25245
-
#6126 Most majd jól szétleszel EMTIZENHATOSOZVA!!!!!!!!
:-))))) -
obe #6125 Figyelem itt a kemény légiós mindenkim álljon vigyázba!!
Hé fándám,ez nem a sereg(ahonnal megszöktél ugye:), ahol a magadfajta izomagyuak kiabálnak, itt nincs lap osztás, tudod ez egy forum ahol bárki szólhat,és nem kell egyből buzizni, mert ha a katonaagyadat másra is használnád, látnád hogy ha a tudatlanok az többes szám, tehát nem csak neki szólt.na de mindegy.
Akkor hozzá szolok valami értelmeset: nos a képeid nem mutatnak túl a műkedvelő műfajon, rosszak a kompozicióid, nulla fénymérés, beállitásról em is beszélve.Ugyan meg ne sértődj de biztos azért raktad be mint mások, hogy esetleg hozzá értő emberek véleményezzék, a saját okulásodra,ugye?ez részemről megtörtént.De azér nem fojtasz meg álmomban?:)) -
#6124 Beszéljünk inkább a képekről.
-
#6123 A táj:
-
#6122 nekem is volt ismerősöm idegenlégiós. Ő algériában szolgált, ha jól emlékszem, de 3/4 év után megszökött, és kiadta ellen a körözést, de azóta sem történt semmi :) -
#6121 akkor téeged most az interpol kröz elvileg nem? :D -
#6120 Bocsi de folytassuk képekkel. -
OPM #6119
:) -
#6118 Na buzikám azt hiszem neked itt nem igazán osztottunk lapot , ha valami értelmeset is hozzá tudnál szólni biztos értékelnék azok akik jelen vannak.
Azt a mondatot "Crem" felé intéztem mert nem igazán találta hihetönek ,
hogy azt a képet én fényképeztem.
Remélem elég világos voltam pubikám . -
obe #6117 A tudatlanok köszönik szépen hogy a f@szba kéne kitalálnunk a mögöttedlévő vizfelületből hogy az djibuti?? -
#6116 Csak 1 év 7 hónapig / a 7 hónap afrika / .Haza jöttem megnősülni és nem mentem vissza. -
#6115 Meddig voltál kint ? -
#6114 Igen idegenlégios .1er Legion Etranger de Genie Avignon -
#6113 mármint idegenlégiós? -
#6112 Csak voltam . -
#6111 Ezt a szokatlan külsejű felhőt most fotóztam :)
-
#6110 csak nem idegenlégiós vagy Djiboutiban? -
#6109 Hiszek neked!:DDD
Mi a sz@rt csinálsz te afrikában?
-
#6108 Ez már a tengeren :
Atudatlanoknak a hely kelet afrika Djibouti. -
#6107 Akkor mutatok jobbat hitetlen !!!!!!!!!!!
Ez meg én vagyok , aki a képet készitette. -
#6106 Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert én nem hivatok elő. Ha valamit még is meg akarok mutatni másnak, akkor kinyomtatom fotopapírra.:) -
#6105 Na most talán jó lesz :
-
OPM #6104 megvan, törölheted!
a gépemmel 1600x1200-as képeket csinálok, de attól félek hogy ha ezeket még vágom, akkor már a minőséget rontom, ha 10x13cm-es képként akarom előhivattatni őket. Vagy szerinted mekkora méretig "egészséges" őket szabdalni? :) -
#6103 hát...
Ha legalább egy oroszlán orrát makroztad volna be akkor talán-talán...:DDD -
#6102 Afrika
-
#6101 Itt az eredeti képed.
Ha megvan ,szóljál mert törölném.:) -
#6100 Hát... kb 10 perc volt. Prsze ha több időt fordítok-fordítasz rá, akkor még talán tökéletesre is meg lehet csinálni. Itt inkább csak a kíváncsiság hajtott.:)
75% -ban brush toll-t használtam. -
#6099 Ezt a két képet tegnap csináltam:
-
#6098 Ez engem is érdekelne hogy mivel csináltad... És hogyan? -
OPM #6097 millió thanx!!
persze, még akarom retusálni és vágni, de az első lépcsőfok a pózna eltűntetése lett volna :) photoshoppal csinálod? hogyan? rámaszatolod az alatta vagy fölötte lévő részt? de az nagy munka, vagy nem? :)
el tudnád küldeni az eredeti méretében az emailemre? még1x köszönöm!
-
nagyvonalakban...
Én inkább levágnék egy jó részt.... -
obe #6095 miért akarod levenni róla??? inkább többet kellett volna a póznából "belerakni" -
obe #6094 Michael Wesely nevü fickó készitertte, méghozzá a New York-i Museum of Modern Art felkérésére.Hét darab fényképezőgépet épitett be a muzeum falaiba 2001.junius 15-től 2004.junius 7-ig folyamatosan exponáltak!!!!Természetesen nem kis formátumu gépek voltak ezek(aszem 6x7-es -ek).Persze olyan kis apróságok is kellettek hozzá mint 64000 szeres szorzószámú szürke szűrő!!:))A képet a fotoművészet nevű lapban lehet látni, amit különösöen ajánlok minden fotóval NEM felületesen foglalkozó emberkének! -
OPM #6093 kérnék egy DeLoriant is akkor :D -
#6092 Szaladj ki ugyanoda és csinálj egy képet 3 méterrel előbbről -
OPM #6091 Erről a képről hogyan tudnám szépen leszedni a kábeleket meg az oszlopot?
Nagyon fontos lenne még ma megcsinálnom valahogy (photohall akció :)
Vagy ha nehéz lenne itt elmagyarázni, de valaki meg tudná csinálni nekem, annak mérhetetlenül örülnék! Előre is köszönöm a segítséget! -
G_ArchAngel #6090 bebetonozták, a szerketettel együtt süllyedt:P -
#6089 1,5 év alatt mennyit is mocorog a terület? :) -
#6088 ezt a képet én is megnézném :D
hogy nem mozdult be másfél év alatt? még ha akárhol is van a gép elhelyezve -
G_ArchAngel #6087 a cégünknek is van ilyen project-je: 10 hónapra vállaltuk, de így, másfél év múlva sincs kész:P