Return Of The King

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
legyen a billentyûzeted mellett egy gamepad, vagy joystick,vagy kormány is. én is elmegyek még jó sokszor...

sazl : c

Na kiváncsi leszek,ha lejön...

Köszi!

Johnyy
SZtem bilivel is tökéletes az irányítás

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sziasztok!!Na végigolvastam ezt a röpke 10 oldalt.

Légyszi írjátok meg h milyen gamepad-ot érdemes venni ill. hogy azzal könnyebb e az irányítás??

Köszi

wizy
no, válaszolna nekem valaki? Mer fontos lenne:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Johnyy
Az elsõ olifántot lenyilazod vagy lelövöd tûzzel, a másokik az túl távol van ezért átmész a csatatéren keresztül a másik oldalra majd így tovább ide oda rohangálj közben gyakjad az orkokat néha odarohanhatsz pinpinékhez a csajhoz hogy nyíllal megvédd õket a sárkánytól( hogy is hívják nem jut eszembe?)

Johnyy
Minastirisznél a ctrl el lelököd a létrákat hogy nehogy ellepjék az orkok a várost, a piros pontok a térképen a létrák , a csávófej meg az orkok mennyisége, majd jönnek ijen taligák aztokat a bal oldaliakat katapultal a jobb oldaliakat varázserõvel nyírod ki!!!!

Bandew
Basszus ha 1000X nem, akkor egyszer sem lett még leírva!
Erõltesd meg magad picit, és olvass vissza.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Valaki mondja má meg plz, hogy hogy lehet megölni azt a rohadt olifántot a katapultokkal, mert Pippinéket mindig agyontapossa vagy mi. thx.

Johnyy
Teljes mértékben egyetértek!!! Sztem még vagy 2szer elmegyek a moziba megnézni, átcsenpészek a securitin 1 pizzát meg mindent és elmegyek külön kül az összes haverral
sok más mellett nekem az is tetszett nagyon hogy amikor a csatáknak vége lett minden jórafordul akkor nem fejezi be a filmet, pl sok rendezõ már a frodós ágyas jelenettel lezárta volna , de így lehet élvezni azt hogy a háborúnak vége.

Más: Gondolf: 20 Legolas: 12 Samu: 11 simán megvan a 3 10 es szint , unloccolva lett a utolsó bonus pálya és a mentésben 100 százalékos végigjátszást jelez, de a menüben az a coop mód az mi? hogy lehet azt felnyitni?

rezsofiz
Megnéztem tegnap a moziban a filmet. nos ha azt mondanám, hogy láttam a legkiválóbb, legjobb, legfeledhetetlenebb, legjobban szívbehatoló,a legjobb zenéjû és a legszebb kinézetû filmet a Földön, akkor nem mondtam semmit. És a legfontosabb: van mondanivalója.
Úgyhogy megkérek mindenkit: ne sajnálja a pénzt a popcornra,colára,mozijegyre,csak menjen el, és nézze meg. Ilyen élményben nem volt, és nem is lesz része senkinek, ha nem nézi meg!

rezsofiz
szarumán palantírja haggyán,de szauroné...nem jó. legyen 3 10. szintûd.

Johnyy
3 tizes szintû faszi? Meglesz! Az ugy nem jo hogy egy 10 es szintû meg egy 20. szintÛ Mert nekem legolas 10es gondolf meg 20as szinte mindenki tud már mindent ,
Azt a 20 csapatot lehentelni Kurv....a nehéz el jutottam az 1. barlangi orkos részhez , háát ne tudjátok meg....

És hogy lehet ezt joy-al jáccani? Nemis tudom elképzelni...

steam, origin: ACE_hun

Ez tök szar, és nem lehet billentyûzeten jáccani ketten??? Nemáááá'

rezsofiz
Eljött az igazság pillanata: a nevem Rezsõfi Zoltán.
beszarás

rezsofiz
nemsokára indulok a moziba.nagyon kíváncsi leszek rá.

rezsofiz
csak konzolon volt.

wizy
ja és még valami: nem tudjátok, hogy a GyU2-t honnan lehet letölteni? ha lehet, akkor ingyenes címet mondjatok!!

wizy
jó ember ez a Gadalf:-))
ok, akkor rajzolok, csak egy a gond: nemtom, hogy mikor lesz a szülinapja:-)) meg hogy néz az ki, hogy odamegyek és megkérdezem, hogy "Tanárúrnak mikor lesz a szülinapja?"?
és akkor most már csak abban kell reménykedni, hogy nem olvassa ezt a topicot:-)

rezsofiz

rezsofiz
Legyen 3db 10.szinzû faszid

Lacc
Na én is végigtoltam. Az egyik bónuszpálya megvan, amelyikben a palantírban kell hentelni. De a másikat hogy lehet megszerezni?
rezsofiz
nem kell végigvinni!!egyszerûen a billentyûzeted mellett be kell lennie kötve egy gamepadnak,vagy josticknak,vagy kormánynak.

Johnyy
Végigviszed a jatekot.

Hali, lehet hogy már volt róla szó, de nincs kedvem 800 hozzászólást végigolvasni, hogy lehet a coop módot kiválaszthatóvá tenni?

Johnyy
fUF MOST VITTEM VÉGIG A GAMÉT! Ja mondjuk utánna gondolfal megcsináltam a halottösvényt és gondolfék pájáit meg a hobbitok pájáit, meg és most 14 es szintû vagyok ..jeeee.

rezsofiz
Idézet a gyu3-ból: ''Jó szándékú tettet nem szabad tanáccsal gátolni'' Gandalf

wizy
ja és még egy kérdés: szerintetek rajzoljak ofõnek vagy az már túl sok lenne? persze GyU-s rajzra gondoltam, és persze amit nem magamtól csinálok, mert annyira jól rajzolni azért nem tudok:-))

wizy

wizy
igazad van... akkor most letöltöm az egyiket, és felrakom a másikat? Te, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe? Ez tök jó ötlet!
Köszi!

Johnyy
Az egyiket! De ez fontos hogy semmiképpen ne a másikat. 😊

wizy
pontosabban: van hozzá még egy 3CD-s magyar felirat. melyiket válasszam?

wizy
ja igen, most jutott eszembe: a film nekem csak gépen van meg, és letöltöttem hozzá az elsõ megjelenõ feliratot (felirat.cjb.hu). Namármost, felnéztem az oldalr,a és még felirat is van hozzá, és nem tom, hogy most melyiket is rakjam fel:-)
nem tudnátok segíteni? A film nekem 3CD-s változatban van meg.

wizy
mert az elõzõ könyvek képei azok mik?:-) Jó, igaz azokat még nagyjából ki lehet nézni, de szerintem az a középsõ alak az a Király, a többi meg a nép:-)) Bár elég primitív megoldás:-)))

rezsofiz
Szerintetek a 3.rész könyv borítóján lévõ kép az mi a f@sz?

rezsofiz
van bizony,jönnek a fekete lovasok.

Johnyy
Az utolso elõtti pályán a 6 ork után van checkpoint? És van még utánna valami azon a páján?

Johnyy
Anyit elmondok hogy egy fantazis nyugis történetes résszel kezd majd akcío látvány közbe kissebb nyugis részek utána az akció egyre monumentálisabb fokozódik majd amikor lezáródnak a dolgok (ez is nagyon tetszett)hogy kirészletezi kivel mitörténik a dlogok után minden esemény lezáródik és végül pont kerül a gyürük utra végére

wizy
de ne mondjátok el részletesen, mert én még nem láttam, úgyhogy nem nagyon mondjatok róla sokat sejtetõ infót, jó??:-)

Johnyy
Ahogy mondod 12 kor mentünk be és 15 35 kor jöttünk ki persze volt egy szûk 10 perces szünet

rezsofiz
Fizikát?utálom😊
én holnap 17:45kor megyek megnézni.wazze,3ésfél órás...

Johnyy
Ha lessz felvételi fizikát tanulj rá !!!
7 es szinten legolassal irtottam mint egy cséplõgép amugyis de kösszi valahogy ezt is majd megcsinálom.
FIUK_LÁNYOK mijen volt a film? Szerintem rettentõen jóóóó
A terminátor meg a matrix mehet haza Igazi fantazi akció volt ultraszuper. Volt benne sok számítógépes animáció , de most képzeljétek el hogy lehetne 1 év alatt felépíteni rohant meg gondort elefánt és ember mutáciokat kísérletezni majd több ezres klónozást elkalmazni. Szolval SÍÍRály VAgy inkább SASSSSSS A mozijegy ára többször is megéri kifizetni érte.

rezsofiz
Szép gesztus. Én most fogok a gimibe felvételizni(15).😉

rezsofiz
Csak nyírjad a hüje fejüket, és ha látod, hogy valamelyik társad bajba van,rohanj azonnal oda, és segíccs neki. ezen a pályán a leghatékonyabb Legolas.

Bandew
Ez kedves tõletek. Tényleg.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
Az utolso elõtti pályán ahol a társak vannak, ott azt hogyank kell megcsinálni vagy hogy célszerû mert azok a társak olyan pancserek hogy folyton meghalnak, ja és a 6 fõork után van chekpoint?

wizy
és a GyU könyvek elején van egy térkép, azt lerajzoltam 6 a/4-es lapra, majd összeragasztom, meg kiégetem a szélét, és szülinapjára odaadjuk, meg összes osztálytársam aláírja. tuti örülni fog:-))

wizy
hát...félig-meddig:-)
egy kicsit hazudtam: a volt ofõm, mivel átmentem gimibe:-)

rezsofiz
Bárcsak nekem is ilyen o.fõm lenne... Gimis vagy egyébként?