Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SAntA_ClAus
Nálam is hasonló a helyzet. XP + MS FF wheel + gyári driver (illetve próbáltam a 4.0-as - ami szintén megjegyzi hogy nem fog megfelelõen mûködni 2000 alatt) S nem sok Force van. Régen lerázta az asztalról a monitort...most meg örülök ha megmozdul... 😞
Goliath
Attól félek az lesz a baj, hogy az elõször feltelepített driver bekavart és nem rakja fel rendesen az újat. Ötlet hogy hoigyan lehetne eltávolítani rendesen???

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Goliath
Aham. Ez nekem is megvan és ugyanúgy xar... És nem emlékszel, hogy az elején nem makogott hogy ez nem 2000 driver hanem 98?

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Breki33
délután megnézem
Breki33
MSSFF40.ZIP

azt hiszem

de sidewinder driver-el kerestem azt hiszem
Goliath
Alexease és nem tudod valahogy megszerezni a trükköt??? :-))) megõrülök.
Különben a legstrapabíróbb kormány az összes közül, és a legerõsebb is.

Goliath
vagy hogy hogyan kerestél rá

Alexease
Mar eleg regi es mar reg nem gyartjak (az egesz sorozatot sem). 98 alatt ment rendesen, XP-n mar csak trukkel, vagy valami hasonlo😉)
Nincs olyan kormanyom, de allitolag ha megy eleg korrekt.
Goliath
nem tudod esetleg a fájl nevét?? az elég lenne hogy megtaláljam

Goliath
Basszus, nagyon durva hogy microsoft termék és szarul mûködik winfos alatt.

Breki33
XP van

a CD-n úgy emléxem régebbi van
én rákerestem smart explorerral és a netrõl szedtem le.

Most nincs itt, elküldeni nem nagyon tudom (ha jól emléxem 16 mega) esetleg icq-n, vagy ha adsz helyet.
Goliath
EZ AZ A KÉP AMITÕL MEGÕRÜLÖK. bocsi. ez az ahol azt írja hogy colud not initialize force feedback, olvassak el minden szart. A cd-rõl telepítettem elõször, magyar xp-m van /professional/...
Aztán a driverguide-ról telepítettem az összeset, rájöttem mindd ugyanaz. Már a telepítéskor szól hogy a 4-es szar 98 alá van és nem 2000 alá /mert ugye 2000-nek látja az xp-t/. neked xp- van fenn?? És ha igen akkor el tudnád valahogy küldeni vagy valahova felrakni a driveredet, mert már kikészülök hogy nem tudok normálisan játszani.

Breki33
Amúgy az õ beállításainál szerintem túl nagy a DEadzone, de ha õ így szereti
Breki33
figyi a 4-es driverral próbáltad?

Itt nem kapcsoltad ki a Force-t?

Goliath
Segítsetek pls ha tudtok!!!!
Sonajkhoz hasonlóan nekem is egy sidewinder ffb-m van (usb-s). MIvel láttam a beállításait, ezért felraktam a kormány gyári driverjét, hogy tudjak szeparált pedállal menni, mert az xp alapból felismeri a kormányt, de nem lehet tulajdonságokat állítani, csak a játékokban. Felraktam és azóta nincs forceom csak középre húzás. a létezõ összes driverguide-os változatot kipróbáltam. Nem tudom leszedni, mert leinstallálom és változatlanul nincs ffb, meg menü sem. Aki tud segítsen mert két napja szenvedek. köszi

Breki33
Abroz 22944.zip

nemsemmi idõk

klikk
Itt egy linkgyûjtemény (RBR):
http://www.hallo.ismooi.nl/homepage/show/pagina.php?paginaid=96101

Remélem elkészítik a kis Renault-ot a "classic mod" ban...
Itt egy cheat, hátha vkit érdekel:

PC
(Enter as your 'Profile Name')
MULLIGATAWNY

(Nem próbáltam ki)
Huh....harmadszori probalkozasra mentem a diamond creeken egy 3.17.22....pedig volt benne egy par hiba + nem ismerem meg a palyat felfutas szinten😊
Breki33
többfajta dolog volt

itt olvasgass

asszem azt írták pl, hogy a filtereket kell levenni
Breki33
má énis küldtem neki P
sumi
Szia.Betennéd mégegyszer??Köszi.

Goliath
Sonajk küldtem egy privet olvasdd el pls.

b-type
hajrá 😊
nézgettem, olvastam...pár jó jelenetet felvettem én is 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
rakd fel egy tárhelyre, és linkeld ide, akkor megnézi akit érdekel...én pl. valszeg, mert komoly idõ.
ha semmi nem jön össze, akkor kérj meg valakit tegye fel, és linkelje a neved alatt.
elküldöd mélben osz ok.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hi,az gondom h feltelepítem utána setup.exe, és amit kibont crack "invalid fingerprint"-tel elszáll. A gamecopy-s crack az pedig wrong disc-et produkál, ha segítene vki megköszönném.

JuanG
elkezdtem az RBR részleget a honlapomon, nemsokára lesznek idõk, replayek, meg setupok...meg videók:

izgi volt 2 keréken, de nem úsztam meg 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Helló!
Mentem egy sztem elég jó idõt a Cote D'Arbroz pályán.
Az idõm 2:34:94.Elküldeném a visszajátszást,de gõzöm sincs, hogy hogy kell😊Ha vki megdöntött szóljon!
ByeZzZzZzzz
Sonajk @:o)
Mára nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek. Álmodjatok csúcs idejû körökrõl 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

JuanG
akkor gondolom a camera hack-et töltötted le valahonnan 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ezt gondolom a hátsó/külsõ nézetbõl csináltad 😊))...én is próbáltam de nem ment, de ahogy látom eléggé csúnyácska...

Breki33
Microsoft SideWinder FFB 😊))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Igazad van, bár ez a direkt egy kissé csúnyácska feltételezés volt tõled rólam. Nem direkt volt csak szerettem volna, ha integtnek a képen és nem csak "bamba" módon álldogálnak (nézd csak meg a képeket). De szerencséd van, mert van itt egy kép az én elért eredményemmel is.

A fokozat? Ahogy a játék alapból beadja. Csak a sérüléseket tettem fel a realisztikus szintre.

És akkor itt vannak az idõk, no meg a lehagyott kép 😉

Breki33
Ezek jobbak sztem

Breki33
érdekes, hogy Nvidian sose villog :-)
amúgy a prohardver fórumán többször volt szó róla és az esetleges megoldást bemásoltam ide
[HUN]FaTaL
Bocsi hogy ha már volt de nem tudja valaki hogy miért villog néhány textúra nekem a gameben? radeon 9200 4.9es catalyst, 4.8cal is ezt csinálta😞 help me plz

http://goo.gl/gd6Zi5

Hát én még csak most tudtam úgy isten igazabol megnézni ezt a játékot. Egyszerûen ku**a jó!!! ATI kártyám van szal csak minimumba megy de les****m. Az irányítást meg kellett szoknom mert hát az elején többet voltam az ut szélén mint az úton de fokozatosan megszoktam. Kér hogy nem megy full grafikán. Sebaj! Nha megyek még játszok még egy kicsit. : )
Alexease
bzoley
Kiváncsi lennék, hogy oldotta meg a vezérlést usb-n keresztül. Ami viszont egyszerû, sok helyen adott egy plusz gameport, plusz tengelyekkel, plusz gombokkal. Müködni mûködik, mert egyszer véletlenül mindkét kormányom be volt dugva és a gameportosra is rakhattam funkciókat(LFS-ben), mint pl. kuplung. Csak házat kell csinálni az elektronikának és kész is. Ehhez persze szeretni kell barkácsolni😊

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Igen, ráadásul itt az SG-n olvastam, hogy egy srác a Logitech Force Feedback-es kormányához szerkesztett egy plusz plusz pedált a kuplungnak. 😊

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Bucser
Igen van egy dvd-s meg egy dvd ripes verzió.. de eddig úgy tûnik, hogy a rioppes mindenkinél különbözõ hibákat csinál míg a dvd-s fasza nagyon...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

robotnyk
lehet, és tényleg csak dvdíróval lehet kiírni
Sziasztok! Nem volt idõm végigolvasni a fórumot, de lehet az, hogy nekem dvd változatú R.B. Rallym van? Csak azért aggaszt, mert nem tudom kiírni dvd író nélkül.

amugy van benne kuplung is nem? a clutch az kuplung nem? azt kell használni manual váltonaál? vagy lehet? ezért lenne jo 3 pedalos kormány 😊)

Buba007
Azt hol is lehet beállítani? Csakmert nem piszkáltam õket.

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

JuanG
camera beállításodról 😊))...

Buba007
Mirõl beszélsz?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu