Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fordított obihoz az már túl nagy állat
kácco kázolo pácsó
tegnap vazzeg egy óriásszúnyog szállt a motorházamra Csepel bejáratánál, és ott szörfözött majdnem hazáig... na azon lett volna mit fotózni, jó 3cm hosszú volt
Riszpekk
fotózzon van pár élõlegyes, persze az lehet duma is. Az élõnek az az elõnye, hogy nem poros és nem kell állítgatni a lábait. A döglött viszont sokáig eláll.
Ez az elsõ év, hogy várom a szúnyogokat 😊
Ez az elsõ év, hogy várom a szúnyogokat 😊
kácco kázolo pácsó
miért, nedvesen mitõl más? 😄 száraz ez így is
élõ legyet meg úgyse kapsz le soha ilyen közelrõl (+a képen nem látszik a különbség)
élõ legyet meg úgyse kapsz le soha ilyen közelrõl (+a képen nem látszik a különbség)
Riszpekk
addigra megszárad, nemjó
meg én inkább voksolok az élõ modell mellett, bár egy légy még bõven belefér 😊
meg én inkább voksolok az élõ modell mellett, bár egy légy még bõven belefér 😊
ha az ágon ülne 1 madáka akkor az év természetfotója lenne 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
D:
Az úgy nem kihívás!
Az úgy nem kihívás!
kácco kázolo pácsó
Hmm, 4-et biztosan, a többi bizonytalan.
kácco kázolo pácsó
hát kaotikus 😊
a fûszálak sajnos nem jó helyen vannak, és a kép 60%-át le kéne vágni, de az expozíció tökéletes
a fûszálak sajnos nem jó helyen vannak, és a kép 60%-át le kéne vágni, de az expozíció tökéletes
Riszpekk
Büntetéstopigba már benyomtam 😛
kácco kázolo pácsó
😊
A 24.jpg-t átrakhatod a humoros képek forumba is!😄DD
A 24.jpg-t átrakhatod a humoros képek forumba is!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
kácco kázolo pácsó
Index:
Súlyos karambol az óriáskörúton
május 9. 20:56
Négy sérültje van annak a balesetnek, amely vasárnap kora este történt a fõváros IX. kerületében a Könyves Kálmán körúton.
Az elsõdleges adatok szerint egy Nissan Micra, egy BMW és egy Ford Focus ütközött össze - eddig ismeretlen okból - a Könyves Kálmán körút 7. számú ház elõtt. A balesetet az okozta, hogy a BMW, eddig ismeretlen okokból megcsúszott, átvágódott a villamos síneken, és frontálisan ütközött a Forddal. A BMW fejtetõre állva a Nissan elején landolt.
A baleset helyszínérõl a mentõsök egy súlyos és 3 könnyebb sérültet szállítottak kórházba. A súlyos sérült a BMW vezetõje.
A rendõrség a helyszínelés idejére lezárta a körút Népstadion felé haladó mindhárom sávját és a villamos-vonalon is megbénult a közlekedés.
Súlyos karambol az óriáskörúton
május 9. 20:56
Négy sérültje van annak a balesetnek, amely vasárnap kora este történt a fõváros IX. kerületében a Könyves Kálmán körúton.
Az elsõdleges adatok szerint egy Nissan Micra, egy BMW és egy Ford Focus ütközött össze - eddig ismeretlen okból - a Könyves Kálmán körút 7. számú ház elõtt. A balesetet az okozta, hogy a BMW, eddig ismeretlen okokból megcsúszott, átvágódott a villamos síneken, és frontálisan ütközött a Forddal. A BMW fejtetõre állva a Nissan elején landolt.
A baleset helyszínérõl a mentõsök egy súlyos és 3 könnyebb sérültet szállítottak kórházba. A súlyos sérült a BMW vezetõje.
A rendõrség a helyszínelés idejére lezárta a körút Népstadion felé haladó mindhárom sávját és a villamos-vonalon is megbénult a közlekedés.
balesetfotó rúloz 

kácco kázolo pácsó
Hát ezt szépen taccsratették..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
20:30 körül, Hungária körút, a Lurdyhoz közel (autóból, menet közben, ISO1600-on, bocs a minõségért)
Ott alul még van egy zsugorított fehér autó, de azt már nem tudtam jó szögbõl lekapni. Ha van valami hír errõl, nyomjátok be.
Ott alul még van egy zsugorított fehér autó, de azt már nem tudtam jó szögbõl lekapni. Ha van valami hír errõl, nyomjátok be.
Riszpekk
Voltam Kossuth-téren, láttam sok buzit, de a mi nácink nem volt kint 😞
A jobb fülem lesántult, meg néhány nagymagyar megfenygetett, de kiválóan vagyok, estére feltöltöm a képeket.
A jobb fülem lesántult, meg néhány nagymagyar megfenygetett, de kiválóan vagyok, estére feltöltöm a képeket.
kácco kázolo pácsó
sarkok felõl sötétedik a kép
kácco kázolo pácsó