Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt jelenti hasznos, jo ha van
de vki nem akarja nem hasznalja
biztos van olyan ember, aki ugy is tud allni mnt egy szobor
na de mindegy, szvsz errol hulyeseg vitazni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hi púh

hi púh
megteszik helyettem bizonyos fotós könyvek
Riszpekk
de jól kinagyítva észre lehet venni, nyilván ehhez kevés a 3-4 mpx
Riszpekk
hi púh
Én azért továbbra is a reciprokszabályt használom, hiszen nálam jóval okosabb emberek találták ki már jópár éve, és technikától függetlenül most is tökéletesen helytálló.
hi púh
mekkora betûkkel írjam, hogy ÁTLAGOS esetben?
én ezt pont olvastam, úgyhogy köszi, túl vagyok rajta, de ha gondolod, ajánlok neked pár jó könyvet
mindemellett a legtöbbet gyakorlás közben tapasztalhatsz, én kipróbáltam az általam említett dolgot, és igaznak találtam
de ha te nem hiszed, akkor nem hiszed, semmi közöm hozzá
(gondolom, megint én szólogatok be....)
Riszpekk
Amit te akarsz bizonygatni (1/60s), az olyan mintha azt mondanád, hogy a minimális követési távolság ne 2 másodperc, hanem mondjuk 10 méter legyen.
hi púh
Látod megint azt írtad, "kell", pedig én ilyet nem mondtam.
Riszpekk
Riszpekk
szabadkézzel exponálva 1/60 s az az idõ, ami fölött már az ÁTLAGOS kézremegés belezavarhat a képbe
nyilván hogy ez mennyire látszik, az a fókusztávolságtól függ, de attól, hogy valamit nem látsz, még ott lehet, remélem, veszed az adást (erre már valóban az általad említett törvény alkalmazható)
Riszpekk
hi púh
nyilván még nem hallottál róla, hogy 1/60 az a határ, AMI FÖLÖTT NEM ÁRT az állvány, fókusztávolságtól függetlenül (mivel a kérdésben sem szerepelt ilyen adat)
a NEM ÁRT, az jelenthet sokmindent, te úgy értelmezted, hogy KELL, csak hát én ilyet nem írtam
Riszpekk
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Vagy ennyire béna lennék?? Mindig homályos.
objektívek, vakuk, stb.
plusz fénymérõ, hogy ne utólag derüljön ki, elbasztál 3 tekercset egy rossz beállítással 😊
Riszpekk
és az analógban egész elfogadható áru
bele vmi jó minõségû dia
belenézel, és kinézel a túloldalon, az objektív mellett
komoly célra tökéletesen használhatatlan
Riszpekk
Riszpekk
szerintem bõven elég neki egy komolyabb kompakt (na nem Minolta A1 😊, de EVF keresõvel
Riszpekk
akkor majd szamolj be legyszi, hogy sikerult
De konkrétan itt egy link. Ezek megbízható cégek (a vásárlók szerint), viszont egyiknek sincs ilyen gépe raktáron, és 1800 a legolcsóbb köztük.
http://www1.shopping.com/xPC-Leica_Digilux_2
net
230 USD vs 90e HUF?
kozel a duplaja
Azzal az objektívvel, amivel irrhon 90 körüli, ott 230 dodó.
Ha zavar az itthoni magas ár, akkor tényleg érdemesebb behozatni, de Bécsben is olcsóbb szokott lenni. Mindjárt megnézem...
...ja ott 235 euroért már van
http://www.digitrend.at/deeplink.php?EXT=extern&PROD=330&PFAD=178