Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Bár nem kulcslyuk, hanem harang mintája, és nem barátnõ, hanem "családi" "nyaralás"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az elmúlt hónapokban komoly indulatok feszültek egymásnak ezzel a pályázattal kapcsolatban. És így mindenki kieresztheti végre a gõzt. Bár én nem adtam be egyetlen fotót sem, de nem lehetett nem elcsípni a harcot, ami folyamatos volt ezen a téren.
Behehehehe !
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Nem tudom a végsõ fejleményeket, lehet, hogy a végén eltértek ettõl a szabálytól IS.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ez VICC
Na most a nyertes fotót szemlélve, alatta ott virít az EXIF-ben: Adobe Photoshop CS Windows. Ugyanez igaz a helyezettek jó részére.
Vagy rosszul tudom ?
ANNAK VAN SOK MÛVÉSZI ÉRTÉKE LÁTOD !!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
képtárról nem lehet rendesen linkelni, más képfeltöltõvel meg nincs kedvem foglalkozni most... ha akaryátok, nézzétek meg a galériámat itt
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Azt amúgy nem értem, hogy az Õ desktopja nyert, mégsem azt lehet leszedni sg-rõl??!!
Az EXIF megjelenítõ FF EXT
Jobbgomb képre --> Tulajdonságok és ott lesz az EXIF infó.
Ajánlatos elõtte feltenni a legújabb magyar Firefuxit (jelenleg ez az 1.06). Ugyanis én már egy ideje próbálkozok EXIF olvasó EXT-t felteni, találtam is már többet, de az elõzõ verziókat mindegyik EXT elcseszte és le kellett szedni. de 1.06-os verzsönön már mûxik.
http://gaborszantai.co.uk/

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem