Felesleges tápkábel levágása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A topic cimerol jut eszembe egy mondas:
Nyert a lotton?
Vegyen kaszat!
Vagja le a apja f@szat!!!
😊
Nyert a lotton?
Vegyen kaszat!
Vagja le a apja f@szat!!!
😊
én is beszólok! ha elvágod a tápkábelt,elveszted a garit! inkább szedd szét a tápot,és a nem használt kábeleket egyszerüen húzd vissza a tápba!biztos van benne annyi hely...de úgy,hogy ne akadályozza a légáramlást. ha szükséged lesz rá, csak visszafûzöd és kész!ennél jobb megoldás,nem hiszem hogy van...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Törölt felhasználó
Szerintem bírni fogja, de praktikusabb lenne 2 nagyobb vinyó + dvd-cdíró combinált meghajtó.
12körül vehetsz Coolink 350W -os tápot, az el fogja vinni simán.
12körül vehetsz Coolink 350W -os tápot, az el fogja vinni simán.
köszi!
Bár egy kicsit aggódom, hogy a 300W-s tápom bírni fogja-e? (P4 [email protected], 3 vincsi, 1 DVD, TV-kártya, SCSI kártya, 2 hálókártya, videókártya, +2db 8 cm-es venti a vincsiknek).
Bár egy kicsit aggódom, hogy a 300W-s tápom bírni fogja-e? (P4 [email protected], 3 vincsi, 1 DVD, TV-kártya, SCSI kártya, 2 hálókártya, videókártya, +2db 8 cm-es venti a vincsiknek).
Törölt felhasználó
Simán szétoszthatod, csináltam már olyat, hog 5 vinyó a gépben, + dvdíró + cdíró és egy 8000ft os nemtommilyen táp.
Nekem a topicnyitóval ellentétben az a problémám, hogy nincs elég tápkábelem. A 3 vincsi és a prociventi lefoglalja mind a 4-et, így a cd-t már nem tudom bekötni.
Szerintetek biztonságosan szét lehet osztani az egyik tápkábelt, vagy ez nem ajánlatos?
Szerintetek biztonságosan szét lehet osztani az egyik tápkábelt, vagy ez nem ajánlatos?
Igaza van halálnak. Azt egyszer csak be akarsz tenni a gépbe egy plusz vinyót és anyázol egyet, mert levágtad a kébeleket. Na meg ha egszer el akarod adni, akkor nem fogja megvenni senki a trafót.
Törölt felhasználó
Kösz, gyönyörûen meg van oldva a kötegelés, de azért érdekelt, hogy mi lenne ha... 

Ne hüjéskedjetek máá.
NE VÁGD KI, kötegeld oda valahova, a ház sínes részéhez, vagy a gép hátuljára, mindegy, biztos van valamiennyi hely.
A gépen belüli melegtõl meg NEM olvad meg semelyik kábelköpeny.
Ennyi erõvel, lecsíphetnéd az alaplapodról, a nem kellõ cuccokat...
NE VÁGD KI, kötegeld oda valahova, a ház sínes részéhez, vagy a gép hátuljára, mindegy, biztos van valamiennyi hely.
A gépen belüli melegtõl meg NEM olvad meg semelyik kábelköpeny.
Ennyi erõvel, lecsíphetnéd az alaplapodról, a nem kellõ cuccokat...

Talán szigetelés nélküli drót jobb lenne feltéve, hogy nem zár rövidre semmit. Néha meleg szokott bent lenni és elõbb utóbb megolvad a szigetelés.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Törölt felhasználó
Na, ez még nem jutott eszembe, megnézem, hogy kivitelezhetõ -e! Köszi!
Szerintem ne vágd le, hanem csavarozd le a táp fedõlemezét, és húzd bele vissza a kábelt, úgy, hogy ne akadályozza a levegõ útját, majd rögzítsd szigetelõszallaggal, vagy cellux-al, és csavarozd vissza a táp fedõlemezét, így nem kell forrasztani meg vagdosni, egyszerûen vissza lehet alakítani a dolgot szükség esetén, sõt ha ügyesen csinálod, és nem sérül a matrica a tápon, akkor még a garit sem veszíted el.
Törölt felhasználó
Még nem vágtam le semmit, mert tegnap vettem az új tápot, csak eszembe jutott a dolog.
Hozzá sem nyúltam a feszültséghez, maradt alap 1,65.
Hozzá sem nyúltam a feszültséghez, maradt alap 1,65.
Halál...
Elõtte azért kapcsold ki a gépet!
Amúgy, meg ne vágd le a vezeték(ek)et!
------------------------------------------
.:i2k:.
Elõtte azért kapcsold ki a gépet!
Amúgy, meg ne vágd le a vezeték(ek)et!
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Törölt felhasználó
A téma egyértelmû: mi történik ha, a tápból kijövõ, esztétikai szempontból zavaró, (nem jól kötegelhetõ, stb) kábeleket egyszerûen elcsippentem?