11
BCDC++ problemak
  • ko_vee
    sorry! (azé 3.ra csak összejött:))
  • ko_vee
    xyz
  • ko_vee
    xyz
  • ko_vee
    /nagy xyz
  • Harder
    Áááá, látod te is elrontottad! :D:D:D
    Ugyanis így lett volna helyes: Nincs pont a mondataid végén! :))))))))
  • Harder
    Jogos, tényleg "és" kellett volna az utolsó vessző helyett :)
    Nem is szoktam fennakadni fórumokon mások helyesírásán (én is szokszor sietek és melléütök), itt is csak élcelődésnek szántam (nem kötözködésnek, erre utaltam a mondat végi 3 smilie-val) :)
  • Harder
    K.András: A "hogy" elé Neked is kellett volna vesszőt raknod, a "pesten"-t illett volna talán nagybetűvel kezdeni, a mondat végi felkiáltójel után kihagyni egy space-t, a rövid/hosszú ékezezeteidről már nem is beszélve ... :)))

baligaga: Ezt a kérdést inkább itt tedd fel, van a DC-nek saját fóruma: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1010518983
  • K.András
    Ha azt nézem hogy én 70kbs-el töltök le az 512/128-as vonalamrol itt pesten, akkor az a 100-400 kbs sem nevezhetö soknak(szvsz 700-1000kbs-el kéne álltalánosan töltened)!Amugy ezt inkább a szolgáltatodtol kéne megérdeklödni...Egyébként van két nagyon durva szo az irásodban ami mellett nem tudok szo nélkül elmenni: szintyére és a hejzet :), mivel ilyen nincs ezért legközelebb inkább igy ird: szintjére és helyzet...
  • baligaga
    Ha valakinek van rola elkepzelese hogy mert lassul le az internet sebessegem ha elinditom a DC++-t akkor szoljon nekem.Kabellal csatlakozom a netre New York-ban.A sebessegem allandoan 5500kbps korul van,barmit,barhonnan toltok.A dc++ is rendesen futott honapokig az internet sebesseg allando volt.Acuccok lanT3-asokrol 100-400kbps kozott jott.Aztan tortent valami es mar egy honapja ha elinditom,akkor az internet sebessegem a sima telefonos modemes kapcsolat szintyere esik es a letoltesek 1-3kbps-os sebesseggel jonnek.Le csereltem a dc++-t bcdc++ra de a hejzet ugyan az.Szoval en nem tudom mi a baj,nem is nagyon ertek hozza.Lehet hogy valami virus van a gepemen?De nem hiszem mert akkor nem csak ezzel az egy programmal lenne baj,meg a norton virusirto sem eszlel virust.
    Ha valakinek van otlete kerem irjon,keressen.