Felesleges biszbaszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarországon senki nem forgalmazza a termékeiket.
★★★★★
pia az utastérben

Üdv!
Keresem 2000. 12.-ig a Freee magazinokat cd-kel együtt.
Esetleg ha lenne eladó db írj: [email protected]
Köszönöm
Üdv: Attila
Keresem 2000. 12.-ig a Freee magazinokat cd-kel együtt.
Esetleg ha lenne eladó db írj: [email protected]
Köszönöm
Üdv: Attila
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
a póló jelzi ha wifi hálózat van a közelben, internetfüggõknek kötelezõ 😊
de a pong-os póló is nagyon baba

de a pong-os póló is nagyon baba

2 éve van ienem 😊 es spec PONt tegnap hasznaltam is mert meg akartam nezni muxike még
Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan lehetne szerezni, egy olyan "fagyott mosolyt"?
rejtett kerti hangforrás

napóra, lámpák forognak így az adott idõt mutatják az árnyékok <#falbav>#falbav>

ez nem lenne rossz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tévé-kikapcsoló
link
Elég a sok "hasznos" találmányból, nézzünk valami mást. Vegyük például a TV-B-Gone elnevezésû, elsõ ránézésre slusszkulcsot formázó eszközt. Egyetlen gomb található rajta, amelyet megnyomva elméletileg bármilyen típusú tévékészüléket kikapcsolhatunk pár méteren belül.
Mobiltelefon-kivetítõ

link
Elég a sok "hasznos" találmányból, nézzünk valami mást. Vegyük például a TV-B-Gone elnevezésû, elsõ ránézésre slusszkulcsot formázó eszközt. Egyetlen gomb található rajta, amelyet megnyomva elméletileg bármilyen típusú tévékészüléket kikapcsolhatunk pár méteren belül.
Mobiltelefon-kivetítõ

"folyós" toll, ezeket szerettem 😊
Kacsás napfényvédõ autóba Kikiáltási ár: 200 Ft <#gonosz2>#gonosz2>
Dugd meg a géped.<#wilting>#wilting><#help>#help><#bdead>#bdead>
olyan gyertya, amibe ledek vannak beépítve
Contains multi-colour changing LED unit. Powered by a 4.5V battery (supplied)which lasts for up to 100 hours
nyehh, ez olyna mint régen a nagyszülök használták a kályha felett, két ember "fûrészelte" a fát, ahogy ment ráa hõ😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az urtollas mondjuk sztorihoz hozzatartozik, hogy annyira nagyon nem volt draga a kifejlesztese, az urben pedig a ruszkik sem ceruzat hasznalnak(legalabbis igen hamar lealltak vele), mert az ottani korulmenyek kozott a szallo grafitpor tulsagosan tuzveszelyes.
Persze nyilvan egy kis fullentessel sokkal viccesebb lesz a tortenet, ezert igy terjed 😊
Persze nyilvan egy kis fullentessel sokkal viccesebb lesz a tortenet, ezert igy terjed 😊
Ez mi akar lenni?? <#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Légy jó, légy hű Magyar!

Jól néz ki, de 0téynleg felesleges <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Légy jó, légy hű Magyar!
ha én azt elmondanám...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
szvsz igaza van.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
egyzer látnám hogy valami tetszene neked, hogy lelkesednél vamiért.
nem. tiszta negatív kisugárzás, az vagy
nem. tiszta negatív kisugárzás, az vagy
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray