20179
-
-
#7515 Idióta -
Yunx #7514 Szerintem a Colin 2005 neked sokkal jobb lesz.... -
#7513 Tényleg nagyon elcseszték az irányítást vagy azért lehet vele játszani?
A grafikája milyen. Jobb mint a Colin2005 ? -
Ahogy irták is,tényleg szép műszerfalat csináltak ehhez -
#7511 tudom -
#7510 jobbklikk képre, tulajdonságok, cím, elámul "Jé, Blackhole motorsport" -
#7509 -
#7508 -
dl Voodoo #7507 Nekem eddig csak a váltó száma látszott középen semmi több és a szám abba elég vékony vonallal volt megrajzolva úgy hogy nekem ez jobb. -
#7506 ^.^
-
#7505 Köszi szépen, lesz időm kipróbálom..... -
Lacika 79 #7504 ez a kék rpm mérő valami nagyon szar, nem lehet látni semmit szinte :S -
Agrakos #7503 Ajánlom figyelmedbe a www.swedishsimracers.com oldalt, itt találsz setup-okat is, esetleg nézz meg párat, hátha könnyebbé válik tőlük az autó irányítása! -
Agrakos #7502 Peccseket feltetted?
Egyébként érdemes minden teljesített feladat után save progress-t nyomni, hátha akkor nem felejti el. -
#7501 Hai!
Sikerült kipróbáznom a gammát....le a kalappal, ennyire jóra nem is mertem számítani, csak az a bajom, hogy az én kormányomhoz "túl" reális, mert annyira nem pontos a kormány, mint amennyire kellene. De sebaj, örülök, hogy ilyen zsír lett, azért még próbálkozok azon, hogy sikerüljön végigmennem egy-egy szakaszt "rommátörés" nélkül :)))
Jó gamézást nektek! -
#7500 :DDDDDD
Én is elbasztam ezzel a szar huddal :CCCC -
Lacika 79 #7499 megkaptam, thx :) -
SE #7498 Elküldtem. -
Lacika 79 #7497 Na hali!
PC_1024_03.dds
Ezt a file-t valaki nem tudná nekem elküldeni? MErt hülye fejjel elfelejtettem lementeni, mielőtt felülírtam.
Előre is thx. -
Since #7496 Sziasztok következő lenne a kérdésem...Elindítom a játékot, megy a rally school vagy mi a rák. Megcsinálom az egyik tanfolyamot, azonban az egyik része nem sikerült. Kiválasztom hogy újra szeretném csinálni, erre kidob az asztalra. Természetesen minden school eredmény törlődött. Valakinek előfordult már ilyen? -
#7495 nemizs -
#7494 Hát én is megszenvedtem vele :D
-
dl Voodoo #7493 Köszönöm.A magyar hang nekem az istennek se akar menni. -
#7492 a skoda jobb -
#7491 Ja,kipróbáltam a magyar hangot is :)
Háátttőőő.... ^.^
De nem lenne rossz,ha lehetne torzitani....(bár a tököm szenvedjen vele ^.^) -
Nos,tegnap kipróbáltam a 307-est,és KURVA JÓ!!
Nagyon QL lett a fizika szvsz,és még jól is néz ki :)
Pedig élőben soha nem tetszett :)
Ezenkivűl tegnap ELTÖRT a gázpedálom rugója hogy az Isten @&@@@# meg :(
Megbuheráltam egy kicsit,raktam bele egy másik rugót,kiváncsi vagyok,meddig lesz jó :/
-
#7489 tessék. -
dl Voodoo #7488 GPetyus be tudnád nekem ezt a cockpitet linkelni? Nagyon fasza.köszi -
#7487 dattool nem feltétlenül kell, az csak ahhoz jó, ha a menüben a kocsiválasztásnál is a skoda-t akarod látni a toyota helyett...
amúgy csak bemásolod a skoda könyvtárat a cars-ba, és a cars.ini-ben átírod a toyota "elérését" a skodáéra...logikus :))) -
BONO14 #7486 Úgy kell,de ha van mellette külön file akkor az RBR-nak a könytárába átmásolod az egészet! -
#7485 hogy kell berakni a kocsit? olvastam a readme-t de nekem kínai:)
azthittem simán be kell másolni valahova a cuccot és nem kell szarakodni dattoolal stb. -
#7484 asszem este nem veszem le a kormányt és kipróbálom hétvégén:) -
#7483 Nekem is,de kiváncsi vagyok így milyen :-)
Holnap kipróbálom,....maximum visszacserélem utána. -
#7482 bocs, én biztos nem :(((...robert reid hangja nekem tökéletes... -
#7481 Valaki próbálja már ki a magyar hangokt,pls -
#7480 nemám...nagyon fasza :DDD -
Lacika 79 #7479 Hm, akkor nem csak nekem teccik a Skoda ótó. :P -
#7478 Próba-cseresznye :) -
#7477 tegnap feltettem az RBR-hez a Skoda Octáviát és az új Peugeout 307, jó mindkettő, de:
307: jól néz ki, faszán megcsinálták, a fizikája annyira nem tetszik, bár lehet csak setup kérdése :)
Skoda: nagyon jó lett :C "fizika"-ilag is, sztem ezzel lehet most legélvezetesebben menni. Ami egyből érezhető: a készítők megnehezítették súlyra az autót, ellensúlyozandó a játékban alapból kicsit alacsony gravitációt, ezáltal sztem sokkal realisztikusabb az autó viselkedése, nem száll el minden "kis" bukkanótól, totál ÉLVEZET :D...persze csúcsidőket nem fogok menni vele, de kit érdekel...