ki
sokaknak el sem indul rendesen X3Audio1_7.dll hibával, ezt a demoban lévõ directx sem oldja meg külön kell leszedni és telepíteni az irányítás beállítás nehézkes már bill-nél is kormánynál fõképp

ezek a széles szinte kanyar nélküli utak pedig.......
még a Jordan pélya ilyen szempontból elmegy de az is inkább Dirt 2 érzés.

Azt nyilatkozták ugye, hogy a a Dirt2 vetélytársának szánják
hat ott ehhez képest korrekt grafika 'fizika' és hang volt csak ott kevés volt az igazi rendes Rally pálya.

van WRC demó

JUVEfun
Ja , értem <#eljen>

Breki33
A multiuploados linkben a #18128

abban akkor összeszedtem az összes többi magyart az addig felrakottakon kívül egyik az amit linkeltél külön is.
JUVEfun

JUVEfun
Melyikben melyik ?

Airbus A380
Ez meik ? Nekem 1 pasi van és nem számol vissza a rajtnál.

JUVEfun

JUVEfun
Azt ajánlanám kezd elölrõl az egészet .( Dattool.exe) Ha visszaolvasol vagy használod alul a keresõt , régebben leírtuk az összes ilyen hang problémát

Breki33
Ez szerintem benne van a másikban
JUVEfun

Airbus A380
Alapvetõen talán épp a Subaru a kedvenc rally autóm, kb ezzel is azonosítom a mûfajt de ewz a kocsi bán ronda szerintem. <#alien2>

JUVEfun
Próbáld a dattool-lal csak ne felejtsd az eredeti audio-t törölni

JUVEfun
<#wave><#vigyor2><#wave>

Breki33
Airbus A380
A kocsi megy. Avval nincs gond. A karrier mód nem megy de az akkor se ment mikor az eredeti autókat állítottam helyre. A school-t nem csináltam végig de a MULLIGATAWNY kóddal játszom ami megad minden pályát és autót. De ezzel még menni kéne a karriernek nem ?

Rally szezon-nak van írva nekem a játékba.

AlieN911
Most már jó, csak nincs a kocsinak hangja :S

Honda - The Power of Dreams

Breki33
Ha ennyire nem megy szedd le a csökõ félét egyben

http://www.megaupload.com/?d=8TT7CA7V

Milyen karriert én ilyenre nem emléxem :-)
A schoolt végigcsináltad?
Airbus A380
Segítsetek léccy. Kiderült a rendes gyárilag bennt lévõ autókkal sem tudok karriert menni. Mi lehet a gond? Amikor indítom a karriert azzal kezdi adjam meg a nehézségi szintet.

Ezek szerint nem az miatt nem ment hogy a betett C4-el próbáltam,...

köszi elõre is.

Airbus A380
Ami nekem van az magyarul beszél végig. (nem számol az elején.)

AlieN911
Nem megy😞
Kicsomagoltam RBR_modutil-lal az audiot, felülírtam, átneveztem az audio.datot , elindítom, és kidob asztalra...

Ötlet? 😞

AlieN911
Õ, hogy magyarul mondja h. jobb bal 70 stb.. xD

Köszi

AlieN911
Õ, hogy magyarul mondja h. jobb bal 70 stb.. xD

"Error
This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time."

😞((

Breki33
Ha a magyar navigátor hangra gondoltál ez mûködik
csak nem csak az elsõ mirrort kéne megnézni :-)
megauploados biztos jó

http://www.multiupload.com/25XORV68WN
AlieN911
lemaradt, hogy 404-es hiba van a lenti linkeken 😞
Valaki feltenné nekem valahova?

AlieN911
Üdv

van magyar navigáció?

Végre tudtam foglalkozni vele (gauger plugin), minden tökéletesen mûködik.
Köszi!
SimaSuna
elkezdtél egy skint.

ezen mi olyan nagy dolog?
meg a monster...háth már kicsit uncsi hogy Block mintás minden autó.. :/
Jacek
vagyok😊

Airbus A380
Nekem nagyon nem jön be ez a szín kombináció.

adikakk
Szeretném kicsit felturbozni a gépet de vmiért nem tudom megnyitni a 3d modellt
ezt írja ki:Kevés a memória.<#nevetes1>(8GB RAMOM VAN)

adikakk
Jó napot.
Elkeztdem még egy skint.
Véleményeket várok.