25245
-
#4654 ok, htx
-
#4653 Olvasgattam róla és szerintem valami komolyabb gépet veszek, ha lesz pénzem.Kicsit drágának tűnik a tudása ellenére.Az a jó, hogy a panákat olcsóbban szerzem valamivel ezért gondolkozom az Fz20ason.De ha érdekell, vagy ha tudok rá érdeklődőt írok. -
#4652 ha érdekel, dobj egy privit valamikor
-
#4651 igen, de csak a következő hónapban -
#4650 Miért neked van eladó? -
#4649 az, meg jó is
na, kell vagy nem kell? :D
-
#4648 Képet már láttam róla szép darab. -
#4647 Nem tudom melyik, de mindjárt megnézem.Tudok alig hasznáált FZ10-est 80-ért, de még nem tudom milyet veszek.Lehet FZ20ast. -
#4646 Fuji s602? nem tetszik? -
#4645 Hát régen vettük, de én szeretnék venni 1 jobbat, csak ahoz lóvé kell.Szerintem december-januárba veszek. -
#4644 teccig (: -
#4643 vegyél mázsikat
vagy drága-e vót? -
#4642 Bódóg zsületésnapot BLasta!=o) -
Lateralus #4641 Azért ne nagyon álltasd magad olyasmivel, hogy a géptől függ milyen jó egy fotó ! -
#4640 aiptek-ről nem is szólva :)
-
#4639 má hogy ne lehetne :D simán összekeverhető egy trust-al :D -
#4638 Azon a képen is látszik, hogy HP-vel készült.
A hápé "minőséget" nem lehet eltéveszteni :-)))) -
#4637 Hát ezzel se.
2.1megapixel és semmit nem tud.Sőt még anyit se.=o) -
#4636 Mert rá fogok kérdezgetni hogy kinek milyen gépe van, az én kis mezei egyszerű HP-mel nem lehet olyan jókat mint amilyen itt némelyik. :-) -
#4635 Hp620 =o)
Miért? -
#4634 Ezt milyen géppel csináltad? -
#4633 Tudom fotoztam mar eleg sokat rawba, csak nem voltam benne biztos hogy "kiférek" egész nap ha a képek közt van egy-két 8-9 megás... :) -
#4632 ezzel lehet őket szopatni, minden nap kétszer odamész egy ötvenessel, hogy adományozni akarsz :DDD
anyájukat :D -
#4631 és a legjobb: Templom oldalán a felirat:
"A templomot csak külön kérésre, adomány elhelyezés céljából nyitjuk ki, személyenként legalább 50Ft adományt kérünk."
hm? -
#4630 a RAW mód egyik nagy előnye, hogy véget vet a P&S fotózásnak
ha csak 20-30 kép fér a kártyára, kicsit komolyabban állsz hozzá, nem lesz annyi szemét -
#4629 jah legközelebb okosabb leszek ;)
MEg egész megtetszett a vár, ugyhogy mindenképp megér még1 körüljárást.
[takarékoskodott a CF el mert nemtudta mennyi kell egész napra] -
#4628 csináld RAW-ban ha tudod -
#4627 np énis kocka vagyok :D
mmm amugy nekem is ilyesmi a bajom, de akarmit csinalok bele kell vagni vagy a gerendaba, vagy a háromszögbe az alján..:/
Asszem redo valamikor rövidebb záridővel és akkor több láccik baloldalt a falból, talán az égből is kicsit. hmmmhmmmm
jobbat nemtudok -
#4626 ööööö, elég buta vélemény lesz, de nekem égeti a szemem a sok fehér
másképp vágnám, sokkal keskenyebbre, de nemtom hogy - vagy | lenne jobb, próbálkozni kell
az én ízlésemnek túl "kocka" a vágás, és túl sok fehéret hagy a képen, ennyi jut eszembe -
#4625 Csaló! -
#4624 -
#4623 nem is -
#4622 Abstarck? -
#4621 Jó/rossz/miért?
Aki nemerti: diosgyori var egyik tornyanak palloja nagyonalulrol, körülötte várfal.
no ps. (ill minimális)
[nemtudom miert de NEKEM tetszik] -
#4620 Cserszömörce a kertünkben.
-
#4619 repülőből fényképezted-e? (8 -
#4618 jó lett ;) -
#4617 azám. =o) -
#4616 pomáz holnapután? :)
ILyen helyre enis akarok 1x menniiii :/ -
#4615 jó helyen lax!