Monkey Island 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!1 régi kalandjátékot keresek!!olyasmi mint a stupid invaders!1 kis ufoval kell menni az elsö pályán és bejutni a házba a kulcsért de ehhez össze kell szedni a tárgyakat!még talán egy PC CD-s lemezen lehetett a demoja!segitséget kérek e nevéhez!!lécci segitsetek!!
vki ismeri ??? www.worldofmi.com itt van sokmindnen

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hi!
Bandew
Grim Fandango istenmû!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

JustIce
Ja telleg: nekem ezek termeszetesen megvannak😊 ha kell szolj, felrakom vhova(sam&max, dott, monkey-k)

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
Sam and Max telleg alap! Meg a regi jo 386-osomon mennyit zuztam😊 na meg a dott-al is. Sot 2 hete zuztam ujra mindket gamet😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Simon the sorcerer1-2

Discworld1-2... another world...alone in the dark1-sok...GOBLINS1-3!!! WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Sephi
Nekem is hatarozottan. En meg nem jacottam olyan LA jatekot ami nem tecet volna. De a Grim Fandangot kihagytad 😊) En pont az este kezdtem ujra jaccani 😊))

"Manny , if i lose my job...."

Ahahahahahah

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PiszkosFred
Erdekes eve lenne a lucasnak. SnM2, FT2, MI5 csak jatekban, aztan SWep3 es a hozz kapcsolodo jatekdomping. Ez legalabb 4-5 evre elegendo felhozatal, hogy az esetleges bevetelrol nem is beszelve. Itt nagy halasztasok es csusztatgatasok lesznek, es felek hogy a jatekipar fogja ennek a levet meginni. Azon belul is az en kedvenc kis kalandjaim...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Na szoval! Hamarosan kijon a Sam And Max 2 !!! A Full Throttle 2 sajnos elhalasztottak 😞

De ha mar dolgoznak az 5 os Monkey-n akkor egy ev szvsz es kint is lesz! Csak az a baj hogy jovore jon a SW:Epizode 3 es akkor megint elarasztanak minket tobb tonna SW jatekkal...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valen
Nekem megvanak a Monkey Island-ek (1-2), Sam & Max, Day of the Tentacle, Maniac Manson

Aki nem ismeri a Sam&Max-et az ássa el magát 😊) alapmû!!!

A monkey 3 még jó volt, de 4 már túlságosan 3D lett 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

toMpEr

PiszkosFred
Yikeeeeeeeeeeeees!!!!

Ohoho, nem is tudtam hogy lesz 5! Na elkezdem félretenni a pénzt, mert addig nem nyugszom amig meg nem veszem ahogy kijön. Mégha a lakást el is kell majd adni... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacee
Legyen a gépnek halleluja....

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bandew
Hardwiredrõl:

"A túlzott grogfogyasztás a túlvilágon sem hagyja nyugodni az érintetteket. Guybrush így aztán egész álló nap nyaggatja a kaszást - egy újabb esélyért -, aki már karikás szemekkel réved a mennyország kapui felé, sõt a lelkek elorzásától is elment a kedve. A PC Gamer legújabb számában egy mélyen ülõ, LucasArts informátor felfedte, hogy a Monkey Island 5 teljes diszkréció mellett ugyan, de készül. Természetesen a kiadó elutasította az értesüléseket, ahogy ezt korábban is tette a többi megszellõztetett Monkey Island esetében."

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LezLee
Lacee az oldalon, amit mondtál én nem találtam Monkey Island-et. Amik érdekeltek volna kalandok, azok mind franciák voltak, és azt inkább kihagyom 😞((
Sephi
Lesz... tuti hogy lesz de meg nem tudom mikor 😞

Lacee
Itt van egy nagyon jó keresõ, ezen eddig minden rágebbi game-et megtaláltam:
Abandonware Search Engine

Amúgy marha jó a hír, már várom az ötödik részt, az elég silány negyedik ellenére!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LezLee
Ha már itt tartunk. Nem tud valamelyikõtök olyan oldalt, amin régi kalandjátékok letölthetõk?? Mer lenne egy pár, ami kéne. Pl. Monkey Island-ek, Sam & Max, Day of the Tentacle stb. Ezek sajnos kimaradtak az életembõl és pótolni szeretném a hiányosságot 😊)
Bandew
Bakker most jut eszembe, hogy még a 4. résszel sem játszotta, de a 3. rész máig az egyik kedvenc játékom.
Sajna kölcsön adtam valakinek, és már nem tom kinek.

Bandew
EZ ÁLLATI!!!!!!!!!!!!!!

LezLee
Jóvanna 😊) Nem régóta vagyok csak nagy kalandgame-fan. Én beszerezném, de nem egy mai játék, és szerintem már nincs fenn sehol. Esetleg dc-n. De most minden erõmmel arra koncentrálok hogy meglegyen a Longest Journey 😊)
Sephi
Szegyejed el a fejedet de mostan rogton! Hogy hogy nem ismered? Ember! Te nemtudod mit hagytal ki! surgosen szerzzzed be! Meg ma is 2003-ban is eszmeletlen jonak tunik a kurva jol kirajzolt 2D grafika. Persze hogy kaland! Lucasarts kaland ami = tiz tonna humor! Milyen tamaju? Ket detektivel vagy egy kutyaval egy egy szadista nyullal es ki kell deriteni egy Yeti-s telytejt 😊 A 2 az Februarban akar alitolag megjelnni.

De az elso resz kotelezo!

LezLee
Húúú de sokat tudok kérdezni 😊))
LezLee
Sam & Max 2??? Sajna még az 1.-et sem ismerem. Az is kaland? Milyen témájú volt az elsõ rész? És mikor jelenik meg a 2.?
Sephi
Ha' nem tudom mi lesz meg de 100% hogy lesz nem is egy Monkey Island folytatas 😊 Valamikor 2005 kornyeken fogjak bejelenteni mert addig lesz meg Sam & Max 2 es Full Throttle 2 is 😊

LezLee
Tényleg melyik oldalról vannak a képek???
LezLee
Éngem izgat minden, ami kaland 😊)
Gondolom release dátum nincs még? (naiv kérdés volt 😊))
Bár én jobban örülnék, ha visszatérnének a régi irányításhoz. De nem reménykedek...
Sephi

Sephi

Sephi
Nem tudom kit es hogyfog izgatni a dolog de mutatok valamit :

No comment... belerezott a hideg is...