20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
    '18931,19911 hsz.(néha nem ártana használni alul a keresőt)
  • JUVEfun
    A "del" gombbal te váltod ,hogy melyiket szeretnéd használni (akár menet közben is válthatsz) a gyári ami eredetileg benne van ,ha zavar bármikor kikapcsolható egyébként is ,aminek egyetlen hátránya ,hogy egyúttal az időmérőt is kikapcsolja.
  • makinen72
    Köszi a segítséget! Sikerült megoldanom a szakasz behelyezését, végül is átalakítottuk 7z tömörített formába, de segített a kommented is. :)
    Még az a problémám, hogy a játék közben jobb alsó sarokban levő digidash-t hogy lehetne betenni a kormány mögé a műszerfalra?

[/IMG]

A letöltött két fájl közül az egyiknek (digidash_1024.ini) nincs megfelelője a főkönyvtárban, amivel lecserélhetném...
  • Muttley
    1-2 zsírul fest :)

ezt használja valaki? jól működik?
    helyettesíti a gyári alap digit dashboard-ot vagy amellé kerül be?
    mi dönti el, melyik speedometer kerül be adott autóhoz?
  • PacsutaTibi
    Az extrás link már nem él, de innen leszedhető a plugin+ van leirás is:Rallysimfans Gyik
  • Breki33

http://download.rallyesim.fr/Install_collection_compteurs.exe
  • Breki33
    nem írtad milyen könyvtárak, de gondolom RX Plugin-os ezt keresőbe beírva megtalálhatod, de itt egy leírás

"Az RX Plugin üzembe helyezése:

Az RX Plugin letöltése innen:
    http://hrcmod.extra.hu/rxplugin2009.rar
    Ezt a RAR-t csomagoljátok ki az RBR főkönyvtárába
    Szedjétek le a pályámat:
    http://hrc2010.fw.hu/docs/capedifenov1.rar
    http://www.klacix.fw.hu/rbr/capedifenov1.rar
    Csomagoljátok ki az imént leszedett RAR-t, kaptok majd egy capedifenov1 könyvtárat.
    Ezt a könyvtárat rakjátok be az RBR\RX_CONTENT\Tracks könyvtárba.
    Ha jól csináltátok, akkor az RBR főkönyvtárán belül ott van az RX_CONTENT könyvtár, abban COMMON, TEMP, TRACKS könyvtárak, és a TRACKS-ban benne van a capedifenov1 könyvtár, abban pedig: CACHE, Objects, FX, Textures könyvtárak, meg 8db ini fájl.
    Az RBR\Plugins könyvtárban meg ha minden igaz, benne van az rbr_rx.dll.
    Ha minden OK, akkor indítsátok a játékot -> Options -> Plugins -> RX Plugin -> Cape Di Feno v1 -> jáccás :D
    "
  • makinen72
    Köszi, hogy segíteni próbáltál, de betetted te ezt a 2011-es RSRBR-be és kipróbáltad? Mert ez a skin is ugyanúgy összekavart módon jelenik meg a játékban, mint amelyik eddig a gépemen volt. A régi, 2009-es RSRBR-rel jó volt a skin, a pár hete feltett 2011-essel már nem kompatibilis. Asszem, a dds fájlok vannak másképp benne... Azért kellene az idei verzióhoz való skin... Vagy valami technikai megoldás a dds fájlokhoz.
  • JUVEfun
    Sainz Corolla skin
  • makinen72
    Srácok, segítsetek, légyszi!
    Ezt az új finn szakaszt:
    http://www.racedepartment.com/bobs-track-builder-wip-tracks/34749-savo-stage-finland-concept.html
    hogy kéne betenni a játékba?
    Nem "7z" rar formátum (azt tudom, hogy kell), különféle mappákat, fájlokat tartalmaz.

RSRBR 2011-hez való Sainz Corolla skin még mindig kerestetik...
    Köszi előre is!
  • JUVEfun
    Még egy havas próbálkozásom :

(Muttley-tól elnézést a BOV hangért /de nekem így tetszik )
  • JUVEfun
    Azért az nem semmi ,hogy vannak részek amikor semmit nem lehet látni a szembesütő naptól na és ezek a parkoló autók viszont gyönyörű a pálya....
  • pajti

• Muttley
    iiiiigen, hallom, hogy a #19019 BOVhangnak semmi köze a valósághoz :DD
    #19022: az életben = hús-vér, valós autóknál ;)
  • JUVEfun
    Már,hogyne lenne :
  • Breki33
  • Muttley
    nem hallottam még ilyen BOV hangot
    van ilyen az életben?
  • JUVEfun
    Szép havas ,de ezt mér tanulnom kell:
  • lordt0m
    Igen ám, viszont a RW-ben lesz RBR-ben még nem látott autó is. Fiat Uno, Mini Coupe WRC, stb. GT autók meg isten tudja, hogy mik még. És ezek Rally Trophyból, meg Rallysport Challenge-ből is tudnak.
  • JUVEfun
  • JUVEfun
  • PacsutaTibi
    Csak tudod az a gáz hogy az RW3 alkotói nem ők csinálják a kocsikat hanem "ellopják" máshonnan. Érdekes hogy RBRbe kijött egy csütörtöki napon a DS3 WRC, másnap pénteken az rw3 fórumán volt róla kép hogy benne van a játékba (rfcatorba) (ugyanaz volt a modell mint az RBRbe), a ds3at modellező csávóka megkérdezte tőlük hogy mégis mit képzelnek? Erre azt mondja hogy egy honlapon találta a modellt mint ingyenes modell, de már nem emlékszik a lapra hogy honnan szedte. Jah nem emlékszik mikor 1 nappal azelőtt még sehol a világon nem volt elérhető a neten az a modell. Ő szedte ki az RBRből. Nem mondom mi is konvertálgatunk más játékokból, de csak olyan kocsikat amit maga a játékfejlesztő készített. Ha esetleg olyan kocsit konvertálnánk amit egy modder készitett előbb megérdeklődjük hogy engedné e berakni. pl Mafia Ikarusmodból a Trabi. Aztmondta ideadja, ati csinált rá mappingot( hogy lehessen festeni, ne csak egyszinü lehessen), meg majd kerül bele cső, és majd ez kerül be RBRbe valamint visszaküldjük neki és a Ikarusmod 3.0ba is befog kerülni. Csak ati befejezhetné már.
    Egyébként amik az RW3ba nem RBRből vannak rakva, hanem pl Forza3, NFS, azok idővel ha van rá szükség bekerülnek majd RBRbe pl a Citroen DS3 R3T,Fiat 500 R3T,Ford Fiesta R2. De ezek nem az Rfactorból vannak átkonvertálva hanem az eredeti játékukból a Forza 3ból.
  • JUVEfun
    Bocs ha hüjeséget írtam , mentségemre szóljon , hogy én is csak rallysimfan fórumon olvastam .....
  • bardocz
    Ha lehet is semmi értelme, mert max valami mese fizikát lehet csak írni alá.
  • lordt0m
    A Rally World 3.0 alkotói majd megcsinálnak egy csomó autót. 2., 3., 4. csoport, A5,6,7,8 stb. 2011-es WRC-t is. Csak várni kell, és lehet konvertálni.(már ha lehet onnan)
  • atiwrc
    Nem vagyok illetékes de egykét dolgot leirnék.
    1. Lesz bajnokság.
    2. Nemtudni még idöpontot de remélhetőleg pár hónapon belül elindul
    3. Ha van valami akkor ki lesz irva a főlapra.
    4. Az hogy ilyen kategoriák vannak ott kiirva a plugin oldalon (Default - S1600 - N4 - S2000 - A8 - WRC 2004-2010 - [All] - Default S1600 - WRC 2000-2003 - N3 - A7 - H - WRC 2011- ) AZ CSAK AZT JELENTI HOGY A PLUGINBA HOL KERESHETED, TAlÁlHATOD MEG A KOCSIKAT.

Az egy teljesen más dolog hogy jövöre milyen kategóriák lesznek meghirdetve, hogy lesz-e wrc classic vagy wrc rs külön mint kategória, vagy ezek is csak az abszolutba fognak beleszámitani.....

Azt az bődületes baromságot meg felejtsük már el(már nemtom hanyadik helyről hallom, és nemtom ki kezdte el terjeszteni), hogy az uj wrcjet várjuk. Hahó emberek fiesta és ds3 wrc már van. Mini nincs, egyenlőre nem is dolgozik senki rajta, nincs is miből átkonvertálni(talán a wrc2011 gameből ha lesz), sőt utcai változata sincs meg a mininek semmibe. KIváncsi vagyok majd rájuk ha minden igaz csak s2000be mennek az elsö futamokon...
  • JUVEfun

Én úgy halottam hogy az új WRC-ket várják a bajnoksághoz.
    Meg láttam is a pluginba hogy már külön van csinálva olyan kategória hogy WRC 2011 -
    Akkor ezek szerint lesz:
    - WRC Classic
    - WRC
    - RS WRC
  • bardocz
    Főoldalra ki lesz írva majd? Csak hogy ne a fórumot kelljen bújnom, hogy mi lesz, hogy lesz.
  • JUVEfun
    Szia!
    Bajnokság biztosan lesz, a kezdés idöpontja még bizonytalan.
  • copilot
    Ezek szerint a keyboard beállításban nem tud segíteni senki?
  • bardocz
    Magyar bajnokság most nem lesz? Rallysimfans oldalon csak a 2009/10-es idény van kint, 2010/11-es nincsen.
  • Muttley
    írtam is, h "ha csak a fele is igaz"
    sztem jobb résen lenni ;)
  • BlackAdder1
    Erről most olvastam
  • makinen72
    Ha volna esetleg valakinek RSRBR2011-es kiadásával együttműködő Carlos Sainz Corolla skinje, megköszönném, ha megosztaná velem.
    Az én skinem ezzel a mostani játékverzióval (2011) nem kompatibilis (dds fájlok módosultak, összevissza lett a Toyota festése...)

Előre is köszi!
  • makinen72
    Köszi, sikeresen betettem ezt a "nyári-őszi" francia textúrát, régóta a gépemen volt letöltve, csak még nem volt alkalmazásban.
    Amiről én írtam pár napja, az telepíthető exe volt, France Spring texture, a telepítés elején kiírta, hogy nincs a gépen az RSRBR2009, nyilván csak azzal volt kompatibilis.
  • Solt
    Mondjuk az sem egy utolsó megoldás, ha mielőtt beülsz, körbe nézed az autót! :)
  • Muttley
    Ma reggel kaptam ezt. Akinek van "Real-Time" autója otthon, érdekes lehet, ha csak a fele is igaz:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Figyelem!

Figyeljünk a hátsó szélvédőre tapasztott papírokra!

Gépjárműrablások új módszerével állunk szemben! (Ez nem vicc!)

Sétálsz a parkolóban, nyitod a kocsidat és beszállsz. Indítasz,
    tolatnál ki, amikor a hátsó szélvédő közepén észreveszel egy papírcetlit. Akármi is az 2 lehetőséged van.

Ha megállsz, kiszállsz az autóból, hogy leszedd, mert zavar a tolatásban/ hátralátásban, EKKOR bukkan fel a tolvaj villámgyorsan a semmiből, beugrik az autódba és padlógáz. Rossz esetben tolatnia kell nagy sebességgel, de ne hidd hogy érdekelni fogja, ha lezúzza a te autódat, vagy közben lekoccol más autókat is menekülés közben.

Ilyenkor az autóban hagyod ugye kézitáskád/ retikülöd, így az autótolvajnak az autódon kívül már a címed, a pénzed és a kulcsaid is megvannak! Házad és személyed nem titok többé! Nagyon jól szervezettek, és sajnos már több autós járt így pórul!

Amennyiben papírcetlit látsz a hátsó szélvédődre tapadva, zárd be az
    ajtókat, indíts és menj el onnan! A papírt majd később leszeded.

Nem árt értesíteni erről a családot, barátaidat, különösen a hölgyeket!
  • Breki33
    http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=2
  • tommi17
    hello tud vlaki segiten a ricard rallyit leszedtem 2010 autokat hogy kell beleteni még a simába is a régibe meg köszönném ha irnátok
  • copilot
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. A barátom gépén csapatjuk az rbr-rel de mivel a kormánya elromlott, átmenetileg bill-el nyomjuk. sajnos a beállítások annyira rosszak, hogy túlzottan érzékeny, szinte kiszámíthatatlan az irányítás. Milyen értékeket érdemes beállítani ilyenkor a billentyűzethez?

köszi a segítséget előre is!