Érkezőben a Sony all-in-one mobil eszköze, a PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW kizartnak tartok a 60 dollaros arat😄
Almodoznak ezek😄
Almodoznak ezek😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ez egy zsebkonzol lesz nem telefon😄
Jo eg.
Olyan mint a GBA.
Jo eg.
Olyan mint a GBA.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"... de akkor miért kerül csak 60 dolcsiba?"
Háááát. Vagy elírták, és 160 dolcsi (bár 200 körül se lenne sok induló árnak!), vagy minden kis biz-baszt külön kell hozzá megvenni. Nem a játékokra gondolok.
Háááát. Vagy elírták, és 160 dolcsi (bár 200 körül se lenne sok induló árnak!), vagy minden kis biz-baszt külön kell hozzá megvenni. Nem a játékokra gondolok.
"Nagyon szuper!! A Nokia-nak esélye nem lesz ellene! :-)"
Nekem is ez volt elsõ gondolatom, csak az a kis baj van vele, hogy EGY ÉV MÚLVA jön csak ki.
Ezért egyáltalán nem biztos. Anno nem a PSX volt a legjobb konzol, de olyan elõnyei voltak, ami miatt az terjedt el.
Nekem is ez volt elsõ gondolatom, csak az a kis baj van vele, hogy EGY ÉV MÚLVA jön csak ki.
Ezért egyáltalán nem biztos. Anno nem a PSX volt a legjobb konzol, de olyan elõnyei voltak, ami miatt az terjedt el.
Hát érdekes, hogy csak ennyi lesz 😊 De örülök neki, ha tényleg ehhez tartják magukat, 100%, hogy veszek egyet 😄
Remélem kialakul majd hozzá a warez is, én nem adok 15 ezer forintokat egy handled-játékért.
Remélem kialakul majd hozzá a warez is, én nem adok 15 ezer forintokat egy handled-játékért.
Pontosabban minden konzol így kezdi. És nem mindegyik bukik rajta hosszú távon. Sõt ez a lényege. 😉
Egyébként, ha tényleg csak ennyi lesz, rögtön kettõt veszek... 😄
Egyébként, ha tényleg csak ennyi lesz, rögtön kettõt veszek... 😄
Nagyon szuper!! A Nokia-nak esélye nem lesz ellene! :-)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ilyen kell nekem!😊))))
Live your life like it\'s your last day...