Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaz78
Kellemes ünnepeket kívánok minden fórumozónak!

SimaSuna
imageready-t használok. :/
JUVEfun
Photoshop + kell hozzá egy dds plugin

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

SimaSuna
Ablak festésben segítene valaki?
Taki 122
Üdv! Egy kis segítség kellene, ugyanis miután vége a bemutató videónak a játék fekete képernyõvel "megfagy" és újra kell indítani a gépet. A módokat kivettem, aztán újra is raktam a játékot de semmi változás. Ha valaki járt már így és tudja mi lehet a probléma és hogy lehet orvosolni, az segítsen! Elõre is köszönöm!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SimaSuna
kösziköszi!
JUVEfun
A cars mappádban megkeresed az autód Pl. Xsara,megnyitod és elméletileg találsz benne egy Lights on/off mappát

SimaSuna
hogy lehet a lámpákat lekapcsolni?
mert a fax ki van vele 😊

anybody?
Muttley
Hát 140 lepedõért illik is belerakniuk vezérmûszíj teherbírású szíjhajtást 😊
Így viszont az árkategória miatt 1) engem elvesztettek 2) hogy gondolták a DFGT után ezt ILYEN ÁRON hivatalos GT kormánynak?
Persze, ha az infok hitelesnek bizonyulnak 😉

Just do it :)

pajti
Szíjhajtással meg szerintem nem lesz gond. Elég csak a vezérmûszíjkra gondolni bírja mint állat😄

pajti
<#vigyor><#eljen>

bardocz
Fanatecben sem szakad el a szíj, mint ahogy egy autó ékszíja is elég sokáig bírja, ugyan úgy, mint a szíj hajtású motorok és biciklik.
Muttley
na, pont ezért nem vettem soha semmit úttörõ-vásárlóként 😊
engem a szíjhajtás tartóssága fog érdekelni majd ill. ha elszakad (mert hamarabb elszakad a szíj, mint elkopik a fogaskerék), akkor lehet-e cserélni és mennyire fog ez fájni 😊

#18840: Sem mellette, sem ellene. Mondjuk, h inkább legózok 😊 dubito, cogito 😉

JUVEfun

JUVEfun
Egyszeri próbából sem tudsz meg semmit , arról nem is beszélve amikor a nagy bemutatókra sokkal jobb minõséget sikerül hozni , mint a boltokba ami kerül (a pudingpróbára)

JUVEfun
Talán január !

bardocz
Akkor viszont tök fölöslegesen próbálsz itt bármit is érvelni mellette😉
JUVEfun
Igazság szerint nekem csak a pedál kellene.
Természetesen nem adnék 500-t érte.
A G25 kormányával semmi bajom (sõt nagyon jó) A pedál: a többszöri átalakítás (megfordítás,rugócsere stb.stb)-vel elb@sztam ,elhunyt
A váltót az elsõ perctõl (megvétel óta) egy kalp ,használhatatlan szarnak tartom (még kézi féknek se jó)
Persze ez csak az én saját véleményem , saját tapasztalatom (az is az igazsághoz tartozik , hogy nem kímélem /nem is lehet ,ha elkap a "versenyláz"/

Muttley
én a pudingról csak evés után mondok véleményt 😉

#18836:
Ezt így mondták neked, hogy nem tudnak árat mondani, de a G27 alatt lesz? <#nevetes1>
Ha 500 "ojró" lesz (ami ugye nagyon nem a G27 alatt lesz), akkor is tartod a vételi szándékod?
Mit mondtak, mikor konkretizálódnak a kondíciók és realizálható a vásárlás, szállítás, kézhezvétel?

JUVEfun
Szép az F430 De : 1. Mercedes fan vagyok 2. 90% RBR és 10% F1 -l szimulátorozom

JUVEfun
Külföldi fórumokon azt írják 500 euró körül lesz az ára <#levele>

JUVEfun
T500 RS-t

JUVEfun
Magyar , nagyker aki forgalmazni fogja vesz fel (elkötelezettség nélkül) elõrendelést (gondolom felmérik a piacot) a kormányra és a pedálra /#18818/ úgy , hogy még árat sem tudnak / de a G27 alatt lesz/
A H váltóról még õk sem tudnak semmit.
Az sem véletlen , hogy a másik Thrustmaster RGT FF clutch Edition már karácsonyi akcióba van náluk (19.970 HUF)

bardocz
1080fok, 7 kiló, tuti van benne anyag, sokkal igényesebb a pedál, pillangóváltó, van rajta bõven gomb, ezt még a vak is látja. Szíjhajtásos ffb, szóval nem kell majd a kormány zaja miatt feljebb tekerni a hangerõt, és nem fog a szomszéd is felkelni egy gyorsabb mozdulatra.
pajti
F430-at rendelted ugye? nem a T500 RS-t.

Muttley
Honnan az info?

bardocz
Amit eddig tudni lehet a kormányról, az alapján szerintem jobb, mint bármelyik logitech, hiába nincsen hozzá h-váltó.
Muttley
Letsztápforömóment 😊 na, akkor ezt egy kicsit bõvebben
bátor vagy, te úttörõ vásárló 😊
Hát mit is rendeltél meg?
Milyen költséggel?

Ha a G27 versenytársának szánják, akkor vhol vki hazudik.
A Thrustmaster nem hülye. A Minõségért fizetni kell. Pláne egy újonnan bevezetett termék esetén.
A G27 versenytársa csak akkor lehet, ha árban +/- 30-40 Euro a különbség.
Ha jóval alatta lesz, akkor nem lehet a G27 versenytársa, mert akkor mûszakilag lesz olcsóbb dolgokból összerakva.
Ha mûszakilag túltesz a G27-en, de árban alatta marad, akkor a H-váltó lesz túlárazva és így hozzák fel a G27 árkategóriájába, vagy a fölé.
És itt legkisebb esélyes: Ha mûszakilag túltesz a G27-en a H-váltójával együtt és így is a G27 alatt marad, akkor temetjük a G27-et. 😊 Ez utóbbit majdnem kizártnak tartom.

na, szóval hallgatlak 😉

JUVEfun
A pedáljáért pedig egészen oda vagyok !!!

JUVEfun
A váltót nem lehet tudni , hogy mennyiért adják majd . A kormány+pedál a G27 alatt lesz jóval.
Miután behalt a G25-m én megrendeltem "leszamilesz" alapon,mert tetszik <#nevetes1>

Muttley
csípõbõl kell agyonvernie a G27-et
+
komoly és sportos kialakítású H-váltót kell mellérakniuk
olyan...
olyan eSTélyi-set... <#vigyor1>
ha így lesz, szaladok én is 😉

pajti
Ha jó lesz miért ne? 😄 De akkor nagyon überf@szának kell lennie. Tele fém alkatrészekkel 😄

Muttley
és kiadsz érte a G27-nek megfelelõ árat?
pluszban még
fizetsz a H-váltóért is?
ha a hír nemcsak süketelés, akkor úgy kb. 5 db Deák Feridbe fog kerülni
Így is jó? 😊

pajti
<#nevetes1> Detto ugyanezt venném én is (már tavaly is agyaltam rajta) G25 kormányt megtartanám + még kellene egy frankó kézifék.

Muttley
???

bardocz
Igazából nem lenne sokkal drágább, mint a DFGT+Fanatec club sport+ Sim-gear h-váltó(ez a tervem a jövõben), viszont van plusz 180° fordulat, meg rendes pillangó váltó. Persze a fékerõ eloszlás állítása hiányozna, igaz nagyrészt csak setupolás közben használom.
pajti
Ha jó lesz a visszhangja (tesztek, felhasználók véleményei..) Jövõ Karácsonyra H-shifterrel bevállalnám. 😄

bardocz
Nagyon nagyon kéne.
JUVEfun

JUVEfun
"A hírek szerint az új kormány súlya nagyjából 7 kilót fog nyomni. A belsõ mechanikáról annyit tudni, hogy valószínûleg szíjhajtásos FF-et alkalmaznak majd a T500RS esetében, és a kormány maximális forgási szöge 1080 fok lesz. Az új vezérlõhöz külön meg lehet majd vásárolni egy H váltószettet is.
A további részletek, és specifikációk a Thrustmaster hivatalos bejelentése után várhatóak."
(ahhoz képest,hogy a cikket te linkelted be)

Muttley
Összefoglalva:

Pro: - jó anyagminõség, kiváló design, mûszakilag kifinomultabb
Contra: - DFGT-vel párhuzamosan NEM tesztelték, ergonómiailag arcade játékokhoz ajánlott

és amirõl hallgat a teszt:

- A "mûszakilag kifinomultabb" nem tudjuk, hogy "mûszakilag tartósabb"-at is jelent-e
- Emlékbõl, nem párhuzamosan tesztelt DFGT-rõl, hogy lehet így párhuzamos véleményt alkotni
- A "start engine gomb" alias 8 állású D-pad nyomkodása igen gagyi hatást kelt (saját tapasztalat)
- A Manettino-dial kattingatásának érzése egyáltalán nem kelt tartós hatást (saját tapasztalat)
- NINCS kézi váltó (a DFGT-n van), ami egy GT Legendsben számomra nélkülözhetetlen, míg a Richard Burns Rally-ban kézifékkarként tökéletesen hiányozna.
- A DFGT full PC, PS2, PS3 támogatással bír, míg az F430 PC és csak bizonyos PS3 autós játékokat támogat.

+1 dolog:

Nem tudjuk (ill. csak sejtjük <#hehe> ), hogy a Sony miért lett hirtelen DFGT pártiból, Thrustmaster T500RS, amikor azt elvileg a G27 versenytársának szánják, tehát ár tekintetében nem lesz tömegcikk + 7 kilós súlya elõtt értetlenül állva, azon sincs nyoma semilyen H-váltónak, botváltónak.

Ha fejlesztenek, még bõven lehet jó, jelen esetben viszont
maradok a DFGT-nél.

SimaSuna
hogy lehet a lámpákat lekapcsolni?
mert a fax ki van vele 😊

hanggal 😊

Breki33
Ferrari F430 volánnal autóztunk

Kipróbáltuk a Thrustmaster erõ-visszacsatolásos, igényes kivitelû kormányát.

http://prohardver.hu/teszt/ferrari_f430_volannal_autoztunk/volan.html
SimaSuna
most mentem Cote-n, azon remélhetõleg lesz hang...
szarakodik az alaplapi hangkártya..
JUVEfun
Kár , hogy nem hallani az autód hangját ... amúgy <#eljen>

SimaSuna
mentem egy kört..
Gaz78
AZ igen!Még a vízelvezetõ árkokba is beteszi a kerekeket!<#wow1>

Muttley
profi <#eljen>
gyors és centiz mindent rendesen
kíváncsi lennék hány autót kõõõ lezúzni ahhoz, h vki így menjen

pajti

Gaz78
bocs<#awink>