Return Of The King

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
annyi😊

sazl : c

wizy
fúúú, az 86,666666% :-)) akkor kerekítsünk és 87%.

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

rezsofiz
manapság 90 sz. fölött nehezen akadnak játékok. ja, és 1 délután alatt végig lehet vinni, ha ügyes vagy.

rezsofiz
1etértek

fm
sztem 90%os bár még nem sokat nyomtam vele. ami nagyon jó,hogy lehet ketten vinni 1 gépen😊

wizy
az akkor átlag 85%... nem is tudom... végülis zseretném végigjátszani... de nem nagyon csípem a konzolos játékokat:-)

rezsofiz
legyen 90, a kutyafáját neki! 😊

jó, majdnem!!!!

rezsofiz
100/ 89.

Terra
80 %

A kicsit idegesítõ kameraállások, és a konzolos irányítás ( éretsd szétcsapom az egeret, hogy csináljon valamit ) miatt.

ez egyébként magánvélemény, jöhet a kritika 😊))))))

What I do, and what I listen.That defines me.

jó!

wizy
jut eszembe: nekem még mindig nincs meg a játék, és szerintetek mennyira jó a játék? szavazzatok (a max. 100%)!!

wizy
szívesen:-)

rezsofiz
thx

rezsofiz
thx

wizy
amúgy szentesen lakom (Csongrádtól nem olyan messze, mint Szegedtõl, hogy a fene egye meg:-)) )

wizy
a witchking nem a Gyûrûlidérc király? de csak tipp:-)

wizy
igen, olvastam, csak itt vagyok a neten, ott vagyok a neten, és már van vagy 5 új hozzászólás, el se hiszem, hogy most milyen aktív a topic:-))

rezsofiz
mi a witchking?

rezsofiz
Dvd kibõvített változat.

rezsofiz
a könyvvel én is így voltam. Hol élsz egyébként?(Mármint ha nem haraxol hogy ilyen kérdést teszek fel).egyébként olvastad a 862-s hozzászólást, amelyben a félreértést tisztáztam?

fm
nincsmit;P

wizy
minden jó, ha a vge jóó:-)

wizy
most leszögezem, hogy én semmit sem szántam se sértésnek, se kritizálásnak, se semminek, én csak megjegyeztem ezt a dolgot, és ha félreérthetõ volt, akkor bocs!!
a könyvet én kb 6-7x kiolvastam, de persze 1-2 hónapos kihagyásokkal:-))

rezsofiz
köszi. 😊

fm
no gáz😊

fm
oké😉 thx az infót..nyilván "fantáziavilág" lényei ezek,nem valós dolgok. de nagyon jó a film,a könyv sajnos nekem hosszú😛

rezsofiz
nincs baj. egy picit,mintha a film letolását éreztem volna az írásodban. ha nem így volt akkor bocs. nem sértésnek szántam. 😊

fm
velem van vmi bajod? csak erre voltam kíváncsi,hogy a könyvben is hátul csíp-e az a randa pók😊 és jobb tetszett volna,ha elöl csíp azzal a két rágóval ami megvolt neki ugyanúgy,mint az igazi pókoknak..

a film LENYÛGÖZÖTT minden téren,ahogy az elsõ 2 része is,vagy tán jobban,bár ezt még csak egyszer néztem meg..

u.i.:beleköthetnék abba is,hogy mér nem sült meg Frodó meg a barátja,mikor megpihennek a sziklán a lávafolyam közepén,de nem teszem a pókos rész viszont különösen bejött,kivéve azt a pici dolgot,amit fent említettem. peace

rezsofiz
wizy.ok.

rezsofiz
Jaja.nem neked írtam. nem vagyok bunkó. én fm-re válaszoltam.nézd csak meg.veled semmi bajom,tök yófej vagy.

wizy
amúgy ha megtennéd, akkor maradjunk a wizynél, azt jobban csipázom:-))

wizy
csak hülyéskedtem:-)
amúgy a film az tényleg jó, de nem jött le az élvezet, mivel géprõl nézem, és szemcsés, meg rosszul van fordítva(egy csomót kellett javítanom rajta), stb. Úgyhogy én nagyon tervezem, hogy lemegyek Szegedre, és ott megnézem:-)
Bár, egy kicsit messze van:-)

rezsofiz
Zita:azok a jelenetek csak a bõvítettbe lesznek.(Baj ha Zitának hívlak?)

rezsofiz
Aki ilyeneket ír az vagy kritikus, vagy nem nyûgözte le az évtized filmje.

wizy
egy jótanács: ne keress sok igazi motivumot se a könyvben, se a filmben, és ne mutogass ujjal Orlando Bloom-ra, hogy "Tünde, tünde!!!":-)))

Bandew
Mert a könyvben is így volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

mentést kérnékkk...2 hónapja nem bírom megcsinálni a pályát még koddal sem mert idõre megy....esteleg van olyan kod ami leállítja az idõd??amikor ostromolják a várat,,,gandival vagy...egyszerûen nem lehet....mentést vagy kodot pls!!!!
wizy
semmi gond, megbocsátok mindenkinek:-))
amúgymeg a moziban lejátszódó filmben benne van Trufa meg Théoden? Csakmert a gépemen levõ filmben nincs benne, de ma volt egy kis doc.film a készítésérõl, és abba volt ilyen rész....

fm
az nagyon jó!! és a Banyapóknak a filmben miért a potrohán van a "csípõkarma"? az pókoknak elöl van 2, és hátul meg a szövõkéjük..nem?

jah..van benne a Banyapók..énmég mindig azon a pályán szenvedek mikor a gandival vagyok és a várat ostromolják az orkok... egyszerûen nem tudom megcsinálni 3 hónapja...adjon valaki egy mentést hozzá
fm
az óriáspókos jelenet a filmbõl benne van a játékban? mármint meg kell vele küzdeni?

rezsofiz
Wizy:hány éves vagy?

Hát kicsit vissza kéne olvasni, de azért elmondom (már elég sokadjára). Azért vagy Samuval, mert rossz verzió van meg. Töltsd le a 3as CD DEVIANCE által rippelt PROPER verzióját, majd installáld újra a játékot, és jó lesz!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Na jó, azért ez elég durva. Bocsáss meg nekünk!

Én mondtam hogy a mai világban semmi se lehetetlen! 😊)

Bandew
Bakker nem hittem volna, hogy Arwen elhagyja Aragornt Éowyn miatt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bizony, nagyon jó!

fm
thx 😉 kipróbáltam már a coop-ot is..elég jó!

A mai világban már semmi se lehetetlen! 😄