Space Empires: Starfury

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, jó cucc ez, én régebben játszottam demóval asszem 36-os szintig vittem el.
Majd leszedek egy wint, egyébként adnátok linket, hogy a teljeset honnan lehet leszedni?<#vigyor3>
[HUN]PAStheLoD
lecettem, mék nem próbáltam

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Hustler_hu
bump a topicnak mert elvileg ez eddig csak beta volt most jot ki a final
Titan
#11!!!
Senki???

Aha, hat nem tudom, azert az gyanus, en most vagyok 8-9ik kb, es az elso campaign-t csinalom.
Titan
Na, végre valaki....
Szerintem nincs határ...

En most kezdtem tegnap igy meg nem tudom mi a 11-esre a valasz, csak 3-as szintu vagyok.😊Mennyi a max szint?
Titan
Végig tolta már valaki????????!!!!

Titan
Ehh....ennyire nem játszik vele senki??!!!
Pedig egy kis Help, elkéne nekem: Lsd. #11

Értem 😊
Kösz.

Titan
HA tudnám rá a választ, akkor válaszóltam volna...😉
A részemrõl egy pontot sem pazaróltam rá...

Kösz az infót, de ha esetleg a kérdésemre választ kapnék.
Tehát:A negotiation tulajdonság mire jó?

Titan
Persze! Ha magas az attack rate-inged, akkor a lézer tipusú fegyverek annál nagyobb mértékben találnak célt!
A defence pedig pont az ellentéte az ellenfél szempontjából nézve!
Szal mindenképpen érdemes! Persze a shield reg. és hull reg cuccok elengedhetetlen kelléke kell, hogy legyen a hajónak! Nekem a shield reg.-bõl kettõ is van a hajómon...

Komputert meg egyéb csodákat érdemes felpakolni? Mit számit egyáltalán az attack, defense rating növelés?
Titan
...hát igen. A bill. kiosztás borzalmas, fõleg a sebesség szabályozása katasztrofális, szal ezt érdemes átrakni másik kézre esõ gombokra!
A csatáknál Én az F7 és az F8 gombokat használva változtattam a nézetet! Mivel a hajónak tüzelési zónái vannak, ezért érdemes úgy növelni a hatékonyságot, hogy mindig az épp tüzelésre kész oldalt fordítjuk az ellenfél felé, miközben lejjebb vesszük a sebességet, hogy bele ne rohanjunk az ellenbe!
Az én 1600 tonnás BlackBirdemen az elsõ lézerek távolra visznek és a torpedók is nagy hatótávolságuak, míg az oldalsó cuccok valamivel közelibbre szórnak, de annál nagyobb tûzerõvel bírnak! A toxik bombák nagyon viccesek és hatásosak!😉)

Ha, a kûldetés arról szól, hogy valamilyen ûrállomást kell szétkapni, akkor körberakom a hajót nagy hatótávolságú torpedókkal! Ha van a hajón megfelelõ radar akkor látom, hogy az állomás meddig bír ellõni, megállok a lõtávolságán kívûl és mindig a megfelelõ oldalát odafordítva a hajómnak el kezdem eregetni rá a torpedóimat! Egy kicsit hosszadalmasabb, de úgy se idõre megy! Persze most, hogy 3500 körüli pajzs védi körben a 1700 körüli hullomat ami 95% ban ellenáll mindenféle mókás támadásnak(shield piercing...stb) bátran, argesszíven lerohanok mindenkit...a kissebb pöcsöm hajókon meg egyszerûen keresztûlmegyek....

Lásd a #11 hozzászólásomat, most itt vagyok elakadva...😞((
Nem találok több küldit...

Titan
A hajóra érdemes minél magasabb szintû cuccot rátenni! Amikor szintet lépsz, akkor értelemszerûen egyel magasabb szintû cuccot tudsz pakolni a hajódra! Szal szorgalmasan kell gyûjtögetni az XP-ket...😉
A kis vadászok szerintem szart se érnek és csak a helyet foglalják Én arra nem is pazaróltam a tonnáimat inkább felraktam 2 elhárító ágyút, ami a felém érkezõ torpedókat és az engem támadó vadászokat szedi le.
A torpedókat úgy lehet a lehatásosabban leszedni, hogy, ha egy jön szemben akkor a sebességet 0-ra kell leszedni és kész az ágyu elintézi a dolgot, ha több jön, akkor sincs gáz mert sebesség maxra, azt iszkiri! A nyomodban közelgõ rakétákat egyenként leszedi az elhárító ágyúd!

Ha nincs megfelelõ szintû, vagy darabszámú cucc a kolónián, akkor sincs gáz, mert, ha elmented az állást és kilépsz a játékból, majd vissza lépsz és betõltöd az állást, akkor láss csodát, megint lehet csemegézni!

A negotiation tulajdonság mire jó? Elõször azt gondoltam majd olcsóbb lesz a cuccos, de szintlépés után is ugyanazok az árak vannak.
Amúgy egész jópofa ez a progi, bár az iránytás nem mindig áll a kezemre csata közben, állandóan nekimegyek valaminek

A destroyer daggert, hogy mentették meg? Direkt gyûjtöttem egy jobb hajóra erre nehezebb lett a küldetés. Ez a hülye hajó mindig belemegy a legnagyobb csatákba. 2 könnyû és 2 nehéz fegyverrel van felszerelve a cruiserem. Esetleg mást kéne rátenni? Kevesebb pajzsot több fegyvert?
Titan
rád van bízva....nem lehet elõre beállított útvonalat adni...

Lehet útvonalat beállítani vagy rád van bízva a navigálás.
Titan
igen...

Lehet benne új hajókat venni? Van skirmish?

War. War never changes.

Titan
Húúú, de berohadt ez a topik!

Titan
Volt egy feladat, hogy valami Shithrak anyahajót kellett lenyomni!
Lenyomtam + a cimbóráit is (elég nagy csata volt), visszamentem oda ahol a feladatot kaptam, kaptam valami értmet, de már nem kapok új feladatot...😞
Ennyi volt??? Valaki eljutott már idáig? És most?

Titan
Jah...közben rájöttem..😉
Most jelenleg a 3. kampányt csinálom már 23-as szintû cuccokat tehetek a hajómra..😊)

a gamma szerintem veszett jó, ezt nyomom már három napja
lwb
Pedig van. Csak elég nagy a mozgástered mellette. Az elsõ küldetés az, hogy gyûkts össze 50.000 pénzt és aztán beszélj a Terran Contacttal a megadott bolygón. Aztán meg jön a többi. Gondolom elsõnek a kalózokkal kell elbánni... Tovább még nem jutottam.

Titan
NA!!!
Végre!
Már azt hittem, hogy csak Én vagyok ilyen elvetemûlt, hogy ezzel játszok...😉)
Aki esetleg jó angolos, az megoszthatná velem, hogy tulajdonképpen mi is a cél?!
Egyenlõre megyek, visszem a cuccosokat a megadott helyre, elválalok néhány lõdd le a roszfiukat küldiket, szal gályázok, hogy gyûljön a lóvém és izmosítsam a hajómat...de valami olyasmit olvastam (vagy csak álmodtam?), hogy az uralmam alá kell vonni a galaxist....de hogy mert történettel nem nagyon találkoztam...

lwb
Ja. 😄

Hmuda
Ámen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lwb
Grafika: a '90-es évek hajnalát idézi
Hangulat: egész jó, elite-es. Jobban hasonlít az elõdre (meg "okosabb" is), mint a sokkal szebb Freelancer.

Ez viszont nem akció játék, hanem inkább taktikai-RPG. A mozgás is csak 2 dimenzióban megy (fel-le nem). Inkább a Starfleet Commandra hasonlít, mint az Elite-Privateer vonalra.

Akinek nem a grafika a fontos és szereti az Elite-es open-ended ûrjátékokat, jó sztorival, annak ajánlom. Konzolon felcseperedett látványmániások kerüljék el messzire.

Hmuda
Leszedtem, de nem mélyedtem bele még nagyon, de igéretesek tûnik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Titan
Nos, itt ez a játék! Játszik valaki vele?
A téma elég jónak mondható, hisz egy ûrhajókapitányt kell alakítanunk!
Elég primkó játéknak tûnik, de mégis van benne valami, ami kíváncsivá teszi az embert...

zaki
1.