Halálra ítélték az analóg televíziókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez oké, csak azt nem hiszem, hogy ez hamarosan be fog következni Európában is, nemhogy Magyarországon. Számunkra ez lenne az öngyilkosság. (Ahol még mindíg van Munkácsi TV)
Ez a hír inkább érdekesség, mint korszakalkotó
Ez a hír inkább érdekesség, mint korszakalkotó
viszont magyarorszag is ellovas valamiben, van jo sok errenceri betegunk, meg ongyilkosunk😊
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
Mikrón csak néhány hónapja, idõszakosan, de földin már évek óta folyamatosan (mi, m2, duna, mozaik, monoszkóp)
Egyébként úgy tudom, hogy most igencsak felgyorsul a tempó, és lehet, hogy egy-két éven belül már lessz digit mikró, és aztán jön a DVB-T is!
Egyébként úgy tudom, hogy most igencsak felgyorsul a tempó, és lehet, hogy egy-két éven belül már lessz digit mikró, és aztán jön a DVB-T is!
Elvileg ha lesz HDTV (mindenhol) akkor megszûnnek az NTSC és PAL szabványok, ami azért nem lesz rossz.
az odáig oké hogy jobb minõség meg stb.. de az ára is nõni fog, és ez nem tetszik.. :/
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nekem is az van, de ezek szerint mehet a levesbe😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
LOL. az alairas kurvajo😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
nekünk Wega tv-nk van akko azt is le kö cserélni?😄
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
LoL 😊))
Bár abban egyetértünk, hogy siettetni kellene itthon is a telekommunikáció fejlõdését (és nem annyira nyugat-európát kellene mintának tekinteni, mint inkább japánt e téren...)
Bár abban egyetértünk, hogy siettetni kellene itthon is a telekommunikáció fejlõdését (és nem annyira nyugat-európát kellene mintának tekinteni, mint inkább japánt e téren...)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!