9
Nvidia sux.
  • NeoMaN
    PowerStrip 3.46
    Ez talán jobb link...
    :)
  • NeoMaN
    Én is powerstrippet használok.
    De nem az új driver miatt. Az újjal főleg az a problem, hogy lassít, nem műxik benne a costum refresh rate, és vagy 60MB. Akko meg minek tegyem fel?
  • Big Daddy
    Egyébként a power strip-etittmegtaláljátok
  • Big Daddy
    Nálam az egyetlen softver ami rendesen tartotta a 85 hz-et a Power strip volt,az királyul működött!Most radeonom van ahoz meg nem kell,mert a Catalyst alapból tudja.
  • BadGuy
    Mondjuk 1 dolgot nem probaltam, elvileg direct3d alkalmazasokhoz megy. Bar, ki nem szarja le a direct3d-t. :)
  • BadGuy
    Megtortent a degrade, koszi a visszajelzest.

Nvidia bekaphatja az inkompetens szarjaival.

Ha nem megy, minek adja ki?
  • NeoMaN
    Nálam sem ment. Le is szedtem. Tessék csak hasznyáni a 41.09-est...
  • BadGuy
    A problemam a kovetkezo: Nvidia refresh rate fix MK II-t hasznaltam 1 jo ideig , ezzel ment is minden jatek 85 Hz-ben.

Felraktam a legujabb detonatort (52.16). Ebben ELVILEG van 1 hipi szupi refresh rate overrider ami szuksegtelenne teszi [tenne] a fentebb emlitett programot. Nos, az tudomasul is veszi, kozli velem hogy "ha ocskos engem man ne probajja meg hasznalni mer ott a franko megoldas". A baj az, hogy ez egyaltalan nem mukodik, minden jatek "poppol" 60Hz-be amint belepek, idegesito :/.

Valakinek volt mar ezzel a driverrel problemaja, ha volt hogy oldotta meg? :)

Max. visszaterek 1 regebbire ha semmikepp nincs megoldas.