Bloodrayne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a masik elmlitesre sem melto.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Öööö...izé...kiszívhatná..a..........véremet...<#puszis>#puszis><#vigyor>#vigyor><#buck>#buck>

viszont az igaz hogy a jatekujsagok elore kapnak peldanyt, hisz nem is tudnanak frissek lenni, ha figyelembe vesszuk az ujsagok elkeszultenek idejet.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
vélemény:
1. mozgás:olyan, mint a prince of persia-nak balra nyomod arra fut. ez nekem nagyon fos. az 1 jobb mert ott legaláb oldalazott.
2.grafika:nem maxin néztem de így is elég szép legalább is sokkal jobb mint az 1nek.
effektek:az se roszz de a vér színe vmi eszmélatlen fos kicsit igazibb is lehetett volna. ettõl eltekintve jó.
demo: nagyon hasonlít a pop-hoz. a mozgás és a feladatok(mászás tartókon való ugrálás) kcsit koppintott de amúgy ok
összegzés:háááát, vegyes érzések kavarognak bennem. se nem jó játék se nem rosz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1. Itt a fóruma
2. A játék kb 80%a 'náciknál' játszódik, szóval gratula.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
<#help>#help>
Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Vagy be lehet valahogy állítani, hogy hátráljon és ne megfordúljon, és oldalazzon ne arra fusson vagy, hogy arra menjen amerre nézek??
Idegrohamot kapok mindjárt, hogy a várva-várt játékomat ennyire konzolosra csinálták, hisz nem véletlenûl PC-m van és nem holmi konzol....<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PSN ID.: Beegabor
ASUS A7V8X
512 MB Ram
Ge4Ti AGP8x 128MB