25245
-
#4494 Azaz:
-
#4493 na még utoljára
nekem ez a kedvenc Capa képem, bár ez nem a pillanatról szól, de szerintem sokkal mélyebb és realistább, a hideg ráz tőle -
#4492 jó cikk, szeressem a zijet
thx for it -
#4491 ez lesz az :) -
#4490 kép áttéve ufó koneksönbe :) -
#4489 Fotóikonok 2. (ajánlom mindenkinek)
Ebben több oldalon boncolgatják a témát, elvileg a milicista személyazonossága is ismert, szerintem nem fake, csak egyike a nehezen fotózható pillanatoknak, több szerencse kellett hozzá, mint tudás... -
#4488 Na megtaláltam:
-
#4487 igen már utánnaolvastam. Ezt a fotot is egy 10 oldalas elemzésből ollóztam ki, ami azt tárgyalja hogy fake -e. -
#4486 Van egy nagyon híres fénykép, ami visszaköszön a régi magyar bélyegeken is, amin egy német katona éppen egy gránátot dob. Azt nem tudjátok ki csinálta? -
Lateralus #4485 tudok=tudor -
Lateralus #4484 Erről a fotóról a mai napig vitatkoznak. Sok tudok azt állítja róla, hogy szereplővel eljátszott, megrendezett kép.
Amúgy hasonlóan szomorú véget ért szegény Capa is. 54-ben, a Koreai háborúban aknára lépett... -
#4483 megnéztem én is a itt használt obit fordítva 105(x1.6)mm elé rakva, tényleg elég jó (és így van AF - akár követő is -, ami azért nem kis segítség)
igaz, csak egy körben lát még így is, de elképzelhető, hogy jobb a minőség így mint a sima fordított 18-55-tel -
#4482 hány rétegfelvétel kellett hozzá... legalább 1 tucatra tippelek -
#4481 Wow -
#4480 akkor felreertelmeztem :) -
#4478 erről ez az egy kép van, és ez pont a becsapódás pillanata (pontosabban "kicsapódás" :)
készült itt még egy hasonló kép (másik halálesetről), de messze nem ilyen "nyers" mint ez -
#4477 A kurvaistenit :DDD nem saját (sajnos) -
#4476 uhh Ennek a képnek van 1 párja , amit pont a golyó becsapódásakor fotozott. Nemsamli...1 reszt hogy birta "kötéllel" másrészt... -
#4475 vagy FRIEND :DDDDD -
#4472 echte magyar zsidó :D
Friedmann Endre Ernő (ha fórumozna, tuti FREE lenne a nickje :) -
#4471 tetszik, azt nyilatkozta egy helyen : "Robert Capa Párizsban született, 22 éves korában."
azért a 'Capa' kevésbé figyelemfelkeltő volt akkoriban, mint a 'Friedmann' -
#4470 Tudtátok, hogy mindenki magyar?A fókuszban csak ez a téma.Mindenkiről kiderítik, hogy magyar. -
#4469 Friedmann? Echte magyar, mi? :D -
#4468 ja, mik vannak... biztos Cápa Robinak akarta hívatni magát, csak az amcsiknak magas volt a kiejtés :D -
#4467 Friedmann Endre néven született :) -
#4466 tudtátok, hogy Robert Capa magyar volt? -
#4465 pedig milyen mókás sztereoképeket lehetne gyártani egy fixtávú állvánnyal... -
#4464 Elég egy is, htx :-) -
#4463 AHa!
Szeretnéd? :-D -
#4462 Nekem is megvolt :D
(megvan még?) -
#4461 Az ex-nőm :-)
-
#4460 aláírásodban javítsd ki, hogy Darth Vapor. -
Garrett #4459 nagyon durva önkritika rulz -
#4458 háhá szegény... :DDD:D:DD:D -
YaniMan #4457 Höh... vagy legalábbis aki a képen van (asszem az te vagy) -
YaniMan #4456 Mánijet! Te tök úgy nézel ki, mint én! -
#4455 szépek
melyik városrészen laksz? -
#4454 Hát láccik is. Ilyen képet még a nagyanyám is csinál :P
Eccerű, nem tudni, valójában mit akartál lefotózni (: -
#4453 nem életlen, valahol a CHERRY felirat környékén fókuszban van! :P -
#4452 az ötlet aranyos, kár, hogy életlen és a fehérbalansz se teljesen stimmel...