25245
-
#3797 jobb a gépe? :) -
cyrus #3796 de hogy tudsz ekkora expozicios időt beállítani ? az én gépemen max 75s-ig lehet :(( -
#3795 Küldd be UFO magazinhoz, szerintem még a Fókusz is csinálna riportot veled :) -
#3794 LOÁÁÁÁÁÁÁÁL :-DDDD -
#3793 LOL kurvajó lett :DDDDD -
#3792 helyszin ugyanaz, mint lent
világítós-nyakörves-szaladgálós kutya
-
#3791 összesen asszem 7 képet csináltam, ezen a helyen ezt az egyet -
#3790 sok képet csináltál, vagy csak egyt? -
#3789 HOGY elsőre? -
#3788 Ezt így elsőre? :o
[lementette] -
#3787 ja -
cyrus #3786 hármasbatár-hegy ? -
#3785 ez király :)) -
#3784 365mp!! :)
10 percest akartam, de párás volt a levegő, és nem kockáztattam -
#3783 Mennyi idő?
10 perc cirka? -
#3782 Meg ez is
-
#3781 Tegnap éjjel vót
-
#3780 sőt, ha az egyik varjú épp dumdum találatot kapna, akkor kibaszott nagy világbajnok dokumentumfotó lett volna, de maradjunk a száraz tényeknél :)
a rovarmakró meg abszolut természetfotó, nem mintha bárki bármikor mást állított volna
én speciel azért nem linkelek ide művészfotókat, mert a többséget nem érdekli, akit mégis, az megnézi a deviantarton... -
#3779 szerinte, egy romos vár falán állt volna ez a 3 varjú, akkor nagyon jó kis kép lett volna belőle. :) Nekem ez tetszik, lehet megkövezni :)
Engem ezek a makrozótt apróságok nem hoznak annyira lázba, inkább terméeszetfotónak tartom, mint "művészi" képnek :)
Na és akkor most lehet megkövezni :) -
#3778 nehogy azt hidd
én is lefotózok mindent, amit látok, de ne akard velem elhitetni, hogy neked pár varjú sziluett a legérdekesebb a lenti képekből.... -
#3777 Áhh, mert neked a rovarmakrozásból áll a világ :) -
#3776 3 varjú a sziklákon komoly tematika :D
ezekből szvsz a gyíkos képet nem érdemes letörölni, a többi sokszorosan megismételhető (bár a gyíkos is csak egy kezdeti lépés a "tökéletes" természetfotó felé, de akkor is különleges darab) -
#3775 Szerintem az első kép egyértelműen a legjobb témaügyileg.. -
#3774 sztem jó lett :] -
#3773 szerintem meg jobb szögből, jobb fényekkel jobb fotót kell csinálni :)
persze PS gyakorlásnak ez is jó -
Lateralus #3772 Alakul, de még mindig nem az igazi. Talán utólag valami szerkesztőprogramban kéne vele játszani, és pl a sarkokat széleket sötétíteni. Bal oldalt alul a világos folt pl. zavaró és elvonja a szemet. -
#3771 nemtom -
cyrus #3770 persze igénytelenül van megcsinálva a blur, de a hatása jobb sztem -
cyrus #3769 Így milyen ? kicsit elmosva jobban kijön a madár szvsz :
-
Lateralus #3768 1.kép: jó meglátás, szép átlós kompozíció. Talán egy picit jobb lenne a fotó, ha az alsó madár mögött nem lenne ott a sziklaszél, hanem kicsit lejjebb guggolsz, ha lehet. Akár a sziluettek kiemelésével is működött volna a fotó. Természetfotóknál, ha erőteljes és egyenes a horizont, akkor figyelj arra, hogy vízszintes legyen. Itt a háttérben a vastag fehér vonal a horizont, az alja talán lehetne vízszintben, de annyira nem túl zavaró. Még egy kis kontrasztot hiányolok a képről.
2.kép: aranyos fotó, elég nehéz fényviszonyok között. A fehéregyensúly is jó.
A főtéma (galamb) viszont nem emelkedik ki igazi meghatározó témaként. És erősíti ezt a környezete kuszasága is. Nem tudom ebben a helyzetben hogyan lehetett volna ezt megcsinálni. Itt is kicsit lapos az egész, talán némi kontraszt segítene a fentieken.
3.kép: Érdekes kép, de nem túlságosan.
4.kép: Nagyon jó, hogy a gyík kis méretét az emberi újj léptékével érzékeltetted. Ez is kedves kép, de a világítása esetleges. Elkapott pillanat jellegű, különösebben nincs belegondolva a képbe. Egy apró fehér papírlap alulról jó derítés lett volna.
5.kép: Ezzel különösebb baj nincs is. Nagyon jó kép. Gratulálok !
6.kép: Ez a kép nem fog meg különösebben. Szűknek érzem a képkivágást. Érdektelenek a fények és a színek, de ezek mellett is egy fél lépéssel hátrébbról, a virág környezetének belekomponálásával, érdekesebb fotó lett volna.
7.kép: Jó virágfotó. Papírforma. -
#3767 okés, de hozzatok jó fotókat!! -
#3766 LOOOOOOOOOOOOOOL
Ha gondolod jövünk a DAOC topikba és kielemezzük a taktikát.
NA? :-))))))))) -
Cnut #3765 Enyimé egy minolta dimage z1es ami 85k körül van. -
#3764 Milyen gép kell ilyen jó minőségű fotókhoz és mennyibe kerül? -
OPM #3763 4-es, 5-ös -
Cnut #3762 Csinálgattam pár új képet, megintcsak nagyon kérnék véleményt/kritikát!
-
#3761 De a taktika ígéretesnek tűnik... -
#3760 upsz ez nem is ebbe a topicba akart menni:):)
-
#3759 na keszen van a taktika:):)
shaman nem tudom neked most hanyas a magic lvl ed de nagyon gyorsan el kene erned a 35 os szintet es gyorsan meg kene venni a paralyzis varazst utana ha ez megvan akkor lemegyunk mintvalinba es kiprobaljuk hogy is mukodik a dolog :):)
ha jon egy gs te ranyomod a varazst utana meg neki all mindenki es ledaraljuk a mozdulatlan gs-t:):) na szal ez a nagy taktik hogy utana allandoan megyunk kemeny szornyeket gyakni gyud es zak segitsegevel ill shaman paralizalasaval:):)
amugy meg masik otlet ha jol osszejonnenk valamikor a kozeljovoben megint sokan akkor el kene menni szerintem egy kicsit korulnezni az ork erodben tok jo lenne azt a reszt is felfedezni ill vegigirtani:)
azt a par orc leadert meg aki ott maszkal majdcsak ledaraljuk valahogy:) a shamanokrol nem is beszelve:) -
#3758 Hábaze.
Fel kellett erősítenem a monitorom fényerejét MAXRA, hogy lássak valami elmosódott akármit, amiből semmit nem lehet kivenni.
Csak ezt a megismételhetetlenül csodaszép fekete-zöld-kék "tájat".
Egyebet nem mondok...