53
Against Rome
-
peti9508 #53 hali
akinek bármi kérdése van a küldikel kapcsolatban irjon erre az emailra:[email protected]
-
Drex #52 Na re :DD
A Probléma a szokásos Codec gond :))
a Crack a Game főkönyvtárába valo, és nem árt ha mindig a legfrisebb Video-Driver van a gépen... (Catalist, Detonator)
Nálam a Kilépős probláma azonnal megszünt ahogy feltaktam a legújabb (acemcp595probeta2.exe) Ace-t :)))
Kellemes Gamét :)
ui: szerintem amugy 1 nagy nulla a game, de hát a lányaim miért is ne pont ezzel akarnak jáccani :DDD -
#51 mit tom én.lehet hogy van egy-két fanatikus fordító. -
#50 hogy lenne már te alma, mikor alig jelent meg a játék? -
#49 na most telepítettem fel.magyarosítás van hozzá? -
#48 hi all
nekem az a gondom vele, hogy a játék közben rendszertelen idöközönként kilép a winfosba.... Erre van valami gyógyir???
-
#47 Na nem játsziok ezzel senki??
Mert kéne egy kis segítség!! -
#46 köszi a segitséget, de nem működik igy sem -
Rusy #45 Nem nem kell, csak simán a telepítésbe bemásolod a játék főkönyvtárába, de nem éri meg nagyon gagyi sajnos szerintem -
#44 hali
én még a dll átmásolásánál elakadtam.
nem kéne felülirnia valamit? -
steweee #43 hát ez sajnos így sem jó, bár eltérés van, nekem az eredeti filenevek:
game_1_0.wav
game_1_1.wav
...
game_1_5.wav
shell_01.wav
átnevezés után:
x_game_0_1.wav
...
x_shell_01.wav
sajna nem megy.neked miért mások a fileneveid_? -
#42 Lehet hogy csak én vagyok béna de még az 1 campaign-t sem tudom átvinni!
Segítene valaki hogyan mit kell csinálni?? -
#41 Na akinek nem megy a jatek es kilep mar az elejen az intro utan megvan a megoldas.
A Syste/Music konyvtarba levo oszes .wav file-t at kell irni. Siman mindegyik ele benyomsz egy x_
Tehat peldaul :
Erdeti :
game_3_1.wav
Mukodod :
x_game_3_1.wav
Mindet nevezetek at! meg a shell01.wav -ot is! -
#40 Játszik valaki ezzel????
A campaign-okban lehet építeni vagy valamit csinálni????
Én elkezdtem azt hirtelen annyi ellenfél lett hogy kinyirtak!! -
#39 nem Atim van 4.2-es driver! -
steweee #38 mi volt az a driver?nvidiád van? -
#37 NA VÉGRE ELINDULT!!!!!!!!!!!
Feltettem egy progit behüjült a windows-om újratettem!
Feltelepítettem ismét az Against Rome gamet a saját cd-jén lévő DirectX-el mert eddig más volt fenn és más vga drivert tettem fel mert eddig más volt fenn és megy!!!!!!! -
#36 Nálam ugyaez van a fullnál de MIÉRT????????????? -
steweee #35 valyon miért fagy ki nálam a demo?addig jut el hogy a három barbár képe megjelenik, majd mikor tovább menne visszalép desktopba -
antijedi #34 szvsz nem crackhiba mert készit a game crashdumpot..., szerintem valami durva drivergondja van a gamenak vagy hasonlo -
#33 Valaki linkelje már be a müködö exe fájlját valahogy már szeretnék vele játszani!!!!!!!!! -
#32 Biztos azért lehet csak a barbárokkal lenni mert valószinűleg olyan szintű az A.I. he-he -
weine #31 hm.
Van, akinek sikerült ezzel a játékkal játszania?
(aki megvette, az nemér) -
weine #30 Hát nekem is ez a gond, pedig mindenhova, még a system könyvtárba is bemásoltam a crack dll-jét.
Nem kellene lennie még egy .exe-nek is ott valahol?:) -
#29 Miért lép ki a játék az intro végén??????? -
#28 én csak simán bemásoltam a game könytárjába és megy! -
Gear #27 Hova a rákba kell tenni a crack dirba levő dll-t? -
#26 "Amúgy nem a legszebb game"
ahogy nézem a képeket, ez még egy nagyon visszafogott kijelentés :-) -
antijedi #25 ok, icq amugy még midnig luxus? :) -
#24 Nem bírnak leállni ... :)
Amúgy nem lenne rossz, csak nem azt csinálják, amit mondok nekik, a csatában balfaszok, az ellen is - többnyire -balfasz, azon kívül kivel lehet lenni komolyabban, hadjáratban? A barbárokkal. A sok szar rts biz-baz ökörségei után, ismét a civilizálatlan, balfasz, kultúra-romboló seggarcúakkal kell lenni ... (Celtic Kings vonal). Tökért nem a rómaiakkal enged nyomulni? :( Leszarom a barbárokat. Amúgy nem a legszebb game ... -
antijedi #23 ehhhh minek reklámozni hmm???
nem kérdezte senki hogy honét lehet elszedni, ráadsul ez fizetős is... -
#22 innét lelehet szedni
-
antijedi #21 5lete mindenkinek van, valszinű akár csak egy emberben megfogalmazódott 5letek 1%-t sem fogják szinte soha megvalósitani... -
antijedi #20 na elkezdtem leszedni majdmeglássuk... :) -
tbundy #19 storno, elindult :) -
tbundy #18 eltudnám indítani a gamét...a dll-t nem tom bemásolni, nem engedi :/ -
#17 faszert nem tudnak normalis jatekot csinalni ennek a kornak... Annyi ötletem lenne egy iyen jatekhoz. -
#16 Na már szedem!!Aztán majd ha lesz idöm ki is probálom! -
#15 Amúgy az átvezető animok fergetegesek. -
#14 Sajnos pár historical battle kivételével, csak az ellenféllel lehet lenni ... :(