25245
-
#2294 cool!
-
#2293 házihangya
:DDD
-
#2292 ja ez sima fordított 18mm -
#2291 na még egy nagy, bocsi, de talán még belefér
ez egy közönséges házihangya, kifejlett példánya 2mm
ebből meg lehet tippelni a mélységélességet :)
-
#2290 vagy házilag szerkesztesz egy kis állványt - pár fémdarab meg ilyesmi... normál tripodon mellette gép a saját obival, és akkor csak egyszer kell összehangolni.. aztán mehet a B :o) (vagy nemtudom mi a maximum a gépeden)
de már ez is nagyon látványos képeket csinál, grat :) -
#2289 huh ha a nagy 300mm-en van kibaszott komoly a nagyítás, de ezt már képtelen vagyok így lefotózni, a keresőben is alig látni, semmi fény nem jut be
asszem szereznem kell egy ilyen gyűrűt, amivel rögzíteni tudom a két obit, és akkor talán hosszú expoval menni fog -
#2288 bocsánat :) jóvanna, 'szittem szereztél valami jókis régi obit :) (akkor egy kis elektronika, és csinálj hozzá érintkezőrendszert és... ;)))) ) (vagy takard ki papírral ) -
#2287 de a fordított obi rekeszét nem tom állítani vazzeg, ez nem ilyen oldskool cucc, amin tekergetni kell a blende beállítót :) -
#2286 lábujj...? :)
meg a fordított obit is behúz F11re, és találd meg a közös tengelyt, és tartsd meg x másodpercig... nehéz ügy, de nagyon látványosak ezek a képek is :) kérünk hajszálat is (ha éppen van ;) ) meg mindent :))) -
#2285 baz=baj, bár így is kifejező :) -
#2284 de a legnagyobb baz az, hogy nem tudom az obit rögzíteni, így bal kézzel tartom, a jobb kezemben a távkioldó, és még valamelyik ujjamat oda is kell tartani :)) -
#2283 tökmindegy, mert a fordított obi ki van nyitva fullra, és kész :/ -
#2282 hejj, kár, hogy ilyen pici a mélységélesség... nem próbáltad F11 környékén? -
#2281 Bocsi, nagy lesz, de ennek így van értelme. Makro a bőrömről, az egyik a köröm mögötti rész, a másik az ujjbegy.
75mm+fordított55mm
-
magnum #2280 ÁZS!
Te szerintem könnyen behatárolhatod az uccát is. -
#2279 Nagyon szép kép! Grat! Ez a kertetekből van? -
#2278 http://www.sg.hu/galeria/9788649801082983537.JPG
tessék, de ez tényleg nagyon nagy az ide bevágáshoz... -
#2277 vagy nem.
akkor ezt nézzétek:
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=9788649801082983537.JPG&x=1280&y=960&galeria=Képek -
#2276 bocs, lehet kicsit nagy lesz:
-
magnum #2275 Újabb IR:
-
#2274 kiskertünk sorozat részeként:
ez már zoomolva van 1 kicsit :) (neszeneked ellenfény) -
#2273 ja, egy tok/hordtáska nagyon jól jön ;))) -
#2272 ezt most lestem le valamelyik digifotós oldalról, asszem igen... -
G_ArchAngel #2271 1,5 telekonverter az az eredeti Fuji, amelyik 40-50k HUF körül van? -
#2270 hát túl sokat nemtudok... nekem csak 1 adaptergyűrűm van 1 (circular)polárszűrővel, de van hozzá 1,5x-es telekonverter és 0,79x-es nagylátószögű, meg amilyen filter csak rámegy az adapterre... túl sok upgrade-et nem igényel alap vadászathoz :) (nem is lehet sok mindent...)
vagy valaki okosabb majd okosabban megmondja :) -
G_ArchAngel #2269 Dzsini, majdha ráérsz csinálsz egy listát, hogy mivel lehet upgradelni természetfotózáshoz a 602-st?
Előre is köszi... -
#2268 olyat még nem sikerült, de pl. a "tilos itt fotózni" múzeumokban amikor a bekapcsolva felejtett "power off 5 perc után" elkezdte visszahúzni az optikát.... -
#2267 jééééé vak rigó :D -
G_ArchAngel #2266 én már vertem fel vele egy fél nádast mikor zoomolt a makró...:) -
#2265 sajna.. azért az elsőt raktam be először, az jól sikerült :) (ez a zaj dolog nem tűnt fel nekem még, pedig mókáztam már a makrójával rengeteget ;) ) -
G_ArchAngel #2264 Szép kép, főleg 602-essel, met akkora zaja van, hogy méhet is nehéz vele makrózni :)))
(látom a madár hiába akart modelt állni, a Nap kiszúrt veled:D) -
#2263 nem :) a jókis classic 602-esemmel :)
mentem amúgy közelebb is, csak a makró nem fogta be rendesen... :(
aranyos kis madárka volt, békésen énekelt az ágon, nem érdekelte, hogy az arcába tolom a fotómasinát :)
-
#2262 bár azzan nyilván nem lenne ekkora mélységélesség -
#2261 300mm-es fix gyújtós obival? :D -
zoom nélküli fotó :) -
#2259 ja, nagyobbakban -
magnum #2258 Papírboltban adnak ilyen kartonokat? -
#2257 3 A2-es kartonlap van körülötte, piros, kék, sárga, fény fentről jön -
#2256 jaja ugy csináltam
Király lett. (előtte 1 kék kocka van meg 1 sárga gömb? valami olyasmit láttam a golyóban :) -
#2255 hmmm most nekem se
másold be az url-t vagy nézd meg a DA oldalamon :D