25245
-
#9870 Átfogalmazom: szoftveresen elvenni a képből halálos bűn, hozzárakni viszont simán lehet? :D -
#9869 Fotosopos átfestegetés az nem durva manipuláció? -
G_ArchAngel #9868 hogy tűntessen el képelemet vagy, hogy a minőségén javítson (hozza vizszintbe)?
nem ua. -
#9867 Smicit a minap bíztattad is. :| -
#9866 -
G_ArchAngel #9865 a minőség javítás ellen nem szoktam felemelni a hangom, csak a tartalom megváltoztatása miatt... -
akos #9864 Ha már... akkor. -
#9863 Aztat nem bántottam. -
akos #9862 Levágod a vezetéket és villámgyorsan elpucolsz onnan, mert kb 60-70 ember zúzta magát halálra a mélybe zuhant felvonók roncsai között... -
#9861 Nem értem, h miért baj az, h ha vágok a képen, esetleg beállítom a kontrasztot, WB-t, színtelítettséget, esetleg ki merem venni a zavaró részleteket.
Vezeték: Igaz, a profi módszer, ami PS-mentes az, h levágod. Odakocogsz a vezetékhez, levágod valamivel, h ne rázzon meg az áram és h ne kapjanak el, visszakocogsz a géphez és exponálsz. Ezzel szemben PS-ban ez pár katintás.
Ésmég mindig nem értem, h miért baj, ha PS-sel belenyúlok egy képbe. :C -
#9860 Of korsz ájvdzsónak -
akos #9859 Értem. Korábban én sem fotóztam 1024*768-nál nagyobbra (lásd bécsi/soproni fotók)... de az is igaz, hogy ha később valamit akarok kezdeni a képekkel, miért ne a lehető legnagyobbal kezdjem a munkát?
Utána még bőven lehet konvertálni, kivágni stb stb.
(Az más kérdés, hogy többnyire nem nyúlok a képekhez... 1-2 alkalommal elvétve maximum.) -
#9858 A tó mélykék színéhez viszont hozzá nem nyúlj! -
#9857 ez jó :o -
G_ArchAngel #9856 egy kis szaturáció kellene az őszi lomboknak és az égnek...:P -
#9855 3. legjobb -
G_ArchAngel #9854 akkor szavazok a felsőre:P -
#9853 Akkor is megcsinálom :P
-
#9852 loál
az én képeim eleve 640*480-as felbontáson készülnek, hogy ha erre céloztál -.-
azért nem kell ekkora méret, mert nem látszik egyben a monitoron, écsed már :| -
#9851 #9842, #9846: Htx.
A két kép között egy lépés, vágás, meg némi PS a különbség.
MEg akartam nézni, h a népnek melyik tetszik jobban. Eddig 1:1 :D -
akos #9850 Végül is igaz... ha lenyomom én is 450*600-ra, akkor az eredeti méretű kép hibáinak tizede egyből nem látszik. -
#9849 és persze méretezi :) -
G_ArchAngel #9848 és kiszeded a vezetékeket, esetlegesen élesítesz rajta ahol kell... -
akos #9847 Na yo... én ebbe nem folyok bele. -
#9846 Szerintem 2. a legjobb , a 3.-nak nem tetszik az alján a sok fűcsomó. -
#9845 Nem.Mr Analóg szerint ha csinálsz egy fotót és utólagos munkávan megvágod, horizontot állítassz és isten áldja adsz neki egy keretet az már fotómanipuláció.:P -
akos #9844 Ezt most így komolyból? -
G_ArchAngel #9843 látom megint hatalmas technikai értékelés zajlik...
Ákos, tanuld meg: bármit fotózhatsz, a téma lényegtelen, a valóság nem számít, mindig kezd Photoshop-pal a munkát! -
#9842 2. nem teccik annyira, de a másik 2 szép! -
-
akos #9840 "Nekem volt kellemetlen" - Oda küldtelek :-P -
#9839 ne sértődj meg, csak szerintem, ha nincs igazam küldj a búspi-ba :D -
akos #9838 Ó bocsánat.
Nekem volt kellemetlen... -
#9837 na ne mond, de a képeidnek semmi értelme ekkorának lenniük :C -
akos #9836 " Kérek Mindenkit, hogy maximum 800×600-as méretű képeket szúrjatok be. E méret felett használjatok linket. "
. -
#9835 az még hagyján, de legalább átméretezné :| -
#9834 nem :) qrvára dől balra :D -
akos #9833 Van, de azokat nem linkeltem -
akos #9832 Nézd a kép bal oldalát... szted nem függőleges? -
#9831 Ez is tetszene, ha nem égett volna be a fehér fent és nem lenne ekkora aberráció emiatt.Na meg lehetne ezen is függőleges ami az életben is az.;)