35
Hmm..még1 Elite klón?
  • Micce
    Hehe, jó cucc ez, én régebben játszottam demóval asszem 36-os szintig vittem el.
    Majd leszedek egy wint, egyébként adnátok linket, hogy a teljeset honnan lehet leszedni?
  • [HUN]PAStheLoD
    lecettem, mék nem próbáltam
  • Hustler_hu
    bump a topicnak mert elvileg ez eddig csak beta volt most jot ki a final
  • Titan
    #11!!!
    Senki???
  • Meszi
    Aha, hat nem tudom, azert az gyanus, en most vagyok 8-9ik kb, es az elso campaign-t csinalom.
  • Titan
    Na, végre valaki....
    Szerintem nincs határ...
  • Meszi
    En most kezdtem tegnap igy meg nem tudom mi a 11-esre a valasz, csak 3-as szintu vagyok.:)Mennyi a max szint?
  • Titan
    Végig tolta már valaki????????!!!!
  • Titan
    Ehh....ennyire nem játszik vele senki??!!!
    Pedig egy kis Help, elkéne nekem: Lsd. #11
  • kHares
    Értem :)
    Kösz.
  • Titan
    HA tudnám rá a választ, akkor válaszóltam volna...;)
    A részemről egy pontot sem pazaróltam rá...
  • kHares
    Kösz az infót, de ha esetleg a kérdésemre választ kapnék.
    Tehát:A negotiation tulajdonság mire jó?
  • Titan
    Persze! Ha magas az attack rate-inged, akkor a lézer tipusú fegyverek annál nagyobb mértékben találnak célt!
    A defence pedig pont az ellentéte az ellenfél szempontjából nézve!
    Szal mindenképpen érdemes! Persze a shield reg. és hull reg cuccok elengedhetetlen kelléke kell, hogy legyen a hajónak! Nekem a shield reg.-ből kettő is van a hajómon...
  • balty
    Komputert meg egyéb csodákat érdemes felpakolni? Mit számit egyáltalán az attack, defense rating növelés?
  • Titan
    ...hát igen. A bill. kiosztás borzalmas, főleg a sebesség szabályozása katasztrofális, szal ezt érdemes átrakni másik kézre eső gombokra!
    A csatáknál Én az F7 és az F8 gombokat használva változtattam a nézetet! Mivel a hajónak tüzelési zónái vannak, ezért érdemes úgy növelni a hatékonyságot, hogy mindig az épp tüzelésre kész oldalt fordítjuk az ellenfél felé, miközben lejjebb vesszük a sebességet, hogy bele ne rohanjunk az ellenbe!
    Az én 1600 tonnás BlackBirdemen az első lézerek távolra visznek és a torpedók is nagy hatótávolságuak, míg az oldalsó cuccok valamivel közelibbre szórnak, de annál nagyobb tűzerővel bírnak! A toxik bombák nagyon viccesek és hatásosak!;))

Ha, a kűldetés arról szól, hogy valamilyen űrállomást kell szétkapni, akkor körberakom a hajót nagy hatótávolságú torpedókkal! Ha van a hajón megfelelő radar akkor látom, hogy az állomás meddig bír ellőni, megállok a lőtávolságán kívűl és mindig a megfelelő oldalát odafordítva a hajómnak el kezdem eregetni rá a torpedóimat! Egy kicsit hosszadalmasabb, de úgy se időre megy! Persze most, hogy 3500 körüli pajzs védi körben a 1700 körüli hullomat ami 95% ban ellenáll mindenféle mókás támadásnak(shield piercing...stb) bátran, argesszíven lerohanok mindenkit...a kissebb pöcsöm hajókon meg egyszerűen keresztűlmegyek....

Lásd a #11 hozzászólásomat, most itt vagyok elakadva...:(((
    Nem találok több küldit...
  • Titan
    A hajóra érdemes minél magasabb szintű cuccot rátenni! Amikor szintet lépsz, akkor értelemszerűen egyel magasabb szintű cuccot tudsz pakolni a hajódra! Szal szorgalmasan kell gyűjtögetni az XP-ket...;)
    A kis vadászok szerintem szart se érnek és csak a helyet foglalják Én arra nem is pazaróltam a tonnáimat inkább felraktam 2 elhárító ágyút, ami a felém érkező torpedókat és az engem támadó vadászokat szedi le.
    A torpedókat úgy lehet a lehatásosabban leszedni, hogy, ha egy jön szemben akkor a sebességet 0-ra kell leszedni és kész az ágyu elintézi a dolgot, ha több jön, akkor sincs gáz mert sebesség maxra, azt iszkiri! A nyomodban közelgő rakétákat egyenként leszedi az elhárító ágyúd!

Ha nincs megfelelő szintű, vagy darabszámú cucc a kolónián, akkor sincs gáz, mert, ha elmented az állást és kilépsz a játékból, majd vissza lépsz és betőltöd az állást, akkor láss csodát, megint lehet csemegézni!
  • kHares
    A negotiation tulajdonság mire jó? Először azt gondoltam majd olcsóbb lesz a cuccos, de szintlépés után is ugyanazok az árak vannak.
    Amúgy egész jópofa ez a progi, bár az iránytás nem mindig áll a kezemre csata közben, állandóan nekimegyek valaminek
  • balty
    A destroyer daggert, hogy mentették meg? Direkt gyűjtöttem egy jobb hajóra erre nehezebb lett a küldetés. Ez a hülye hajó mindig belemegy a legnagyobb csatákba. 2 könnyű és 2 nehéz fegyverrel van felszerelve a cruiserem. Esetleg mást kéne rátenni? Kevesebb pajzsot több fegyvert?
  • Titan
    rád van bízva....nem lehet előre beállított útvonalat adni...
  • balty
    Lehet útvonalat beállítani vagy rád van bízva a navigálás.
  • Titan
    igen...
  • Braveheart
    Lehet benne új hajókat venni? Van skirmish?
  • Titan
    Húúú, de berohadt ez a topik!
  • Titan
    Volt egy feladat, hogy valami Shithrak anyahajót kellett lenyomni!
    Lenyomtam + a cimbóráit is (elég nagy csata volt), visszamentem oda ahol a feladatot kaptam, kaptam valami értmet, de már nem kapok új feladatot...:(
    Ennyi volt??? Valaki eljutott már idáig? És most?
  • Titan
    Jah...közben rájöttem..;)
    Most jelenleg a 3. kampányt csinálom már 23-as szintű cuccokat tehetek a hajómra..:))
  • ceas
    a gamma szerintem veszett jó, ezt nyomom már három napja
  • lwb
    Pedig van. Csak elég nagy a mozgástered mellette. Az első küldetés az, hogy gyűkts össze 50.000 pénzt és aztán beszélj a Terran Contacttal a megadott bolygón. Aztán meg jön a többi. Gondolom elsőnek a kalózokkal kell elbánni... Tovább még nem jutottam.
  • Titan
    NA!!!
    Végre!
    Már azt hittem, hogy csak Én vagyok ilyen elveteműlt, hogy ezzel játszok...;))
    Aki esetleg jó angolos, az megoszthatná velem, hogy tulajdonképpen mi is a cél?!
    Egyenlőre megyek, visszem a cuccosokat a megadott helyre, elválalok néhány lődd le a roszfiukat küldiket, szal gályázok, hogy gyűljön a lóvém és izmosítsam a hajómat...de valami olyasmit olvastam (vagy csak álmodtam?), hogy az uralmam alá kell vonni a galaxist....de hogy mert történettel nem nagyon találkoztam...
  • lwb
    Ja. :D
  • Hmuda
    Ámen.
  • lwb
    Grafika: a '90-es évek hajnalát idézi
    Hangulat: egész jó, elite-es. Jobban hasonlít az elődre (meg "okosabb" is), mint a sokkal szebb Freelancer.

Ez viszont nem akció játék, hanem inkább taktikai-RPG. A mozgás is csak 2 dimenzióban megy (fel-le nem). Inkább a Starfleet Commandra hasonlít, mint az Elite-Privateer vonalra.

Akinek nem a grafika a fontos és szereti az Elite-es open-ended űrjátékokat, jó sztorival, annak ajánlom. Konzolon felcseperedett látványmániások kerüljék el messzire.
  • Hmuda
    Leszedtem, de nem mélyedtem bele még nagyon, de igéretesek tűnik.
  • Titan
    Nos, itt ez a játék! Játszik valaki vele?
    A téma elég jónak mondható, hisz egy űrhajókapitányt kell alakítanunk!
    Elég primkó játéknak tűnik, de mégis van benne valami, ami kíváncsivá teszi az embert...
  • zaki
    1.