31
Unlimited Saga fans
-
#31 Hehe... én most akadtam rá erre a Gyöngyszemre! Tanulgatás fázisa -tutorial egy darab sincs, mindenre rá kell jönni. Nagyon tetszik a rajzolt stílus és a fegyverek+tárgyak kezelése, a táblás lépegetés. Történetről nem sokat tudok mondani, mert 7-szer kell végigjátszani a játékot ahhoz, hogy teljesen kibontakozzon de eddig érdekes volt. -
#30 Hmm... nem hiszem hogy valaha is jaccani akarom.... ez nekem tul sok volt. -
#29 Ethernal Calm? Hm? Senki? -
#28 Én ennek ellenére kipróbálnám. A negatív értékelésekben eddig semmi értelmes érvet nem találtam, hogy miért NE próbáljam ki, sőt, inkább kedvet kaptam hozzá. -
#27 Elhiszed hogy nem akarok neked roszat? Nehogy ugy kepzeld el hogy olyan mint a regi Saga Frotier! Egyszeruen egy nagy baromsag! De komolyan! Ahoz kepest hogy 3 gigat foglal a DVD (talan tobbet is) a jatek nem er fel semmivel.
4% kapott baszus es en nem hittem el akartam latni a sajat szememmel. A Square eddigi legnagyobb bukasarol van szo a the Bouncer utan. -
#26 Szólj, ha felhívott, mert lehet, hogy vevő leszek rá. :) -
#25 Erdekes ja de mar lattam regebben szal nem neztem most meg. Ma sikerult tuladnom az Unlimited Saga-n vegre valahara igaz felaron amenyiert vettem de ez a jatek meg portartonak sem jo... jaj anyam :( Most felek hogy nehogy az akinek eladtamfelhivjon hogy jol atbasztam. -
#24 Ethernal Calm DVD érdekes? -
#23 "rizset"
??? /:) -
#22 Baaaz! Ez egy nagy szar! Hogy lehet ilyen jatekot csinalni? Ez nem megszokott Square stilus! Jezusom! Sajnalom a penzra inkabb vettem volna rajta rizset jobban megerte volna :((((( -
#21 Aze' eleg durva hogy 4% -kor kapott a egyik legjobb konzol RPG lapban :) Na megyek ajccani meglassuk mirol szol. -
#20 Na megvettem a tegnap a GameCityben.
Kicsit bonyorult igy elsore de k.-ra teccik a grafika!
Nem magyizod el nagyabbol a harcrendszert vagy lesz benne tutorial? -
#18 En nem tudom elkepzelni hogy milyen.
Mesej rola mihez hasonlithato. Ugyanolyan mint az elozo reszei? -
#16 Gratula :) De nekem meg mindig nincs meg szal... -
#13 De nekem masoltat kene mert az eredeti tul draga :) -
#11 Valaki el tudna adni nekem egy masolatot belole? :) En sajna sehogy sem tudom meglelni :( -
#9 Hmm nem tidom en meg nem probaltam ki... :) -
#7 Akkor jó, ha kell akkor én is küldök valami gémet! -
#6 Megvan a regi uzid :) -
#5 Köszönöm, címem elküldjem mailben vagy megvan még a régi üzim? -
#4 Megyekfel pestre hetvege fele es valahogy elkudom neked! -
#3 Seeeppphhhhiiiii!!!!!
Küld már el lécci valahogy a Megaman X3-at, ha kell küldök én is valami PS játékot csak mondj egy címet lehet hogy megvan!!!!! -
#2 Mar van ilyen topik bogaram :) Egyebkent jovoheten lesz meg :) -