Felesleges tápkábel levágása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
nem puskáztam,vissza kellett volna olvasni...

Bérbe vehet? reklámfelület...

A topic cimerol jut eszembe egy mondas:

Nyert a lotton?
Vegyen kaszat!
Vagja le a apja f@szat!!!

😊
Gerry
#5-ben kb ugyanezt írtam én is...

Laalee
a garid igyis úgyis ugrik 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

barret
én is beszólok! ha elvágod a tápkábelt,elveszted a garit! inkább szedd szét a tápot,és a nem használt kábeleket egyszerüen húzd vissza a tápba!biztos van benne annyi hely...de úgy,hogy ne akadályozza a légáramlást. ha szükséged lesz rá, csak visszafûzöd és kész!ennél jobb megoldás,nem hiszem hogy van...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Törölt felhasználó
Szerintem bírni fogja, de praktikusabb lenne 2 nagyobb vinyó + dvd-cdíró combinált meghajtó.

12körül vehetsz Coolink 350W -os tápot, az el fogja vinni simán.
FtranX
köszi!
Bár egy kicsit aggódom, hogy a 300W-s tápom bírni fogja-e? (P4 [email protected], 3 vincsi, 1 DVD, TV-kártya, SCSI kártya, 2 hálókártya, videókártya, +2db 8 cm-es venti a vincsiknek).

Törölt felhasználó
Simán szétoszthatod, csináltam már olyat, hog 5 vinyó a gépben, + dvdíró + cdíró és egy 8000ft os nemtommilyen táp.
FtranX
Azért, mert egy Coolink T1P-t (3000-4600 RPM), használok.

ollie
A prociventi külön tápkábelen van?? Ez érdekes. Miért nem az alaplapra van kötve?

FtranX
Nekem a topicnyitóval ellentétben az a problémám, hogy nincs elég tápkábelem. A 3 vincsi és a prociventi lefoglalja mind a 4-et, így a cd-t már nem tudom bekötni.
Szerintetek biztonságosan szét lehet osztani az egyik tápkábelt, vagy ez nem ajánlatos?

ollie
Igaza van halálnak. Azt egyszer csak be akarsz tenni a gépbe egy plusz vinyót és anyázol egyet, mert levágtad a kébeleket. Na meg ha egszer el akarod adni, akkor nem fogja megvenni senki a trafót.

Törölt felhasználó
Kösz, gyönyörûen meg van oldva a kötegelés, de azért érdekelt, hogy mi lenne ha...
Ne hüjéskedjetek máá.
NE VÁGD KI, kötegeld oda valahova, a ház sínes részéhez, vagy a gép hátuljára, mindegy, biztos van valamiennyi hely.
A gépen belüli melegtõl meg NEM olvad meg semelyik kábelköpeny.

Ennyi erõvel, lecsíphetnéd az alaplapodról, a nem kellõ cuccokat...
Met
Talán szigetelés nélküli drót jobb lenne feltéve, hogy nem zár rövidre semmit. Néha meleg szokott bent lenni és elõbb utóbb megolvad a szigetelés.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Laalee
azért a celluxot kerüld egy tápegység belsejében 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Törölt felhasználó
Na, ez még nem jutott eszembe, megnézem, hogy kivitelezhetõ -e! Köszi!
Gerry
Szerintem ne vágd le, hanem csavarozd le a táp fedõlemezét, és húzd bele vissza a kábelt, úgy, hogy ne akadályozza a levegõ útját, majd rögzítsd szigetelõszallaggal, vagy cellux-al, és csavarozd vissza a táp fedõlemezét, így nem kell forrasztani meg vagdosni, egyszerûen vissza lehet alakítani a dolgot szükség esetén, sõt ha ügyesen csinálod, és nem sérül a matrica a tápon, akkor még a garit sem veszíted el.

Törölt felhasználó
Még nem vágtam le semmit, mert tegnap vettem az új tápot, csak eszembe jutott a dolog.
Hozzá sem nyúltam a feszültséghez, maradt alap 1,65.
IMYke2.0.0.0
Halál...
Elõtte azért kapcsold ki a gépet!

Amúgy, meg ne vágd le a vezeték(ek)et!

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
A téma egyértelmû: mi történik ha, a tápból kijövõ, esztétikai szempontból zavaró, (nem jól kötegelhetõ, stb) kábeleket egyszerûen elcsippentem?