983
-
#62 -
#61 Télleg mien???? -
#60 szerinted??? -
Braveheart #59 milyen a demo? -
haxoror #58 Na végigtoltam de sztem ennyi vér nincs is az emberekben
Azt a homloktól-ágyékig kettéhasítós trükköt ami a videókon volt hogyan lehet csinálni? -
pinehead #57 sajna ilyen
-
Corey #56 nalatok sem lehet megadni hogy hova instalalja a demot, vagy csak nalam szivat? -
#55 oan soká.. ?! -
mike369 #54 tavasszal... -
#53 és a teljes mikor esik be a polcokra???? -
#52 Én sejtem mien lett mert láttam pár képet meg videot graf szinte ugyanaz.Ezért demót nem szedem le. -
Gabe18 #51 Hát inkább a full game jött volna ki hirtelen felindulásból...
Ráadásul 500 mega a demó. -
CUCLI #50 ték. :D
hogy lehet hogy csak 50 üzije van a játéknak? -
#49 senki nem vette észre,hogy van demo?:) -
#48 -
#47 "Ugyhogy erre idén mi már keresztetvethetünk..."--én olyat nem teszek mert azt nem szeretik a vámpírok -
Gabe18 #46 Igen ez igy volt.
Tegnapelőtt délután még a gamefaqs.com -on is 12.-e volt a megjelenés.A gamespot-on már akkor is 2005 Q1. Estére a gamefaqs-ról is leszdeték a megjelenési listárol,a játék melett pedig már ot is 2005 van...
Ugyhogy erre idén mi már keresztetvethetünk... -
zsoleer #45 Elkészült a Majesco külsőnézetes horror akciójátéka a BloodRayne 2, a boltokat pedig a tervek szerint október 12-én éri el. A játék folytatásában is a félig vámpír félig ember BloodRayne-t irányítjuk, aki a gonosz erői ellen küzd. A program elérhető lesz PS2-re, Xbox-ra és PC-re is. A Majesco semmit se bíz a válatlenre, így több millió dollárt költött már is reklámra és az MTV2-vel is szerveztek közös programokat.
-
#44 Remélem nem kell hónapokat várni a PCs-re. -
#43 ps2-re és x-box-ra már kijött, úgyhogy az remélem a pc-s lesz -
Rusy #42 én úgy tudtam hogy november, ezek szerint rosszult tudtam? vagy az a ps 2... -
Gabe18 #41 És lám,Xbox-ra meg is jött.
Szeressük a konzolokat... -
BlackWolf #40 lol -
#39 Bakker! Túl szép lett volna.... -
Gabe18 #38 Igy aztán #33-as üzenet törlendő.... -
Gabe18 #37 Gamespot is 2005-öt ir.
Hát rohadjon meg az összes konzol ha arra meg kiadják holnap.Ezt már el sem hiszem,áhhh... -
#36 Ja igen ott olvastam.A message board-ját olvasd el.Persze akik írták azok se nem újságírók se nem a készítők,de kitudja ki hova tud beépülni:))Naszóval 2005 1st quarter -
Gabe18 #35 Gamefaqs.com szerint pc-s is holnap.
Persze ettől még minden lehet... -
#34 Az nem lehet hogy holnap csak a konzolos verziók jelennek meg?Olvastam hogy a PC-s jóval később fog megjelenni. -
Gabe18 #33 Holnap jön!
Ha jön... -
haxoror #32 Persze
Te nem játszhatsz majd vele -
#31 Korhatáros lessz??? -
#30 Cool október 12-én jön. -
#29 Aranylemezre kerult a cucc! -
#28 BloodRayne 2 szépségek
[2004-08-25 @ 08:45 - Berkenye]
Újabb képek jelentek meg a BloodRayne 2-ből, melyeken jól látszik, miért is volt olyan nagy sikere az első résznek is a férfi játékostársadalom körében :) Kicsit gömbölyítették azóta a témát, csak hogy trendik legyenek így a Tomb Raider szünetében.
info:Gamestar -
haxoror #27 A playable demo of BloodRayne 2 is slated to appear on the November demo disc packed in with the Official Xbox Magazine. That issue hits newsstands in early October so make sure to pick up your copy to try out the game everyone's talking about! Look for news about a PC demo you can download right here in early October too.
by www.bloodrayne2.com -
Gabe18 #26 Új képek a Gamestar-on.Hát nem tudom,grafikában nem sok fejlődést látok...
De mondjuk ez a brutális-hentelős-gyilkolós játékmenet,valami jó kis fizikával megtámogatva,azért még szuper lehetne.Na meg persze bulettime effekt,de hát az eleve alap... -
Akee #25 zjt -
#24 Az első részét 3x nyomtam végig...
Nekem nagyon bejött... -
#23 sokára jön...