444
black, death, thrash, gothic... METAL (popmetált hagyjuk inkább)
-
_Vegeta_ #244 Hat a linkin parknak sok koze van a metalhoz, mivelhogy Numetal(nyumetal) zenet jaccanak. En nem szeretem a muzsikajukat, de imho jol nyomjak. Ja es semmi koze a popzenehez. :>
(ja es dob is van benne ugye) :) -
_Vegeta_ #243 Slipknot az ujfajta trash metal es kurvajo zenet csinalnak. :) -
#242 akkor jó :))) -
ZzZz #241 ezzel a linkin parkos dologgal latod egyet ertunk -
#240 igen, és én pont arra probaltam utalni,hogy pl. a linkin parknak semmi koze nincs a metalhoz,hanem egy popzene rappel,orditassal,gitarral,meg dj-vel.... -
Lateralus #239 A thrashmetal az olyan mint a thrash metal, csak értéktelenebb ? -
_Vegeta_ #238 ez hulyeseg... vajon mi mas lenne... ugytom a linkin park az numetal
aztan meg a slipknot is djvel jaccik, ok meg trashmetal szoval :) -
#237 ti mit gondoltok arról,hogy a metalhoz sorolják azokat az együtteseket,akik dj-vel jáccanak? (linkin park,limp bizkit,stb...) :)
kicsit szánalmas.... -
_Vegeta_ #236 ranger: dc-n kivul nem nagyon talalsz jo helyet, letoltesi lehetoseget max fizetost. dc-n olyat is talalsz ami nagyon ritka dolognak szamit -
#235 ja, ok! Tehát DC-n kívűl... értem... -
#234 DC++
-
#233 Szevasztok. Össze akarom gyűjteni a régi kedvenc zenéimet, de előbb nem gyári cd-n :) Ezekről lenne szó: Manowar-összes album, Running Wild- összes, King Diamond és Merciful Fate -összes, Iron Maiden -összes, Helloween -összes, Slayer- csak a régebbiek, Celtic Frost...stb.stb.
Tudtok valami helyet DC++-n kívűl? -
_Vegeta_ #232 Inkabb penteken bepotolom az ivaszatot, mar kezdek jollenni, es valszeg akkor pentek vagy buli lesz, ha helyi rock klubban ;) -
#231 DC -
#230 Gyógyszerre még jobb:)) Emlékezni se fogsz hogy beteg voltál ha felébredsz. -
#229 Sziasztok
Iced Earth mp3-akat keresek !
Tudna valaki segíteni ?
[email protected]
kösz. -
_Vegeta_ #228 hehehe, ebben van vmi. en hp-t akartam ra "öbliteni" de mivel doki felirt csomo bogyot, inkabb hagytam..szerdaig szedem, aztan Lvileg mar nem leszek beteg :) -
#227 Szívás. Minél töményebb valami annál jobb orvosság :) Ajánlom az abszcintot!!!!!!!!! -
#226 majd holnap megyek csak... nőhöz... -
_Vegeta_ #225 En beteg vagyok, es nemmehettem sehova.. =( -
#224 huhh... nagynehezen... [o_O] -
#223 :DDDDDD már hazaértél a péntek estéből??? -
#222 majd csekkolom :) -
_Vegeta_ #221 blekk metal ... old man's child
igy eccer meghallgatva elegge bejovos... -
#220 Miez? -
_Vegeta_ #219 valaki szereti az effajta zenet?
Winamp (5.01) is playing (Title: Phantoms of Mortem Tales) (Artist: Old Man's Child) (Album: Relevation 666 - Curse Of Damnation) (Year: 2000) (Length: 5:35 done with 24% [||--------]) -
#218 Staind :) -
#217 therion? -
#216 nekem meg van az öszes :)
volt egy kedves emberke aki elküldte az összes transatlanticot,rush-t és még sok hasonló zenét... ;) -
#215 nem nem szeretem az olyan zenéket... -
#214 én mindig találok tömeget... :D -
#213 énn is ! :)
nekem cask gunsenroses kéne ! (csak.. :)) -
Lateralus #211 Ha ilyenek tetszenek, akkor ajánlom mellé a Disturbed-öt. Semmitmondó sablonzene, de talán "indítónak" jó :) -
#210 lehet töemgben hallgatni
mindent lehet tömegben hallgatni, csak a tömeget kell hozzá megtalálnod..
amúgy nemismerem egyik ilyen pop zenekart sem :D
-
#209 gn'r - madagascar-t hallotátok már ???
sztem naon jó szám :) -
#208 hát igen kicsit sablonos, de indító zenének nagyon jó... pláne egy kicsit populáris, tehát lehet töemgben hallgatni :D -
Lateralus #207 A Home album a legjobb tőlük. A zene nem túl egyedi, de az énekes eléggé. A többi album (nekem) unalmas, apró felvillanásokkal. -
#206 Lullacry? -
#205 és a Sevendust ról hallott már vki ? istenkirály... -
#204 nem rossz, nekem is van egypar album