Unlimited Saga

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

duc
Hehe... én most akadtam rá erre a Gyöngyszemre! Tanulgatás fázisa -tutorial egy darab sincs, mindenre rá kell jönni. Nagyon tetszik a rajzolt stílus és a fegyverek+tárgyak kezelése, a táblás lépegetés. Történetrõl nem sokat tudok mondani, mert 7-szer kell végigjátszani a játékot ahhoz, hogy teljesen kibontakozzon de eddig érdekes volt.
Sephi
Hmm... nem hiszem hogy valaha is jaccani akarom.... ez nekem tul sok volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Ethernal Calm? Hm? Senki?

www.youtube.com/aabyssx

Neme.
Én ennek ellenére kipróbálnám. A negatív értékelésekben eddig semmi értelmes érvet nem találtam, hogy miért NE próbáljam ki, sõt, inkább kedvet kaptam hozzá.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Elhiszed hogy nem akarok neked roszat? Nehogy ugy kepzeld el hogy olyan mint a regi Saga Frotier! Egyszeruen egy nagy baromsag! De komolyan! Ahoz kepest hogy 3 gigat foglal a DVD (talan tobbet is) a jatek nem er fel semmivel.

4% kapott baszus es en nem hittem el akartam latni a sajat szememmel. A Square eddigi legnagyobb bukasarol van szo a the Bouncer utan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Neme.
Szólj, ha felhívott, mert lehet, hogy vevõ leszek rá. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Erdekes ja de mar lattam regebben szal nem neztem most meg. Ma sikerult tuladnom az Unlimited Saga-n vegre valahara igaz felaron amenyiert vettem de ez a jatek meg portartonak sem jo... jaj anyam 😞 Most felek hogy nehogy az akinek eladtamfelhivjon hogy jol atbasztam.

aabyssx
Ethernal Calm DVD érdekes?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"rizset"

??? /😊

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Baaaz! Ez egy nagy szar! Hogy lehet ilyen jatekot csinalni? Ez nem megszokott Square stilus! Jezusom! Sajnalom a penzra inkabb vettem volna rajta rizset jobban megerte volna 😞((((

Sephi
Aze' eleg durva hogy 4% -kor kapott a egyik legjobb konzol RPG lapban 😊 Na megyek ajccani meglassuk mirol szol.

Sephi
Na megvettem a tegnap a GameCityben.

Kicsit bonyorult igy elsore de k.-ra teccik a grafika!

Nem magyizod el nagyabbol a harcrendszert vagy lesz benne tutorial?

Sephi
En nem tudom elkepzelni hogy milyen.

Mesej rola mihez hasonlithato. Ugyanolyan mint az elozo reszei?

Sephi
Gratula 😊 De nekem meg mindig nincs meg szal...

Sephi
De nekem masoltat kene mert az eredeti tul draga 😊

Sephi
Valaki el tudna adni nekem egy masolatot belole? 😊 En sajna sehogy sem tudom meglelni 😞

Sephi
Hmm nem tidom en meg nem probaltam ki... 😊

sigmavirus1
Akkor jó, ha kell akkor én is küldök valami gémet!

Viva La Virus1!!!

Sephi
Megvan a regi uzid 😊

sigmavirus1
Köszönöm, címem elküldjem mailben vagy megvan még a régi üzim?

Viva La Virus1!!!

Sephi
Megyekfel pestre hetvege fele es valahogy elkudom neked!

sigmavirus1
Seeeppphhhhiiiii!!!!!
Küld már el lécci valahogy a Megaman X3-at, ha kell küldök én is valami PS játékot csak mondj egy címet lehet hogy megvan!!!!!

Viva La Virus1!!!

Sephi
Mar van ilyen topik bogaram 😊 Egyebkent jovoheten lesz meg 😊

d.t.f!

Let\'s rock BABY..!!!!...