windowshiba???

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Én mindig szoktam használni, hónapok óta nem nyitottam új témát

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandew
TOPIC ITT!!!

Kérek szépen mindenkit, hogy használja a keresõt.
Ebben az ügyben fõleg! Legyen minden egy helyen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Velem is volt olyan, hogy véletlenül áthúztam az egész c: meghajtó tartalmát a d:-re, és nem volt semmi gond, vissza is raktam, de másnap nem indult el a windows. Sehogysem.

Utána bootoltam Win XP home cd-rõl, és úgy már felment, csak elvesztek az adataim.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
a Windows maga a hiba

"remélem" RAM lesz az, akkor mindketten ráhibáztunk...

FtranX
szeva

"Vissza vettem a tuningból"

ez konkrétan mit takar? alapfrekiken próbáltad újratelepíteni a Windows-t?
Nekem ment már tönkre windózóm tuningtól (memória,proci), és fagyott már ki installom is tõle.

Ha alapbeállításokon sem megy a telepítés akkor próbálj meg a memóriák kiszedésével/cserélgetésével kísérletezni.

Nem tom, irtad, hogy ki-be cserélgetted hardvereket.
Nos: nekem áll. újraindult gépem. Gondoltam, kiveszem egyik RAMot (2*256 ramom van). Azóta nem indul újra csak úgy.

sohrking
Hali
Ven nekem 1 gépem. Asus A7N8X 2*256 rammal, 1700xp vel, ati 9500 al. Van 2 maxtor vinyom és 2 lg cd-m.
1 nap mikor bekapcsoltam a gépem (3 windowsom volt /me, xp, 2003/) nem ált föl az xp. Helyette ûjraindult a gép. A 2003-al sem... ugyanaz a hiba. A ME vigan elindult, azóta sincs semmi baja...
Vissza vettem a tuningból, próbáltam fdisk /mbr- t, hadvereket ki-beraktam, de semmi...
Na... format és ûj xp... de nem... Az install elindul, megnézi nincs e raid meg ilyesmi, majd az mondja: "A windows indítása" és azzal a mozdulattal kifagy. A 2003 detto. Probáltam másik vinyóval, ahol nem volt rendszer, hátha oda felmegy (azis az enim) de semmi.
Most itt állok és vakarom a fejem bûbját, hogy akkormost mafa** van.
HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb