Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ban pls.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
különben is, nem az állatot kell a enbertõl elzárni, hanem az enbert a állattól
:-O http://www.ashes.hu O-:
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
amúy is az lenne a legalapabb, ha nem lennének gecie vadászos...lövöldözzék otthon az asszonyt vagy aszomszédot 😛
az a legnagyobb probléma, hogy az egész úgy van beállítva...szal szerintem az állat nem feltétlenül alárendeltje a eNbernek
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Riszpekk
etesd magad ezzel a szarral, ha jólesik
ennyi erõvel téged is szívesen sittre basználak, nehogy leszúrjanak egy szórakozóhelyen, hisz ez mindennapos, csak a te érdekedben tenném, legyél hálás bazmeg...
Riszpekk
NEEEEEEEEM! Ezek is szánalmasak, le velük!!!!!! :-))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a terrarium is sux - ha rosszul csinálják - , de az életbe nem szeretnék makrózni szemtõl szembe zöld mambát, királykobrát, buvártokkal piranha-t fotózni meg ilyesmiket...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az a szar nem más, mint engedélyezett állatkínzás. De errõl ne nyissunk új vitát itt a fotóstopikban...
Esetleg nézz meg pár IGEN RITKA hatalmas papagájt (fajtát nem tudok), ami egy nálánál nem sokkal nagyobb üvegkockában ücsörög egy faágon...
Ugye csak olvastad?
Szerintem ez a dolog kurva ritka. Nem ezért hozták létre ezeket a parkokat.
De egy 5 éves kisgyerek nem így érez. Elsõ sorban errõl szól az állatkert...
Unokatestvérem biológus-hallgató, és állatkertbe is szoktak menni gyakorlatra. Hát baromira nem nagy biznisz az tuti. Az állam segítsége nélkül már rég bezárhatták volna az egészet, ígyis épp annyit keres, amennyibõl apró fejlesztéseket, és a kölcsönöket tudja fizetni.
De most mondd meg õszintén. Inkább szeretnéd látni szeencsétlen jószágot egy sittes orvadász töltényeivel átlyukasztott trófeaként látni, vagy úgy, hogy van még remény a szaporítására, és a telepítésére?
Az állatkertbõl legutóbb a Bömbi nevû oroszlánklyköt telepítették vissza Afrikába. Nem az elsõ és nem is az utolsó ilyen állat volt.
a baj az hogy ha pl embereket zárnának be valahova, ott se sokat számítana statisztikailag 1-2 darab ember, de annak z 1-2 darab embernek biztos szarul esne 😛"
Gondolod, a tigris boldog, hogy bezárták? Kinek van joga így rendelkezni egy olyan élõlény fölött, amelyik jóval az ember elõtt már a tápláléklánc csúcsán volt? És nem 1-2 állatról van szó, hanem rengetegrõl, amik szaporodnának a vadonban, így meg betegségben pusztulnak el bezárva. Gratulálok, jó szórakozást az állatkerthez (és sok jó, nagyon nagy munkát igénylõ fotót.....)
Riszpekk
Egy elefántnak NEM itt van a helye, bõven van hely Afrikában hogy megfelelõ vadasparkokat hozzanak létre, és ez vonatkozik minden állatra. Onnantól kezdve, higy kirakatba teszik õket, az egész "save the animals" duma megbukik. Aki kíváncsi a kengurura, utazzon Ausztráliába vagy nézzen tévét (az is van olyan hiteles élmény, mint a saját szarában fetrengõ bezárt nyomorultat bámulni az üveg mögött).
Nem értem, mi a jó abban, hogy "láttam már oroszlánt (állatkertben)". Én is láttam már ott, és mégsem érzem úgy, hogy láttam IGAZÁBÓL oroszlánt. Ahhoz oda kell menni, ahol ÉL, és ott megnézni, akinek meg nincs rá pénze, az sajnos így járt, ha túléli, hogy nincs Ferrarija, akkor ebbe se fog belehalni. Így még az élmény egzotikuma is megmaradna, ha jelent ez még valamit ebben a cudarjó civilizált szarevõ világban.
Riszpekk
most lehet rajta elmélkedni hogy a világon van pár millió krokodil, most miért baj ha kettõt bezárnak az állatkertbe ?
a baj az hogy ha pl embereket zárnának be valahova, ott se sokat számítana statisztikailag 1-2 darab ember, de annak z 1-2 darab embernek biztos szarul esne 😛
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Na téma off szerintem! 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az osztrák szafari park is tönkre ment, pedig az osztrákok elég könryzezetbarát nemzet.
Ha egy 5*5-ös ketrecben nevelkedett szerencsételn nagymacskát akit a gondozója etet,visszavisznek a szavannára, meddig fog ott életben maradni???
Állatkert=börtön
"Safaripark"=elfogadható állatmenhely, ahol a látogatók vannak bezárva és nem az állatok
Én megértelek titeket is, én is nagyon szeretem az állatokat, legyen az a legvérszomjasabb ragadozó, vagy hüllõ, de sajnos, amíg az ember képes párszáz dolcsiért lelõni egy állatot, addig sajnos nincs más megoldás.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.