84
Egy remekreszabott űrstratégiai sorozat.
-
Braveheart #43 Az ugye én vagyok? :) Nekem nagyon tetszik a game, csk hétköznap nemtok sokat gépezni a suli miatt. De majd a szünetben.. hohó -
#42 Vagy esetleg regelhetnék egyet az uw.hu-ra... -
#41 Ja, meg a SE IV elég vérszegény gépeken is szakít, remek multiplayer-el...
Nem akar valaki egy méles csatát nyomni? (Mentésfájlok mélben való küldözgetésével...) -
#40 Nekem nagyon bejött anno a SE IV, valami lemez mellékleten lehetett a demója, csak az 30 kör után nyomott egy quit-et... Nem emlékszem, honnan szereztem meg a full CD-s verziót, de 1 biztos: Nagyon sokat könyörögtem egyes warez oldalak fórumaiban.
Egyébbként rászoktattam minimum 1 embert .
Ha tudtok valahul SE-SF-t valamely oldalon, akkor szóljatok! Jelenleg 78 órát mond rá a DC, és nem jön mindig... -
#39 Hát igen. Manapság mindenki a grafikát nézi és a játékélmény sajnos másodlagos. De azért jó tudni, hogy még vannak akik adnak a minőségre. :-))) -
#38 Bakker! Ez nem lehet igaz................................ :-(( -
#37 Hmmm...
Elég kihalt a topic....
HAHÓ! -
#36 Ismétlem!
Mielőtt kérdezel, vagy hozzászólsz, légyszi részletezd, hogy melyik játékról szólsz, a Space Empires IV-ről (rövidítve SE IV) vagy a Space Empires - Star Fury-ról (rövidítve: SE-SF), és ha az utóbbiról, akkor hogy honnan szerezted meg...
Köszi! -
Braveheart #34 Hát ha megtámadna, nagyot szívna:) Az egyik flottámban 5 fullos battleship van, azok lenyomnák az egész hadseregét... -
#33 Vigyázz! Ha utál a szövetségesed, akkor nagy esély van rá, hogy megtámad! Ne kolonizálj a rendszereiben, és védekezz felé... Trade fölé ne menj... -
Braveheart #32 Én is játszok a gaméval, nagyon tetszik! Csak egy bajom van: minden játékban van 1 faj, aki annyira elhúz a többitől, hogy neki egyedül tbb pontja van majdnem mint nekünk összesen... Ja és ha egy szövetségesemmel murderous a viszonyunk, hogyan tudnám feljavítani? Adhatok neki akármit, akármennyit, semmi sem változik. -
#31 [HUN]eccehomo (@@@ KOLI @@@) már tölti rólam, szóval terjed az ige.
Mindenki: -
#30 Lol :-) -
#29 FELRAKTAM :-))
Nem letöltöttem, hanem felraktam...
Saját tömörítés. Már vagy 1 éve megvan, de már nem emlékszem honnan szedtem le eredetileg... -
#28 Honnan szedted le???? -
#27 :-) -
Dns5000 #26 nemszoltam :P -
Dns5000 #25 hmm nekem nem indul a fury :(
nincs crack gamecopywordon sem :(
akkor most mi van?
azt irja tegyem be a lemezt -
#24 És milyen? Vidd végig a Tutorialt és játszogass kicsit. Eleinte biztos bonyolultnak tűnik, de nagyon király tud lenni. -
#23 Felraktam a SE IV-et!
se4gold-pl.rar
se4gold-pl.r00
se4gold-pl.r01
...
se4gold-pl.r19
Méret: 20db 16Mb-os file
Tömörítési arány: 51%
(WinRAR 3.20) -
#22 SE IV vagy Star Fury? -
Braveheart #21 Na mostanra már eléggé megtanultam a játékot kezelni, igen jókat játszok:) most pl. 3x-os túlerőt vertem vissza egy kis taktikázással -
#20 Grrrr.... CitromosTea egy ***************... (tetszés szerinti szóközökkel) Nem hogy nem kaptam slotot (T3), de most "nincs felhasználó a letöltéshez". -
#19 Hoppá!
Star Fury:
[HUN]CitromosTea (-==IndePenDencE==-) !!! -
#18 A Star Fury új játék, most jött ki októberben!
Megpróbálom majd felrakni a SE4Gold -ot (v1.60) a DC++ -ra, nem tom mikorra sikerül...
Egyébbként a Star Fury valami Star Trek Fleet Commander klónnak tűnik, egy űrhajó-kapitányt alakítunk benne... (Ha jól olvastam)
Space Empires Honlap
Star Fury demó -
Braveheart #16 Inkább ha lesz időm... :) nagyon bonyolultnak látszik így elsőre, de sztem jókat fogok majd vele játszani :) -
#15 Ha tudsz angolul, akkor vidd végig a tutorialt. Nekem jól el tudta magyarázni a dolgot. -
Braveheart #14 Megnéztem a játékot, és azt kell mondjam, hogy ennyire bonyolult porgramot én még nem láttam! Minden elismerésem azoké, akik mindent megértenek! Amúgy jó a game, csak idő kell hozzá... lehet nekiugrok vmikor én is. -
#13 Hát mert sajna voltak benne hibák és ugyebár azokat mindig job orvosolni. :-) -
Braveheart #12 Oké, kösz. Miért ilyen fontos a patch? -
#11 Az lesz az (mivel már egy évtizedes a sorozat). Igen azt szedd le, aztán a hivatalos oldalról szedd le a legújabb peccset és csak símán indítsd el a peccselés (magától betájolja magát, bárhol is legyen). Ha kész a peccs, már játszhatsz is. Már a fajalkozásnál eszméletlen részletesslgekbe lehet belemenni. -
Braveheart #10 Te ezt a változatot szedted le?:
Space Empires 4 gold (rip) 78.78MB
Elkezdett engem is érdekelni a játék, valami dereng egy nagyon régi space empires nevű játékról, amivel kiskoromban próbáltam meg játszani... :) -
#9 Hát én szégyenszemre a DC-ről szedtem le, de még mindig azt mondom, hogy a hihetetlen király gém! -
#8 Végre egy kíváló új fórumtéma...
Nekem megvolt a Space Empires IV Gold, de nem találom a CD-t, de sebaj asszem egy haveromnak átírtam, visszakérem tőle... -
#7 Játszogattam vele és azt kell mondanom, hogy ez a legjobb űrstratégia amivel eddig játszottam. Alapból veri a MoO sorozatot. Eszméletlen összetett, jól kidolgozott, csak ajánlani tudom minden űstratégia fannak. -
#6 Akit érdekel:
cikk -
#5 Na, már szedem DC-röl, de az lenne a kérdésem, hogy kell-e hozzá tört peccs, vagy elég neki a hivatalos is? -
#4 Pár kép a StarFuryból:
Stratégia képek:
-
#3 Nem vmi ismert látom. Pedig sokmindenki áradozik róla, vmi jó kis űrstratégia lehet, körökre osztott á la MoO. -
#2 öö.. ez milyen játék? :o