Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

mukika
hát ja.

de az a hibaüzi olyan helyre mutat, ahonnan az installációnak semmit nem kéne kiszednie.....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

mukika
csak már tökre jáccanék erre meg ehhhh 😞

mukika
np... 😮))

köszi....
nah, bocs. télleg nem tom mi a baj, csak poénos kedvemben voltam, de én is tom mien szar ha poénkodnak ienkor, szóval bocsánat.

mukika
😞( az nem jó, majd hátha valaki tud valami okosat mondani...

Glpetyus
Vedd meg(szedd le) mégegyszer...

Glpetyus
nemtom😞(

mukika
jol van, kurva okos vagy...

szar a géped, dobd ki

mukika
???

Glpetyus

ték vót

mukika
hi! elkezdem instalálni, és ez az üzi fogad:

visszaolvastam, de nem láttam, hogy másnak is ez a problémája lenne. mit tegyek?

bazza
3 féle kivégzés van...Illetve három szintû...Minél tovább tartod nyomva a jobb gombot, annál durvább...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Glpetyus
LOL
Minden kivégzést ugyanúgy kell csinálni...
Ne legyél má' hülye...

grebber
Nem tom de én nem tom hogyan kell kivégezni csak 1 kivégzést tudok az a zacskos.És én csak végig akarom vinni a pont az nem érdekel.

Next PC upgrade: 2022

bazza
Az nem morbid, hogy emberekre vadászol?
Vagy az, hogy ezt filmre veszik?
Vagy az, hogy minél durvább kivégzéseket csinálsz, annál több pontot kapsz?
Stb....

grebber
én idáig csak azokát láttam hogy zacskóval megfojtja meg hogy szétloccsantja a baseball ütövel a földön fekvõ fejét.

Glpetyus
LOL

grebber
Nem tom én még nem láttam benne morbid és durva cuccokat.
Ti mit csináltok hogy van benne?

PAYNE
nekem is nagyon bejön!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

bazza
Nekem nagyon tetszik, fõleg azért mert én most játszok elõször ilyen morbid és durva játékkal!

grebber
Nem annyira jó.Legalábbis nekem nem annyira tetszik.

_Atti_
Rockstar stuff biztos jó😊 még ugyan nem próbáltam de majd eccer ráveszem amgam hogy letöltsem

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Legyilkoltam hipp-hopp a nagy niggert!! Kezdtem sajnalni, hogy vege a jateknak...de neeem!! Utana jott az igazan jo kis csemege!! Kellemesen csalodtam benne. Nagyon jo kis jatek, ajanlom mindenkinek!

dardevil
Bocsánat - MAGYARÍTÁS -

dardevil
Olvass vissza #777 ( lehet, hogy rosszul csináltál valamit, de nem kell állítani semmit ) itt minden le van írva. Nálam TUTI volt a magyarosítás !

grebber
lol már sikerült mekkora vak vagyok

grebber
Letöltöttem régebben i2k Manhunt magyarítását és azóta nem játszottam a game-el és most néztem a gamet hogy nem magyar.
Kell valamit állítani hogy magyar legyen??

heh, pont itt járok 😊
kapcsold be a TV-t 😉

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

A BÁR-nal lementem, villany fel...aszongya a zipse, mennyek vissza a BÁR-ba, élvezzem a "sót"...Felmegyek...semmi....
Innen merre??

el tudnál képzelni ebbe a játékba egy szörnyet?

PAYNE
akkoradjam meg a trainert?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

bazza
Hát igen trainerrel sokkal könnyebb...
De nekem úgy is élvezhetõ...legalább nem kell folyton loadingolni!

PAYNE
ha túl nehéznek találod akkor esetleg trainert tudok ajánlani!
(én trainerrel végignyomtam elõször majd utána nékûle és sokkaljobban ment!)

PAYNE
oké!!!

bazza
Még 109 (?) hozzászólás!

bazza
Csak az a baj, hogy elég nehéz!
Fõleg ha sokan vannak!
De majd belejövök!
Végül is a Neighbours From Hell 2 TV mûsora után ez egy kicsit más mûfaj, szóval szokni kell...

bazza
Ma próbáltam ki, nagyon tetszik!
Egy kicsit a Mortal Kombat Trilogy juttatja az eszembe...Nem is tudom miért...

És az a gigamorbid gondolat, hogy egy TV show keretén belül kell kivégezni és "huntolni" embereket, az nagyon ász!

bazza
én benne vagyok!

PAYNE
legalább az ezer hozzászlást érjuk már el!

PAYNE
NE LEGYEN MÁR PANGÁS!!!!
ne hogy már a yu-gi-oh power of chaos népszerûbb legyen a manhuntnál!

PAYNE
Én ma toltam végig harmadjára!
elõször trainerrel majd trainer nélkul.

dardevil
Elbújsz, magadhoz csalod õket, vársz, elindulnak, az egyik mögé osonsz kivégzed. Ha a másik észrevesz elszaladsz, majd újra elbújsz és kivágzed. Ha mögé osonsz és myomvatartod a jobb gombot a feje fölötti kis 3szögek színe változni fog , amikor eléri a pirosat akkor végezd ki! Ez a leghosszabb és legbrutálisabb kivégzés !
Én így csinálgattam.

bazza
Aszthiszem a végén, de valahol itt:
-lemegyel egy vmi algsorba
-fel lehet venni egy üveget
-lent mászkál egy csuklyás azt megölöm
-felmegyek egy lépcsõn ott két õr jön felém

Na itt vagyok! Ha magamhoz csalom õket, akkor mind ketten jönnek, szóval még nem sikerült kijátszani õket...ehhez kérnék tippet, ha lehet!

dardevil
Konkrétan mia a 3. pálya és hol akadtál el ?
Mert én speciel nem tom. Pedig végig toltam már !

bazza
Vki írja már le, hogy kell megcsinálni a 3-dik pályát!

bodesz
itt is pangás egész nap?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)