Back To The Future
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
http://c64s.com/toplist/more/
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Akkor az a DOS-os játék megvan neked? Mert akkor elkérném
A fejlesztést poénból írtam, bár én is csináltam nagyon régen játékot, most meg játékgrafikus vagyok. ;-)
Én végülis írtam már egy játékot C-ben, összedughatjuk a fejünket 😊))
Sebaj, majd csináljunk egy ilyen játékot közösen. :-))
(Biztos azért, mert olyan nagyon sokan vették a filmet, s a LucasArts ezért megijedt, hogy ha kiadják a játékot, úgy elkapkodják majd, hogy nem lesznek képesek annyit újra gyártani)
Mellékesen nem a +1 volt a gondom, hanem az, hogy feleslegesen belém kötöttél, és még a számolási tehetségem is kérdõre vontad. Sok értelme volt. De legalább téged ez megnyugtatott. (Szokták az ember tudtára hozni normálisan is, ha valami nem úgy van, ahogy az illetõ képzeli)
Arról meg, hogy ki itt az "IQfighter" mi sem tanuskodik jobban, hogy a te véleményed alaptalan, erre neked a legnagyobb gondod, hogy a 26 után nem írtam le azt, hogy '+1'.
Mellékesen nekem eladási listát mutass DVD eladásban, világszinten. Ne egy kis ország, kis fórumának, kis rajongótáborának gyönyörû kommentjeit, ilyen kis tündibündi figurákkal, mint te pl. :-)
De a kiadók, fejlesztõk nem mehetnek csak a fanatikusokra. Ha valami nem jön be, akkor csak úgy nem vágnak bele.
Amúgy ha vitték volna, mint a cukrot, miért csak 26(+1) hozzászólás van itt? :-)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ilyet halottam hogy pl hogy elteszunk a multva egy uveg bort es 20 ev mulva ha odamegyunk ahova elrejtettuk ott lesz meg ilyenek 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
DOTT-ot kb 10x vittem végig
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Remélem nem cseszik el bár akkoris kijáccom vagy 10x ha szar lesz
\"Life is around you and in you.\"

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Live your life like it\'s your last day...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A jatek 3Rd personba lesz es action-adventure-nek igerik.
Oszevisza kell jarni az idoben es megoldani dolgokat.
Igaz nekem anno a kedvenc filmem volt es ma is az es hat a LucasArts meg rosz jatekot nem csinalt szal nagyon remelem hogy fasza lesz!