25245
-
#1213 -
#1212 Ezt az Aranykezes képet meg kb. 200-an nézték meg, és kapott két kommentet...
Nem mernek hozzászólni, mert félnek :D -
#1211 Aranykéz utca:
-
#1210 Zászlós, 9-es fokozat! Indulás! :D -
#1209 tedd be a jól sikerült fényképeidet!
:-DDDDDDDDDD
-
#1208 Angel c. viasat sorozat... -
#1207 Hejj...
Tegnap este fotóztam! Szinte véletlenűl "kattant" el a gép!:)
Angel -
#1206 FF=ff
-
Roll #1205 Freak inkább nézted volna meg az én képemet, amiről tegnap beszéltünk, mint hogy itt veszekedtetek. -
#1204 bocs bazzeg hogy még volt egy kérdésem... télleg hagyjuk, biztos neked is van ennél job dolgod -
#1203 Most minek válaszoltál, mondtam hogy nem fogok tovább vitázni. Mondanám, hogy menjünk máshova megbeszélni, de egyrészt gyerekes volna, meg szerintem nincs is erre olyan komoly szükség (nekem legalábbis). Nagyjából mindent elmondtam a témával (a képpel) kapcsolatban, a többit az olvasóra bízom. -
#1202 eszem megáll
legközelebb egy betűt írok soronként, úgy hátha nehezebb félreérteni
de egyet magyarázz már meg, hogy jön ide Kata???? kizárólag rólad beszéltem -
#1201 Szerintem te néztél be valamit, talán azt hogy a "Katádat" fikázom, pedig nemis. Ahogy bonyolódott a párbeszéd, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy valami sántít, de mondtam is hogy hagyjuk, elvégre offolás a javából, meg hát igyekszem rászarni internetes arcok véleményére. Erre egy ilyennel nyitsz, hogy: "szerintem neked valójában fingod nincs", aztán egy ilyen komoly érveléssel folytatod: "hogy miért? mert nem voltál még női fotómodell".
S persze lehet hogy én vagyok a kiskakas, de akkor te mi vagy? Nyugi, nem kell válaszolnod, nem akarom folytatni, főleg nem itt. -
#1200 nekem sem tetszett a kép, és?
ha érdekel a kettőnk "kapcsolata" kérdezz bátran... fotózásról tárgyalunk, és baromi romantikus a légkör, minden leütött betűnél áll a farkam...
túl vagyok én már az ilyesmin, öreg, megvan a nő, akivel tudok és akarok élni, a többi meg csak az agyadban él -
#1199 tudod egy dolog nagyobb a lustaságomnál! A kiváncsiságom! Na ezért kerestem a képet, de nekem nem is tetszett, és ezt nyiltan ki is mondtam!
Najó mondom én nem szólok bele a románcotokba, sok sikert kivánok! Nem kell ezt tagadni nem szégyen! -
#1198 hát ez az, hogy ezt ki és honnan szülte.... -
#1197 na jó, bocs, de semmi személyes célzata nem volt a dolognak, valamit félreolvastál
gecimód untat már ez a kiskakas farm, muszáj rögtön tollat borzolni? -
#1196 LOL! Beflesseltek az ovi-s memorabilia-k
Két szerelmes páááár, mindig együtt jáááár!!!!
:DDDD
-
#1195 Hát ha a te filozófiád abból áll, hogy bemegyek egy topikba és beszólok, mert úgyis csak nekem lehet igazam, akkor arra tényleg nem vagyok vevő. -
#1194 téged meg pláne nem tudom, mi lelt, de ha nem vagy vevő a filozófiára, csak szólj -
#1193 Köszi, de ahhoz nem értek :-/ -
#1192 mi van? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én nyálaztam tele 2 topikot a képe után, vagy mi? ez a nap vicce bazzeg
nézd már meg, milyen "baráti" társalgásokat folytattunk kicsit régebben.... -
#1191 2 Jóarc™ ne balhézzon egymással! -
#1190 Én szeretem a force feedbacket, mer érzem mikor csúszik ki a picsája -
#1189 Én is azt adtam rá!:) Pedig nem szeretem az FF-t!:))) -
#1188 Valóban nem voltam még női modell, de én pusztán a modellségről beszéltem (ahol a nem nem kizáró ok), konkrétan arra utalva, hogy aki modell az látott már néhány studiófelvételt magáról, és el tudja dönteni hogy egy kép szar-e vagy sem (még ha köze sincs a fényképezéshez). A szóban forgó képről meg üvöltött, hogy gyenge, és nem a fotóalany miatt. Ennyi.
Arcból és stílusból visszavehetnél. -
#1187 -
#1186 Pedig szép nagyon! Talán azokat a kiálló lámpákat kiretusálnám. -
#1185 Na én "eztet" fotóztam, szerintem nem is olyan nagy durranás, de csak ötöst kaptam rá
-
#1184 bordán fenn vannak a képek (reggelni kell) -
#1183 Úristen, most mi lesz velem? -
#1182 hát erröl lemaradtál :) -
#1181 Gihi, ebből szaftos kis vita lesz.
A nők hogy fel tudják pezsdíteni a hangulatot! -
#1180 Flémet! :D -
#1179 LOÁL! -
#1178 Figyelj Freak most te ezeket azért mondod, mert köztudott, hogy hajtasz Katára mint a gép! Kata így, Kata úgy, megtudja Ő is védeni magát. -
#1177 Milyen lány? Milyen képek? -
#1176 elmagyarázom:
szerintem neked valójában fingod nincs, MI LENNE HA... hogy miért? mert nem voltál még női fotómodell, ennyi
így most azt gondolod, hogy LENNE annyi szépérzéked, de ez nem tény, csak feltételezés
na ilyen egyszerű :) -
#1175 Továbbra se értem az 1167+1170 értelmét, de inkább hagyjuk. -
#1174 nemtom, nem ma volt :D