Wallace & Gromit in ProjectZoo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

???

43u34u34uu34
Nem vészes,szerintem,tekintve,hogy 2003-as biztos elfut Geforce4-tõl felfele.

Gépigény?

Sephi
Na ez egy JO maskalos jatek! Kibaszotul elvezem 😊)) kurva jo!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Senki sem játszik ezzel a játékkal?Szerintem nagyon szórakoztató.Igaz a kép egy kicsit megtévesztõ, mert 80%-ban ügyességi játék, de változatos és humoros is.Most is unalmamban 3-4 órán keresztül nyomtam.Az elején kicsit nehézségeim voltak míg rájöttem, hogy mi micsoda és az irányításhoz is egy polip kellett, de már nem vészes.
Egyébként jó lenne tudni, hogy a képen látható fegyver mire jó és itt akadtam el elõször, nem tudom, hogy kell továbbmenni.
Dynamic
Komoly fegyverem van😊

Dynamic
Hogy a fenébe kell feljebb jutni a fákon?A liánokon csak lengeni tudok, de azzal semmit nem érek és fel-le mászni sem lehet rajtuk.
Dynamic
Azt hiszem lassan kezdem kiismerni a játékot.Szóval eddig úgy tûnik, hogy különbözõ apró ügyességi feladatokat kell megoldani.Nagyon aranyos, bár joy-jal vagy gamepaddel könnyebb lenne.
Dynamic
Megint nyomtam egy fél órát😊Szóval annak ellenére, hogy még pár dolgot nem igazán értek(pl. mire jó a banánlövõ pisztoly, mire jó 1-2 gép(?) és hogy kell mûködtetni) a játék még jónak tûnik.
Viszont valami gikszer lehet nálam mert sokszor nem reagál a 1-2 gombra.Pl. FPS nézetbõl néha nem akar visszaváltani, esc-re néha nem akar kilépni, a grafikát hiába állítom át és oké-zom le nem történik változás stb.
Na mindegy próbálkozom...
Örm
Ugrálós, mászkálós játék Crash Bandicoot szerû remélem jól írtam a címet.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Ez most kaland, vagy valami ugrálós-akciós játék?

Örm
Én Xbox-on elég sokat nyomtam szerintem nagyon jó játék csak szerintem egy kicsit nehéz lesz ahogy halad benne az ember elõre.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Dynamic
Mit tudtok róla?Én nagyon szerettem ezt a gyurmafilmet ezért le is szedtem kíváncsiságból a játékot és az ismeretlenségéhez képest egész jónak tûnik.Bár még csak 5 percet tudtam nyomni, de elsõre tetszik.Elsõ ránézésre leginkább a Raymanre hasonlít, csak egy csomó új dolgot lehet benne csinálni(pl. van FPS nézet, különbözõ gépeket lehet kezelni, meg mit tudom én...), de mondom 5 perc alatt nem tudtam kitapasztalni.Majd ha lesz idõm jobban belemélyedek, addig is ha valakinek van tapasztalat, bátran ossza meg😊

Direkt írtam egybe a címben a Project Zoo-t, mert csak így fért bele a 30 karakterbe😊