Kelly Slaters Pro Surfer

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Én is beszálltam, akarom mondani kieveztem a hullámokra...
Remélem, jótékonyan hat majd a víz lágy csobogása az idegrendszeremre a gördeszkázás szürke betonjai után :)

DARKSLIDE: Föl, le, C

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ramore
Nagynehezen megoldottam a problémát, újabb vizekre eveztem! :)
Ramore
hát ezt nem tudom én sem!!!

csak véletlenül jön össze néha!
gyraph
És akkor a kérdõjel helyére mi jön?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Ramore
összen=öszejön
Ramore
nekem összen, de mindíg csak egyszer és ugye 3x kellene!
gyraph
Azt én se tudtam még kitalálni...nem jön össze bármit is nyomok.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Ramore
Van 1 trükk, amit nem tudok megcsinálni, max véletlenül. Darkslide. Fel+?+C A középsõ elem megfejtését várom itt a fórumban!
gyraph
És mit szólsz EHHEZ a húszas combo-hoz...persze billentyûzettel nyomom... :)

gyraph
Debizony...rég nem szórakoztam ilyen jól játékkal. A snowboardos gémmel is jól elvagyok, de annak nem ilyen profi a megvalósítása.

Ramore
én már gyûjtöm a deszkákat és az új strandokat! ;))
Ramore
Nagyon király a játék, nemde?
gyraph

gyraph
Sokat kell gyakorolni :) ...végül is a surf az egy nehéz sport...

petesilver
illetve tube

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Köszi, alakul! De a tune trükk nem megy. Illetve nyomom a nyilat, nyomva tartom az F gombot, pörög sokat, de nem adja be, hogy ok. :(((

gyraph
Ha "mission" közben nyomsz egy ESC-et akkor írja, hogy mi az aktuális feladat és azt is pontossan leírja, hogy melyik gombokat kell nyomatni hozzá!

petesilver
Valaki árulja már el nekem lámának, hogyan lehet teljesíteni az elsõ medencét!!! Pörgök forgok, a zöld sáv felmegy a végéig sárgába, éa elõlrõl az egész! Ha kilépek, akkor incomplete a mission. Mi a cél? Hit the tube wall. Vagyis? Help please!

reaper4
bocs,de nem néztem meg csak azt láttam, h van cheat hozzá.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

akkor csak annyit mondj hogy azt hova kell beírni?
zaki
na jó, akkor felejts el te szerencsétlen

az a serial!!!!!!!!!!!!!
zaki
0F162XA28PG34DHC

Alle Level Telefon-Hotline für Cheats: 01908 / 623 881 44 (1,86?/Min.)

Im Code Screen auf dem Handy diesen Code eingeben: (328) 555-4497 ezt hogy értelmezed?
zaki

reaper4
nézd meg itt: már ha ez kell

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

a serial és a kód??? dehogy
zaki
és az szted nem ugyanaz? lol

talán az serial énmeg kodot mondtam
zaki

nem látok semmit lejjebb
zaki
olvass már vissza ba+

van kódja valakinek a gamehez?
Ramore
Én már a 6. strandot koptatom és egyre jobban tetszik a játék!
gyraph
Itt jövök a leányzóval........ bocs a méretért.

gyraph
Kipróbáltam a gémet....egész jó. Mondjuk egy gamepad analog karral nem ártana hozzá, de megszokható az irányitás. Grafika is elfogadható. Még nem játszottam vele annyit, hogy valós véleményem legyen róla, de elsõ benyomásra szimpatikus gém.

Ramore
Hibás a játék nálam! :(( Teljesítek egy pályát és folyton kidob a dsktopra. Eleve mérges vagyok, hogy nem a deviance törte fel, hanem az immersion team, el is rontották.
Ramore
Na játszik valaki ezzel a játékkal?
petesilver
Hja! Évek óta csurog a nyálam, milyen Snowboardos gamék vannak PSX-en bakker!! Remélem ez durranás lesz!!!!

Ramore
alig várom már azt is!
zaki
igen

Ramore
kint van egy snowboardos játék is az activision-tól! nem semmi!
Ramore
áfával?
Ramore
nem rossz ár
zaki
én is olyan Gamepad-ot fogok venni, én 6300 ft-ért láttam a pcland.hu-n

Ramore
bizony arra! mennyiért vesztegetitek pontosan?
petesilver
Namost. Nagykerben dolgozom, hivatalos Logitech distributor. Arra gondolsz, amelyiken 2 joystick kar is van? Én is Logitechre gondoltam, talán az kitart egy darabig.

Ramore
ajánlom a Logitech egyik típusát (a pontos neve nem jut az eszembe), amelyik tisztára psx-es fazonú (6-7eFt körül van, vagy a Gravis gamepad pro-t, amelyik szintén playstation utánzat hasonló árfekvésben.
petesilver
Well done!! Akkor vennem kell!!! THX!

Ramore
viccelsz, paddal az igazi, csakúgy mint a THPS, Fifa, Nhl, Nba játék!
Oldal 1 / 2Következő →