25245
-
Yoz #3472 Hát ez az hogy én sem, akkor most futhatok az orvoshoz...biztos komoly -
#3471 Ahoz még fel kell nőni, hogy nem azután dolgozni, amit látok... :)
-
#3470 A TFT-nek egy nagy hátránya van ilyen téren... Külömböző szögbe állítom, és más-mást kapok...
Nincs minősigi hibálya!:) Egyszerűen ilyen a TFT...
-
G_ArchAngel #3469 nincs, én nem ittam és nem szívtam előtte:))) -
Yoz #3468 Én ránézek az elmosódott területre és szédüléses érzésem van...tapasztalt valaki hasonlót? -
#3467 -
#3466 merész.. :))))) de lehetett volna 1 hangyafasznyival hosszabb exp idő és akkor jobban elmosódnak a fák :) -
#3465 :)
-
#3464 nekem van ötletem: HISZTOGRAM
ennek kell hinni, nem a szemnek -
#3463 Ne használj TFT-t :-D
Viccet félretéve nincs semmi 5letem!
Nem is tudtam, hogy a TFT-knek ilyen árnyoldaluk lenne.
Tán nem csak a monitorod hibája? Minőségi gondok???
Fogalmam sincs... -
#3462 Jah! És köszönöm a tanácsokat!!!!
Ui: a lovak tényleg nem voltak sehol, de fotózni azért szerettem volna.:) -
#3461 Nos igen... Próbáltam minnél élesebb képet kapni déli napsütésben. Polár volt rajta, viszont 7db képből raktam össze ezt az egyet. (volt amelyiknél csak 23pixel illeszkedett)
Az a helyzet mióta TfT monitorom van, néha nem tudom eldönteni, hogy kiégett, vagy egyszerűen csak a monitor rossz... Nincs erre valmi ötleted? Vagy másnak?
-
#3460 Túlexponáltad! A napsütötte részek nagyon fehérek/világosak!
Gondolom 7ágra sütött a nap és automatával készült, polárszűrő nélkül tán?????
(nem biztos, csak tippelek...) :-))
Amúgy legközelebb szerintem várj a lovakra vagy ha itt nem voltak, akkor menj odébb. Érdekesebb staffázs mint a sétáló emberek... -
Bábolnai lovaspark ló nélkül... -
G_ArchAngel #3458 jaja, tacsi néz felfelé lelkesen:) -
#3457 milyen monitorotok van? :D
nekem az alson latszik a "fotos" lába cipője, parkettacsíkok a és a tacskó .))))))) -
#3456 Az alsónak a jobb oldalán láccik a tacsi feje!
Vajon milyen záridő/rekeszértékkel készülhetett?
Iso mi volt? -
#3455 a felsőn van egy jó fej tacsi, az alsóból nem látok semmit
-
#3454 nem nagyon szoktam fényképezni, de most ez sikerült web kamerával:
-
#3453 persze, itt nem a fotóstechnika vagy ilyesmi a nagy.. az, hogy egy olyan látvány, amit azért kevesen tapasztalnak meg élőben.
emiatt tetszett nagyon - asszem 2 éve nyáron - a földünk a magasból c. sorozat, a felvonulási téren... azok között voltak elég hétköznapi helyszínek mégis nagyon nagyon elkapva. -
#3452 könyörgöm, itt nem fotózni kell tudni, hanem hegyet mászni, ha már ott vagy és van egy állványod, akkor klikk-klikk-klikk és kész a nagy mű
olyat mutass, ahova bárki eljuthat, de akadt EGY valaki, aki ennek ellenére olyat mutatott, amire senki más nem volt képes (mert a belinkelt képet bármelyikünk megcsinálta volna az adott helyszínen, még zavaró faágakat sem kell retusálni) -
G_ArchAngel #3451 jah, múlt héten is az Everesten fotóztam, de mire visszaértem a táborig, kitöröltem, mert ilyet bárki tud...:) -
#3450 ehhh
ötlettelen helyszín, ilyet már láttunk párszor :) -
#3449 panorámafotósok előre :)
lehet követni... -
#3448 Keso délután volt, de igazad van. Az otthoni képen már kihúztam belole egy kis bíbort de a fotozzra még így kerult fel. Késobb vettem csak eszre.
-
G_ArchAngel #3447 Tök jó ez, csak nyugtass meg, hogy alkony vagy napkelte volt, mert kicsit vöröses a cica...:) -
#3446 Egy arnylag jó kép a múltkori rossz szeriából
-
#3445 Blasta fotózik jieéááááááááááááááahhh!!!! -
cyrus #3444 én tőled akarom hallani....:D -
#3443 #3441 -
cyrus #3442 nem vitzből csináltam.. nem szépekek ? -
#3441 :o mind szépek! -
#3440 énö -
#3439 tevótá? -
#3438 valamilyen lepke
-
#3437 hű, ebből nem maradok ki :) -
#3436 Általában nem szerencsés középre koNponálni, viszont az előtérben lévő életlenség bántó a szemnek. -
G_ArchAngel #3435 én sem vágtam volna le, jól tetted - ez így szép, kerek, egész... -
#3434 :lál -
#3433 :)))