Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-)))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hé fándám,ez nem a sereg(ahonnal megszöktél ugye😊, ahol a magadfajta izomagyuak kiabálnak, itt nincs lap osztás, tudod ez egy forum ahol bárki szólhat,és nem kell egybõl buzizni, mert ha a katonaagyadat másra is használnád, látnád hogy ha a tudatlanok az többes szám, tehát nem csak neki szólt.na de mindegy.
Akkor hozzá szolok valami értelmeset: nos a képeid nem mutatnak túl a mûkedvelõ mûfajon, rosszak a kompozicióid, nulla fénymérés, beállitásról em is beszélve.Ugyan meg ne sértõdj de biztos azért raktad be mint mások, hogy esetleg hozzá értõ emberek véleményezzék, a saját okulásodra,ugye?ez részemrõl megtörtént.De azér nem fojtasz meg álmomban?😊)
😊
Azt a mondatot "Crem" felé intéztem mert nem igazán találta hihetönek ,
hogy azt a képet én fényképeztem.
Remélem elég világos voltam pubikám .
ゾルターン
ゾルターン
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
ゾルターン
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Mi a sz@rt csinálsz te afrikában?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
[/url][/img]
Atudatlanoknak a hely kelet afrika Djibouti.
ゾルターン
[/url][/img]
Ez meg én vagyok , aki a képet készitette.
ゾルターン
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
a gépemmel 1600x1200-as képeket csinálok, de attól félek hogy ha ezeket még vágom, akkor már a minõséget rontom, ha 10x13cm-es képként akarom elõhivattatni õket. Vagy szerinted mekkora méretig "egészséges" õket szabdalni? 😊
Ha legalább egy oroszlán orrát makroztad volna be akkor talán-talán...😄DD
75% -ban brush toll-t használtam.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
persze, még akarom retusálni és vágni, de az elsõ lépcsõfok a pózna eltûntetése lett volna 😊 photoshoppal csinálod? hogyan? rámaszatolod az alatta vagy fölötte lévõ részt? de az nagy munka, vagy nem? 😊
el tudnád küldeni az eredeti méretében az emailemre? még1x köszönöm!
Nagyon fontos lenne még ma megcsinálnom valahogy (photohall akció 😊
Vagy ha nehéz lenne itt elmagyarázni, de valaki meg tudná csinálni nekem, annak mérhetetlenül örülnék!<#whatever>#whatever> Elõre is köszönöm a segítséget!
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
hogy nem mozdult be másfél év alatt? még ha akárhol is van a gép elhelyezve
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
nemtudnám ám hogy kell villámot fotózni ha nem láttam volna róla egy mûsort a discoveryn 😄😄D😄😄😄😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Állvány, kioldózsinór, hosszu idõk, szûk rekesz, másodperces expók(akár 30mp, vagy felette)most olvastam faszi másfél évig!!!!!!!exponált egy átépítést fotózott new yorkban kurva jo lett(fotomûvészet)
A NAGY kép
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"