Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez úgy csúszik mintha tükörjégen mennék nyárigumival. <#idiota>#idiota>
Egymásután 3x az árokban, ennyire nem lehetek <#lama>#lama>
<#idiota>#idiota>
Egymásután 3x az árokban, ennyire nem lehetek <#lama>#lama>
<#idiota>#idiota>
Megvan, minden ok!
Amugy az a c4 nemrossz, csak nemlátni semmit ki attól a fekete sávtól felül faxom!
Én belsõben szeretek "vezetni", a nyakam begémberedett, nemmintha jobban láttam volna😄
Amugy az a c4 nemrossz, csak nemlátni semmit ki attól a fekete sávtól felül faxom!
Én belsõben szeretek "vezetni", a nyakam begémberedett, nemmintha jobban láttam volna😄
Én bemásoltam a citroen 08 ast a mappába, bentvan minden amit kell másolva, de nemválaszthatom soha azt!
Meséjjjjééééé!<#gonosz1>#gonosz1>
Meséjjjjééééé!<#gonosz1>#gonosz1>
DE , közben én is rájöttem , hogy a snow mod miatt csinálja, viszont nem tudom leszedni ,nem találok olyat ,hogy snow mod uninstal
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
áááá, nem kell ezen gondolkodni.
rakd csak fel, had idegesítsen <#gonosz1>#gonosz1>
rakd csak fel, had idegesítsen <#gonosz1>#gonosz1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Richardburnsrally.ini-be kell írni
nekem ez van
AutoLoginName = Breki
AutoLoginPassword = ********
ShowSplitTimes=true
ShowTopSplitTable=true
ForceSavingReplays=false
Comments=default
ForceGearbox=manual
SecureLogin=true
LanguageFile=.\Plugins\rbrtm_en.ini
nekem ez van
AutoLoginName = Breki
AutoLoginPassword = ********
ShowSplitTimes=true
ShowTopSplitTable=true
ForceSavingReplays=false
Comments=default
ForceGearbox=manual
SecureLogin=true
LanguageFile=.\Plugins\rbrtm_en.ini
Telepited az alapot, felrakod 1.2-ig az alap patch-eket!
Aztán ami van a #14323-ban link, onnan leszeded az összes fájlt (lassan jött nekem, de Breki feltöltötte valahova, linkelve valahol) azokat is felrakod!
Én ennyit csináltam, regeltem az oldalukra!
Meg valami fájlba (a cseh oldalon irja, de mindjárt kikeresem) bemásolod a neved+jelszó, és (nempróbáltam, de irja, hogy igy mehetsz online) elvileg automatikusan lép be mindig!
Azután belépésnél "profil" amit akarsz pl:"JUVEfunHun"
options-plugins-online-continue...szerókból választasz (de ezt vágod szerintem)!
Aztán ami van a #14323-ban link, onnan leszeded az összes fájlt (lassan jött nekem, de Breki feltöltötte valahova, linkelve valahol) azokat is felrakod!
Én ennyit csináltam, regeltem az oldalukra!
Meg valami fájlba (a cseh oldalon irja, de mindjárt kikeresem) bemásolod a neved+jelszó, és (nempróbáltam, de irja, hogy igy mehetsz online) elvileg automatikusan lép be mindig!
Azután belépésnél "profil" amit akarsz pl:"JUVEfunHun"
options-plugins-online-continue...szerókból választasz (de ezt vágod szerintem)!
Most jut eszembe azt mondod nem enged be, ugye nem azt csináltad, hogy felraktad a snow módot és olyanra akartál bemenni ami nem olyan módos?
Mert a többi pályához le kell szedni !!! EZ FONTOS !
Mert a többi pályához le kell szedni !!! EZ FONTOS !
Én most nem érek, rá mert ezzek a hülye kocsiberakással szórakozom, de
-ban leírtam mindent részletesen csak azokat a lépéseket kell követni.
Amúgy most összeszedtem egybe nekem ezek vannak
RBR_PR2A.exe
RBR_v102.zip
RBRHradek.exe
RBRMontekland09.exe
RBRPribram1.exe
RBRPribram2.exe
RBRReversedRC3.exe
RBRSchool2.exe
RBRSosnova.exe
RBRTM087EInst(2).exe
RBRTM087EInst.exe
SnowMod.exe
ZFix(3).ZIP
-ban leírtam mindent részletesen csak azokat a lépéseket kell követni.
Amúgy most összeszedtem egybe nekem ezek vannak
RBR_PR2A.exe
RBR_v102.zip
RBRHradek.exe
RBRMontekland09.exe
RBRPribram1.exe
RBRPribram2.exe
RBRReversedRC3.exe
RBRSchool2.exe
RBRSosnova.exe
RBRTM087EInst(2).exe
RBRTM087EInst.exe
SnowMod.exe
ZFix(3).ZIP
Publicba is mehetne, azon gondolkozok, hogy felrakom megint, hogy felidegesítsen 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Breki v Kisa v. vki ! Már egyetlen tournamentbe se enged be.Vagy a pálya miatt vagy az autó miatt. Leszedem az egészet és újra rakom. Valamelyikõtök írna egy pontos itinert , lépésrõl - lépésre... Szerintem másnak is hasznos lenne , de azt se bánom , ha elkülditek privibe . A csehen wrc-be szeretnék peugeottal. /pontosan mit hogyan -hova , onnan,hogy RBR-RBR2010*cseh plugin stb.../ Elõre is kössssz <#worship>#worship>
hát én már nem értem bemásoltam az alap rbr cars mappát abba telepítettem a kocsikat erre most csak toyota corollam volt
Én néha csak az alapverdákból 4et, azt sem tudni amugy, hogy melyik szero milyen, ha épp nincs leirás róla, de általában csak a km van, meg a nehézségi fokozat!
Én nem vettem észre különbséget viszont beraktam új kocsikat erre kettõ lett eltûnt a Citroen ami eddig bent volt.
Ti hány kocsi közül választhattok?
Ti hány kocsi közül választhattok?
pl kiírja hogy a 107-es és 94-es track textura nem original igazából az pályák és a hozzájuk tartozó track számok érdekelnének
Most a számokat fejbõl írom, de azt hiszem jól emléxem
Most a számokat fejbõl írom, de azt hiszem jól emléxem
Amugy nemtudom, hogy csak én vettem észre, vagy lehethogy eddig énnem, hogy a cseh mod-ban az ffb élethûbb?!
Én eddig nemezeket éreztem a többivel!
Azokon az emelkedõs/lejtõs erdõs szakaszokon (hradek) nagyon jol érezni mindent!
Én eddig nemezeket éreztem a többivel!
Azokon az emelkedõs/lejtõs erdõs szakaszokon (hradek) nagyon jol érezni mindent!
Ird le légyszives milyen pálya számos dologra gondoltált.
better physics ez esetben minek?
ügyis cseréli
Ez mind kell
RBRPribram1.exe
RBRPribram2.exe
RBRReversedRC3.exe
RBRSchool2.exe
RBRSosnova.exe
RBRTM087EInst.exe
ügyis cseréli
Ez mind kell
RBRPribram1.exe
RBRPribram2.exe
RBRReversedRC3.exe
RBRSchool2.exe
RBRSosnova.exe
RBRTM087EInst.exe
better physics ! Hradek,Pribram,snowMod
Miért írja ki egy csomó pályán , hogy nem eredeti a textura ?
Elméletileg csak a wrc-t és a bettert raktam fel ?
Elméletileg csak a wrc-t és a bettert raktam fel ?
Igen...ez is jó...nekem tetszik!Nem rikító....és nem úgy néz ki,mint valami rajzfilm 😄
Fizetni kell azért hogy csinálhass tournamentet. támogatni kell az oldalt
hogyan?
Olvasgattam a cseh fórumot ! Mi is csinálhatunk tournamentet amiben ugye elvileg csak mi vagyunk
én néztem a wheatert, de nekem az volt, hogy good weather azért raktam át dry-ra a gumit
nem értem, de remélem nem lesz többet ilyen eddig tök jó volt nem akarok csúszkálni
nem értem, de remélem nem lesz többet ilyen eddig tök jó volt nem akarok csúszkálni
Amikor verdát választasz, jobboldalt leirja hogy "stage info", alul meg a next stage...
De szerintem nemkorrekt ugy, mert az auto/gumiválasztásnál alatta kivan irva, hogy weather dry...de gumit meg vizest rak!
Szoval nemlátom, hogy honnan kellene tudnunk, hogy milyen az aszfalt, vagyis a gyorsok állaga!
De mivel azon hagytam amit rakott, jobban "tapadt" az autóm!
De szerintem nemkorrekt ugy, mert az auto/gumiválasztásnál alatta kivan irva, hogy weather dry...de gumit meg vizest rak!
Szoval nemlátom, hogy honnan kellene tudnunk, hogy milyen az aszfalt, vagyis a gyorsok állaga!
De mivel azon hagytam amit rakott, jobban "tapadt" az autóm!
Ez érdekes, most néztem meg és a Hradek-en 03:25.81 a legjobb idõm itt meg az elsõnek is 3:45:04, ezt most nem teljesen értem.
A ledobás az nem a Hradekon volt
Amikor vége kirakja az adott szakaszsorrendet a wrc sorrendet az összesített sorrendet és az összesített wrc sorrendet
Amikor vége kirakja az adott szakaszsorrendet a wrc sorrendet az összesített sorrendet és az összesített wrc sorrendet
Háháááá, amugy az azlesz, hogy vizes az aszfalt, de nemesik, szal esõ után szerintem (esõ elött nemlenne vizes még ugye??😄), de amit ad alapbból gumit az jo (remélem)!
lehet akkor az is esõs volt
azt nem szeretem, de jobb hogy így van már azt hittem a fizikát rontottam el vmivel
azt nem szeretem, de jobb hogy így van már azt hittem a fizikát rontottam el vmivel
Igazából nemtudom miért van az úgy, amugyis amikor vége a gyorsnak kirak ilyen-olyan összesitést...passz, nemis nagyon figyelem ezeket még, mert ugyis kiesek a hradeken 5x a 9-bõl!😊
Ez akkor volt, amikor együtt mentünk nemrég, csak téged ledobott vagy mi!
Ez akkor volt, amikor együtt mentünk nemrég, csak téged ledobott vagy mi!
ez a 2-es szerón nagyon fos volt. összevissza csúszott az autó és tényleg fékezésre úgy csúszott mintha gravelen lettem volna
Ez valami korábbi lehet mert most nem mentem végig.
Mikor készült a kép?
De nem értem három embernek ugyanaz az ideje akkor az a gabe81 nevû miért van elõrébb? :-)
Mikor készült a kép?
De nem értem három embernek ugyanaz az ideje akkor az a gabe81 nevû miért van elõrébb? :-)
Akkor azért volt Wet gumi én meg nem értettem mi van, hogy miért csúszkálok úgy olyan érzés volt, mint amikor az rbr-t kezdtem, hogy nem tudok vele menni állandóan csúszált, azt hittem azért mert wet gumi van másikon meg try-ra raktam de nem lett jobb ezek szerint ezért....
Ez így nem jött be bár nem szoktam most kiléptem
Ez így nem jött be bár nem szoktam most kiléptem
😊
Értem-értem.
TVn én is szeretem ha "színes" a kép 😄
Egyébként nvidia 9800GT + samu 2494HS monitor
És a korábbi kérdésedre is válaszolva, az alap Subaru '03
Friss install volt még semmit nem raktam fel hozzá (a képarányon is látszik hogy 4:3) egybõl rámentem a tournamentre 😄
Értem-értem.
TVn én is szeretem ha "színes" a kép 😄
Egyébként nvidia 9800GT + samu 2494HS monitor
És a korábbi kérdésedre is válaszolva, az alap Subaru '03
Friss install volt még semmit nem raktam fel hozzá (a képarányon is látszik hogy 4:3) egybõl rámentem a tournamentre 😄
Na szóval a képen az Brekinek szól az elõzõ miatt!
A szöveg a kép alatt meg Neoncsövesnek, hogy oda nemtudtam az elöbb már menni, nemvolt a listában!
De amugy kezd alakulni, jolesz ez, csakhát megint egy másik fizika faxom!😊
A szöveg a kép alatt meg Neoncsövesnek, hogy oda nemtudtam az elöbb már menni, nemvolt a listában!
De amugy kezd alakulni, jolesz ez, csakhát megint egy másik fizika faxom!😊
A team 3 már nemvolt, a sima ZGORZELEC Virtual Rally Team-ben voltam azmeg ha jolértettem vizes aszfalt volt esõ nélkül, de kemény!😄
Onnan jöttem, mindjárt illetve megyek énis, és azután rakok be képet Breki!
Amugy nemtom, nekem olyenvolt a 10gyors, mintha ugyanaz a 3 lett volna mind!<#idiota>#idiota>
Amugy nemtom, nekem olyenvolt a 10gyors, mintha ugyanaz a 3 lett volna mind!<#idiota>#idiota>
utoljára !
te lehet, hogy úgy látod a te kijelzõdön, viszont nálam egy hd tv-n pont így jó - a kép nem adja vissza
monitoromon pl teljesen másként néz ki ott nálam is viszonylag jó a #14446, de tv-n szintelen
De nem írtad milyen videokártyád van.
Ha kategórián a kocsit érted akkor WRC érdekes módon nálam három kocsit enged ebbõl kettõ elvileg Citroen, de egyik csak nevében az a másik amit beraktam tényleg.
te lehet, hogy úgy látod a te kijelzõdön, viszont nálam egy hd tv-n pont így jó - a kép nem adja vissza
monitoromon pl teljesen másként néz ki ott nálam is viszonylag jó a #14446, de tv-n szintelen
De nem írtad milyen videokártyád van.
Ha kategórián a kocsit érted akkor WRC érdekes módon nálam három kocsit enged ebbõl kettõ elvileg Citroen, de egyik csak nevében az a másik amit beraktam tényleg.