Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Így viszont az árkategória miatt 1) engem elvesztettek 2) hogy gondolták a DFGT után ezt ILYEN ÁRON hivatalos GT kormánynak?
Persze, ha az infok hitelesnek bizonyulnak 😉
Just do it :)
engem a szíjhajtás tartóssága fog érdekelni majd ill. ha elszakad (mert hamarabb elszakad a szíj, mint elkopik a fogaskerék), akkor lehet-e cserélni és mennyire fog ez fájni 😊
#18840: Sem mellette, sem ellene. Mondjuk, h inkább legózok 😊 dubito, cogito 😉
Természetesen nem adnék 500-t érte.
A G25 kormányával semmi bajom (sõt nagyon jó) A pedál: a többszöri átalakítás (megfordítás,rugócsere stb.stb)-vel elb@sztam ,elhunyt
A váltót az elsõ perctõl (megvétel óta) egy kalp ,használhatatlan szarnak tartom (még kézi féknek se jó)
Persze ez csak az én saját véleményem , saját tapasztalatom (az is az igazsághoz tartozik , hogy nem kímélem /nem is lehet ,ha elkap a "versenyláz"/
#18836:
Ezt így mondták neked, hogy nem tudnak árat mondani, de a G27 alatt lesz? <#nevetes1>#nevetes1>
Ha 500 "ojró" lesz (ami ugye nagyon nem a G27 alatt lesz), akkor is tartod a vételi szándékod?
Mit mondtak, mikor konkretizálódnak a kondíciók és realizálható a vásárlás, szállítás, kézhezvétel?
A H váltóról még õk sem tudnak semmit.
Az sem véletlen , hogy a másik Thrustmaster RGT FF clutch Edition már karácsonyi akcióba van náluk (19.970 HUF)
bátor vagy, te úttörõ vásárló 😊
Hát mit is rendeltél meg?
Milyen költséggel?
Ha a G27 versenytársának szánják, akkor vhol vki hazudik.
A Thrustmaster nem hülye. A Minõségért fizetni kell. Pláne egy újonnan bevezetett termék esetén.
A G27 versenytársa csak akkor lehet, ha árban +/- 30-40 Euro a különbség.
Ha jóval alatta lesz, akkor nem lehet a G27 versenytársa, mert akkor mûszakilag lesz olcsóbb dolgokból összerakva.
Ha mûszakilag túltesz a G27-en, de árban alatta marad, akkor a H-váltó lesz túlárazva és így hozzák fel a G27 árkategóriájába, vagy a fölé.
És itt legkisebb esélyes: Ha mûszakilag túltesz a G27-en a H-váltójával együtt és így is a G27 alatt marad, akkor temetjük a G27-et. 😊 Ez utóbbit majdnem kizártnak tartom.
na, szóval hallgatlak 😉
Miután behalt a G25-m én megrendeltem "leszamilesz" alapon,mert tetszik <#nevetes1>#nevetes1>
+
komoly és sportos kialakítású H-váltót kell mellérakniuk
olyan...
olyan eSTélyi-set... <#vigyor1>#vigyor1>
ha így lesz, szaladok én is 😉
pluszban még
fizetsz a H-váltóért is?
ha a hír nemcsak süketelés, akkor úgy kb. 5 db Deák Feridbe fog kerülni
Így is jó? 😊

A további részletek, és specifikációk a Thrustmaster hivatalos bejelentése után várhatóak."
(ahhoz képest,hogy a cikket te linkelted be)
Pro: - jó anyagminõség, kiváló design, mûszakilag kifinomultabb
Contra: - DFGT-vel párhuzamosan NEM tesztelték, ergonómiailag arcade játékokhoz ajánlott
és amirõl hallgat a teszt:
- A "mûszakilag kifinomultabb" nem tudjuk, hogy "mûszakilag tartósabb"-at is jelent-e
- Emlékbõl, nem párhuzamosan tesztelt DFGT-rõl, hogy lehet így párhuzamos véleményt alkotni
- A "start engine gomb" alias 8 állású D-pad nyomkodása igen gagyi hatást kelt (saját tapasztalat)
- A Manettino-dial kattingatásának érzése egyáltalán nem kelt tartós hatást (saját tapasztalat)
- NINCS kézi váltó (a DFGT-n van), ami egy GT Legendsben számomra nélkülözhetetlen, míg a Richard Burns Rally-ban kézifékkarként tökéletesen hiányozna.
- A DFGT full PC, PS2, PS3 támogatással bír, míg az F430 PC és csak bizonyos PS3 autós játékokat támogat.
+1 dolog:
Nem tudjuk (ill. csak sejtjük <#hehe>#hehe> ), hogy a Sony miért lett hirtelen DFGT pártiból, Thrustmaster T500RS, amikor azt elvileg a G27 versenytársának szánják, tehát ár tekintetében nem lesz tömegcikk + 7 kilós súlya elõtt értetlenül állva, azon sincs nyoma semilyen H-váltónak, botváltónak.
Ha fejlesztenek, még bõven lehet jó, jelen esetben viszont
maradok a DFGT-nél.
Kipróbáltuk a Thrustmaster erõ-visszacsatolásos, igényes kivitelû kormányát.
http://prohardver.hu/teszt/ferrari_f430_volannal_autoztunk/volan.html
gyors és centiz mindent rendesen
kíváncsi lennék hány autót kõõõ lezúzni ahhoz, h vki így menjen