Secret Weapons Over Normandy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki végig vitte már Challenges módod mert nem tudtom mit kell csinálni a Wingman küldetésnél.
Le irnád,hogy honnét töltötted le?Köszi.

Tudja valaki,hogy hol lehet letölteni?Gondoltam meg nézem eredetiben,de a cdgalaxison sem találom.

A setupnal visszadob az Xp-be 😞 mitol lehet ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

könnyû repülés, kisség arkádos játékmenet? ezt nekem találták ki! még a tízemeletes tetejérõl sem bírok kinézni, minek nekem élethû szimulátor !

Sephi
Aze' nem jo ez a jatek mert :

1. A meg harom evvel ezzelott megjelent Crimson Sky jatek sokkal szebb volt es kidolgozottab mint ez.
2. A Crimson Sky 1 cd volt mig ez 4 Cd.
3. Az iranyitasa borzasztoan mu es nem valosagos.

Aruja ma' el nekem valaki hogy minek 4 cd ez a jatek!?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Minden mission után elérhetõ válik egy új movie,szóval ha túlteszed magad egy küldetésen csak akkor nézheted meg,anyira meg nem vagyok mazochista

Mike at home
meg most nyerte meg a lotto 5-ost es megvette az egesz boltot

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szvsz aki eddig nem toltotte le, ne is tegye, megvenni meg max annak vegye, akit nagyon utal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
bekapcsoltam az advenced repulest, na igy mar picit elethubb, de a pici kb 1 millimeter
pl. gep szarnya dontve, ez meg repul egyenesen
vadul sullyedunk, ertsd zuhanunk, sebesseg valtozasa 0
joy finom mozdulataira reagalas nulla
ez nem repszim, hanem nemtommi, egy KAKA

Mike at home
akkor azert az 1.2 gigabyte miatt talan nem kar

Mike at home
A grafikaja alapjan nagyon megtetszett ez a jatek, de a demo alapjan azt kell mondjam: csapnivalo
ez nem rep. szimulator
a repules fizikaja egyszeruen elkepeszto, ehhez kepest a bf rep. fizikaja egy Jean's fele F15

Én személy szerint megbántam hogy leszedtem.
Arcade szar csak a sok videó miatt 4 cd,azthiszem 1,2 Gbyte videóban mesélnek a világháborúról és a repûlõkrõl.

nagykispeter
köszi

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

szvsz semennyire

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

nagykispeter
Valaki megmondaná hogy ebben a játékban mennyire kell tudni repûlõt vezetni mert szeretem a II.vh-s játékokat csak a repülõ vezetéssel van gondom.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

akkori technologiai szinvonal....

kipróbáltam a demót... asszem ez lesz a Lucasarts új Force Commandere... nézdaseggem árkád-repülõsdi. :-(

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

2.vh-s grafika alat azt érted hogy korhû lett a grafika (szal király...) vagy hogy akkori technologiai szinvonalon van? 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LOL... II.Világháborús játék II.Világháborús grafikával és jó sok videóval

Na megjött

Ez, meg a kotor, meg a XIII, meg az NFSU 14 CD :-DDDD

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Forrest Tomee
Azt a játékot mennyit nyomtam. Isten volt abban az idõben.

Mayday
Nem! A jatek 4cd!
Uristen csak dvd-n jelent meg!!!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Úristen 4 Cd ?

Mayday
KIJOTT! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
lol

ez meg a nagy elõd:

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

zaki
kijött a demo...

zaki

Tuvok
aha, szal ez is olyan, mint a BF1942, csaták fele se 42-ben volt..

Pacific Theater is szerepel a helyszinek kozott.

Tuvok
2. kép alulról, A6M Zero japán vadászrepülõ NORMANDIÁBAN...

traXion
Képek alapján nem nagy szám, majd meglátjuk 😊

zaki
itt van a játék hivatalos honlapja

zaki

zaki
és már aranyon is van...

zaki
A Star Wars játékok nevével szinte már egybeforrt Lucas Arts fejlesztõcsapat neve. Ennek ellenére nem egy újabb Star Wars játékukkal, hanem egy második világháborús, repülõgép szimulátorral próbálnak komoly babérokra törni. Összesen 30 különféle vasmadárral bonyolódhatunk légi ütközetekbe, Európától kezdve Afrikán át egészen Indiáig, összesen 15 különféle szituációba kell helyt állnunk.

Info: GameStar