2236
  • Edward2
    itt már elöbb vki emlitette amig nincs kinnt az nforce.nl-en vagy az isonews forumban vmi hogy van már crack addig fölös itt bármiröl beszélni.
  • Deajka
    Nehéz lett volna odairni,hogy hol?
    Már ha igaz?
  • TX
    HOL???????????????????????????????????????????
  • Pityuka Fővezér
    Na végre! Kinn a crack!
  • Mr. Perfect
    Alapvetően minden másolásvédelem gyártója azt állítja a saját termékéről, hogy feltörhetetlen. Ez természetes, szép is lenne, ha nem így volna. Mi viszont ismerjük ugyebár az olyan védelmek sorsát mint a safedisc vagy a securom. Úgyhogy maradjunk abba, hogy nioncsen feltörhetetlen védelem, csak legyen aki megcsinálja. Én ebből a szempontból valahogy már nem nagyon bízok a FLT-ben. Végülis ők észre sem vették, hogy egyáltalán van valamilyen védelem a játékon. Hogy akarják akkor feltörni?
  • Deajka
    Jajjaj, én már nem is félek ! Be-be.
    Nos, megnéztem az oldalt. Van ottan olyan menüpont, hogy
    hacker's comments.
    Ah,komoly cégnél kell az ilyen "50 kg-ot fogytam 2 nap alatt" cimű marketing szar? na, ne.
    Egyébként meg ott is irják ,hogy a motoracer3 -on is az van. Aha, gondolom a mr3-at itt sokan megvették...!
    Másrészt ezt az eljárás a hack cégek előtt is ismert, csak arra kell rájönniük, hogy az adatok közül mekyiket titkosították.
    Egy napot adok és itt a crack. (mármint nem tőlem!)
  • Edward2
    Hát ez tényleg bonyolult és nem egyszerű de ha feltételezzük hogy mindenki ezt fogja használni azzal csak azt érik el hogy a cracker bandák vérszemet kapnak éjjel nappal dolgozni fognak és feltörik.....tehát ez csak nekünk kedvez mert igy elöbb törik fel ha többen szorakoznak vele :))
  • Deajka
    Nem, g..izek csak érdekelne a téma! A válasz azonban nem túl meggyőző, mert ugyi itt elég kicsik a távolságok (nem tudom pontosan de olvassatok utána). Azt pontosan belőni + az ellenőrző kódolás algoritmusát megváltoztatni? Hát ...
  • Mr. Perfect
    Namost tényleg van ilyen védelem, de ez az egyik legegyszerűbb. Ebben az esetben viszont egy kicsit másról van szó. Ez a védelem (TAGES) egy csöppet bonyolúltabb ennél. Aki nem hiszi, járjon itt utána!!!
  • Edward2
    Ugy ahogy bazsi123 mondja.Gyári cd préselve van azon nem nehéz bad sectort elbaszni akaratosan sem.csak technologia kérdése.
  • bazsi123
    tekintettel arra, hogy a gyári cd-ket nem írják, hanem préselik, elég könnyű 8akár fizikai) hibákat tenni rá. a védelem meg ezt a hibát keresei -> ha nem találja, nem engedi a proggit futni.
  • Mr. Perfect
    Biztos, hogy ki lehet, csak k. nehéz. Lehet, hogy a FLT leszarja és nem is foglalkozik vele?
  • Deajka
    És a cd-n hogyan produkáltak bad sectort?
    Azé az is érdekes lehet...
  • Edward2
    Én ilyen másolás védelemről hallottam settlers 3mal kapcsolatban hogy a kiadott cd-n volt egy bad sector amit akaratosan nyomtak rá a kiadók és ezt ellenőrizte.Ugye ha cd kép fájlt készitesz a cdről akkor azt bizony nem olvassa le vagyis ugy tekinti mintha nem lenne ott,de ha még le is tudnád olvasni akkor meg irjál már akaratosan bad sectort a cd-re...... :)
  • Mr. Perfect
    Még egy kis infó erről a védelemről, akit érdekel csekkolja le .link
  • G. Joe
    helyesiras rulz. haza kéne menni.
  • G. Joe
    A profi védelem gondolom elég drága. Mellesleg szerintem a kiadók sem hisznek igazán a feltörhetetlen védelemben.
    Mellesleg nem mindenhol foglalkoznak igazám ennyire komolyan ezzel. Sok kiadónak az a stratégiája, hogy hadd törjék fe la játékot, és ismerék meg minél többen. Akinek igazán bejön az ugyis megveszi(nem magyar viszonyokra értendő). Ezzel viszont csak a tuti bejövő játékokat lehet eladatni. Ott a Call of Duty pl, ami évek ota az egyik legjobbnak tartott játék, és alig védte valami. Ugy gondolták, hogy elég jo a játék ahhoz, hogy megvegye akinek igazán tetszik. Elég motivácionak tartják továbbá, hogy eredeti serial nélkül csak tört szerveren lehet játszani. Aki igazi fanná válik, az meg fogja venni. Ennek a stratégiának az életképességét már sok játék bizonyította. A védelmi technologiák folyamatosan változnak és fejlődnek, de tökéletes védelem nincs . Ez olyan mint az autórisztók, és tolvajok esete. A legdrágább sok milliós kocsikat is fel lehet törni, hiszen a "rossz" oldalon állok általában ugyanolyan képzettek, és tehetségesek, sőt sok esetben ugyanazok.
  • Mayday
    De ha mar ilyen regen letezik ilyen profi vedelem, miert nem hasznaljak?
    (Nem mintha bannam, de nekik ez lenne kifizetodobb, nem?)
  • G. Joe
    Viszont a Settlers 3-nál bejött a stratégia. Hihetetlen mennyiséget adtak el belőle világszerte (nem biztos hogy csak ezért), sőt nálunk is sok-sok ezret.
  • G. Joe
    Benne lesz, de addigra ugyis feltöri valaki valoszinuleg.
  • Deajka
    Azé érdekes kis világ ez a warez is! pölö wco smsweb.
    Hát, nem hirdették ,hogy nincs crack. mondjuk,nem sírok,csak azért odairhatta volna.De nem . Csak néma csönd.
    Persze, visszalehetne írni nekem, hogy : a fa..éé nem nézed meg előtte , heee?

• Mayday
    hehehe :))
    Bizzunk abban, hogy a magyar verzioban nem lesz benne a vedelem :)
  • Edward2
    Törhetetlen redszer nincs csak idő kérdése.Settlers 3-mal különben mi lett azt sikerült feltörniük??mert nem emlékszem hogy mi lett az ügy végének csak arra amikor jáccani akartam minden disznóvá alakult. :)
  • MerlinW
    Jól van már na... én is emberből vagyok, tévedhetek...:)
    én legalább nem büszkélkedek olyanokkal, hogy milyen jó 7 éve a Doom3-mal játszani... az egy másik kaszt..:))) Én már öreg vagyok ahhoz... meg a feltünési viszketegségem is elmúlt 3 éves koromban... asszem...:)
    ME beszél, jól, nézzünk nforce-t, sokat, gyakran, lelkesen...:)
  • MerlinW
    hülyeséget beszéltem, nincs crack benne, másik isot néztem... próbáljátok a http://score.warez.hu-t
  • Pityuka Fővezér
    Nehogymá szivat?
  • Mayday
    Tulajdnokeppen akkor most hogy nez ki a dolog? Nincs ugyebar krekkelt exe a jatekban abszolut. (Vagy csak nem jo?)
    Es nem az elejen vag ki "Insert corrected cd-rom"-mal, hanem kesobb?
    Igazat megvallva, napok ota lenn van, de nem probaltam ki, amig nincs hozza jo tores.
    Biztos vagyok benne, hogy ez a "tores jo", csak kamu. Igy, latatlanban is.
  • Mr. Perfect
    És ezt a jó törést mégis ki csinálta? Talán te?
  • Pityuka Fővezér
    Illetve nincs 404
  • Pityuka Fővezér
    Mivan? Tucc törést vagy mi? Az oldal amúgy nem megy
  • MerlinW
    a score.uw.hu-ról letölthető, törés jó, a játék nekem bejön.. lehet h csak a sztálj miatt, de mind1 miért... szetm kircsi. Két KOTOR óra között, kellemes kikapcsolódás :))
  • Mr. Perfect
    Ez a védelem már egyáltalán nem új!!
    A Moto Racer 3-ban is ezt használták és ha jó emlékszem az már legalább másfél éves játék...
  • Mayday
    Sajnos az en sajat felelmem eppen ez... Mondjuk most fejlesztettek ki ezt a modszert, mint ahogy az idok soran mar annyit kifejlesztettek... Es ha ezt nem fogjak torni, akkor a tobbi ceg valszeg sulyos penzekert megveszi ezt a vedelmet (vagy mittudomen, hogy mukodik ez naluk)... Es mi meg szivhatjuk a fogunkat, meg gyujthetunk a bolti jatekokra...
  • Deajka
    kicsit bugos lett
  • Deajka
    utána néztem és röviden :
    -az ai szar (azt irja a kritikus)
    -lineáris , juss el A- b-ból B-be
    -nem túl érdekes paályaszerkesztés
    -a mentés "érdekes" (quick save de csak checkpointon)
    -default ban 12 óra alatt végig lehet játszani
    -2,5 G után is swappel a cd-ről (lehet ,hogy a másolás védelem miatt)
    -a kritikusnak nem jött be a cel shading technika.

Így 6.4. A demo alapján szerintem akinek tetszett most is fog. Akinek nem, hát ne játszon vele.
    bye-bye

• Mr. Perfect
    Én csak azt nem értem, ha ez a védelem ennyire jó akkor miért nem minden cég ezt használja? Akkor jönne el ám a szép új világ...
  • Pityuka Fővezér
    Írhatnak ott amit akarnak ez a gém bizony nem lesz feltörve soha a büdös életben
  • Mr. Perfect
    Azt is írják az izonews-on ,hogy volt már olyan játék ami ezzel a védelemmel készült és mégis feltörték pl. a moto racer 3. Persze az még a "régi" FLT volt. Úgyhogy a remény még él :-)))))))
  • ubi
    semmi sem lehetetlen, csak idő kérdése
  • Mr. Perfect
    Egyébként a gamespot oldalán csak 6.4 pontot kapott a játék lehet, hogy nem is olyan jó?
    katt ide