25245
-
#3960 hát izé
jobbról jött a suxfény, látod a nagy négyszög alakú fényfoltot a gömbben? az az ajtónyílás -
#3959 hmmm? -
#3958 [Törl] :D -
#3957 Megálljatok csak! Egyszer nekem is lesz gépem! Aztán akkor lesz itt szép képszepem, kismillió! -
#3956 300D Studio Max -
#3955 Mivel renderelted? -
#3954 Ezzel a képpel 2 gond van
-sajnos a csepp nincs fókuszban (ezért ilyen kicsiben mutatom)
-valszeg nem villant el a slave vaku, mert nem kékült be a kép
de azért jó lehetett volna :D
-
#3953 ja, max röhögünk egy jót :D -
#3952 megcsináljam azt is? :D -
#3951 mondom, nem a szín a baj, hanem a viszonylag erős oldalfény, ami nem kéne a képre -
#3950 átszínezni bármire kb 5 másodperc ps-be... csináljak neked lilából zőldbe onnan pedig kékbe átmenő változatot? :) -
#3949 ...vagy jó erős lámpák, de olyan meg csak halogén van, hússütést meg nem terveztem aznap estére :) -
#3948 egy bajom van vele, a jobbról jövő fény, ami látható a cseppben is... nyitva kellett hagynom az ajtót, hogy lássam a lehulló cseppet, így kapott egy kis sárgát is az előszobafényből (nem is a sárga a baj, hanem a fölösleges fény).... sajnos vagy ez, vagy stúdióvaku kontrolfénnyel, de az meg nics :D -
#3947 szép l3tt! -
#3946 ja hát az alap, azért nem is írtam
ennél a köv. a felállás: üveglap alatt kék karton, szemben piros, vaku a pirosra lő (mármint a slave, a beépített csak úgy előre :)
-
#3945 meg manual focus meg minden időzár/stb előre beállítva, hogy ne legyen a méricskélésből adódó késés gondolom. -
#3944 ja és az 1. ponthoz: Auto WB volt -
#3943 1. nagy kék kartonlap va a háttérben, arra villannak a vakuk
2. sigle shotok, figyelni kell a lehulló cseppet, és megfelelő pillanatban exponálni (sok értelme nem lenne sorozatnak 2 fps-sel)
amit anno kompakttal lehetetlen volt megcsinálni, azt most simán megcsináltam, és a képek 80%-án elkaptam a megfelelő pillanatot, csak a csepp nem volt mindig jó helyen :) -
#3942 1. Színeket általában manual whitebalance + szürkelappal szokták jól belőni, de majd Freak kijavít ha ő másképp csinálta :) -
#3941 Csak érdekelt :)
AZ jó kis gép az! -
#3940 Eiffel panoráma kiksz essz! -
#3939 Érdekelnek, hogy hogy tudsz ilyen képet csinálni.
1. Mivel állítottad be a színeket? Lámpával, vagy mivel?
2. Ilyenkor sorozatképeket csinálsz, kb fel mp-nkent, es utana kivalasztod ami jó? -
#3938 -
#3937 szeretném, ha nem züllene le a topik, ezt rakhatod hat másik helyre is thx -
#3936 LOL :-DDDD -
#3934 :))) -
Aspyrin #3933 Nagyon szép képek, sajna még nem jártam Párizsban, de már tudom hová kell menni. -
#3932 fuji s7000 miért? -
#3931 egy gyors leválogatás :) csomót nem pakoltam fel amit még akartam :D -
#3930 jóak csak sok :) -
#3929 párizsi képek
szerkesztetlen, csak lekicsinyített. -
#3928 A vágás Freak ötlete:
-
#3927 naja de azok a geci táblák (nem mentünk el addig)... :D -
#3926 Olyan vérmókusok pedig Miskolc-Tapolcan is vannak. És harap! -
#3925 Nekem jöhet, htx. -
#3924 m3ason eltevedni muveszet föleg hogy már majdnem miskolcig végig lehet rajta jönni ;) -
#3923 htxvm -
#3922 jöhet bármi :) -
#3921 ja, és hétvégén Blastával sikeresen eltévedtünk a Bükkben (de már a sztrádán is), ráadásul egy óriásvérmókuson kívül (lazán volt 60 centi) semmit nem láttunk
sux -
#3920 van egy hasonló fotóm csak az bányató
épp Blasta feje csapódik a vízbe, kb 4 centit merül, de nem a legjobb a szög (kell mailben?) :D