25245

• Galy
  • Bunyós Pityu
    Ezt az Aranykezes képet meg kb. 200-an nézték meg, és kapott két kommentet...
    Nem mernek hozzászólni, mert félnek :D
  • Bunyós Pityu
    Aranykéz utca:
  • RelakS
    Zászlós, 9-es fokozat! Indulás! :D
  • Galy
    tedd be a jól sikerült fényképeidet!

:-DDDDDDDDDD

• Crem
    Angel c. viasat sorozat...
  • Crem
    Hejj...

Tegnap este fotóztam! Szinte véletlenűl "kattant" el a gép!:)

Angel
  • Crem
    FF=ff

• Roll
    Freak inkább nézted volna meg az én képemet, amiről tegnap beszéltünk, mint hogy itt veszekedtetek.
  • FREAK
    bocs bazzeg hogy még volt egy kérdésem... télleg hagyjuk, biztos neked is van ennél job dolgod
  • Bunyós Pityu
    Most minek válaszoltál, mondtam hogy nem fogok tovább vitázni. Mondanám, hogy menjünk máshova megbeszélni, de egyrészt gyerekes volna, meg szerintem nincs is erre olyan komoly szükség (nekem legalábbis). Nagyjából mindent elmondtam a témával (a képpel) kapcsolatban, a többit az olvasóra bízom.
  • FREAK
    eszem megáll

legközelebb egy betűt írok soronként, úgy hátha nehezebb félreérteni

de egyet magyarázz már meg, hogy jön ide Kata???? kizárólag rólad beszéltem
  • Bunyós Pityu
    Szerintem te néztél be valamit, talán azt hogy a "Katádat" fikázom, pedig nemis. Ahogy bonyolódott a párbeszéd, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy valami sántít, de mondtam is hogy hagyjuk, elvégre offolás a javából, meg hát igyekszem rászarni internetes arcok véleményére. Erre egy ilyennel nyitsz, hogy: "szerintem neked valójában fingod nincs", aztán egy ilyen komoly érveléssel folytatod: "hogy miért? mert nem voltál még női fotómodell".
    S persze lehet hogy én vagyok a kiskakas, de akkor te mi vagy? Nyugi, nem kell válaszolnod, nem akarom folytatni, főleg nem itt.
  • FREAK
    nekem sem tetszett a kép, és?

ha érdekel a kettőnk "kapcsolata" kérdezz bátran... fotózásról tárgyalunk, és baromi romantikus a légkör, minden leütött betűnél áll a farkam...

túl vagyok én már az ilyesmin, öreg, megvan a nő, akivel tudok és akarok élni, a többi meg csak az agyadban él
  • I.C.ram
    tudod egy dolog nagyobb a lustaságomnál! A kiváncsiságom! Na ezért kerestem a képet, de nekem nem is tetszett, és ezt nyiltan ki is mondtam!

Najó mondom én nem szólok bele a románcotokba, sok sikert kivánok! Nem kell ezt tagadni nem szégyen!
  • FREAK
    hát ez az, hogy ezt ki és honnan szülte....
  • FREAK
    na jó, bocs, de semmi személyes célzata nem volt a dolognak, valamit félreolvastál

gecimód untat már ez a kiskakas farm, muszáj rögtön tollat borzolni?
  • GregSB
    LOL! Beflesseltek az ovi-s memorabilia-k

Két szerelmes páááár, mindig együtt jáááár!!!!

:DDDD
  • Bunyós Pityu
    Hát ha a te filozófiád abból áll, hogy bemegyek egy topikba és beszólok, mert úgyis csak nekem lehet igazam, akkor arra tényleg nem vagyok vevő.
  • FREAK
    téged meg pláne nem tudom, mi lelt, de ha nem vagy vevő a filozófiára, csak szólj
  • Taranov
    Köszi, de ahhoz nem értek :-/
  • FREAK
    mi van? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én nyálaztam tele 2 topikot a képe után, vagy mi? ez a nap vicce bazzeg

nézd már meg, milyen "baráti" társalgásokat folytattunk kicsit régebben....
  • Jano
    2 Jóarc™ ne balhézzon egymással!
  • Bunyós Pityu
    Én szeretem a force feedbacket, mer érzem mikor csúszik ki a picsája
  • Crem
    Én is azt adtam rá!:) Pedig nem szeretem az FF-t!:)))
  • Bunyós Pityu
    Valóban nem voltam még női modell, de én pusztán a modellségről beszéltem (ahol a nem nem kizáró ok), konkrétan arra utalva, hogy aki modell az látott már néhány studiófelvételt magáról, és el tudja dönteni hogy egy kép szar-e vagy sem (még ha köze sincs a fényképezéshez). A szóban forgó képről meg üvöltött, hogy gyenge, és nem a fotóalany miatt. Ennyi.

Arcból és stílusból visszavehetnél.
  • GregSB
  • I.C.ram
    Pedig szép nagyon! Talán azokat a kiálló lámpákat kiretusálnám.
  • Taranov
    Na én "eztet" fotóztam, szerintem nem is olyan nagy durranás, de csak ötöst kaptam rá
  • Punker
    bordán fenn vannak a képek (reggelni kell)
  • GregSB
    Úristen, most mi lesz velem?
  • Pyx #1182
    hát erröl lemaradtál :)
  • GregSB
    Gihi, ebből szaftos kis vita lesz.

A nők hogy fel tudják pezsdíteni a hangulatot!
  • Pyx #1180
    Flémet! :D
  • Jano
    LOÁL!
  • I.C.ram
    Figyelj Freak most te ezeket azért mondod, mert köztudott, hogy hajtasz Katára mint a gép! Kata így, Kata úgy, megtudja Ő is védeni magát.
  • GregSB
    Milyen lány? Milyen képek?
  • FREAK
    elmagyarázom:

szerintem neked valójában fingod nincs, MI LENNE HA... hogy miért? mert nem voltál még női fotómodell, ennyi

így most azt gondolod, hogy LENNE annyi szépérzéked, de ez nem tény, csak feltételezés

na ilyen egyszerű :)
  • Bunyós Pityu
    Továbbra se értem az 1167+1170 értelmét, de inkább hagyjuk.
  • FREAK
    nemtom, nem ma volt :D