Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zakika
egy kis erotika, avagy a fiam az idosebb csajokat szereti

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

dzsini ez is olyan kép ami nagyobb méretben kezd el élni(vannak olyan fotosok akik pl 50x70 alatt nem is publikálnak)..de ügyes grat
óóóóó...nice<#eljen>
The Garrett
Hehe nagyon 1 rugora jar az agyunk 😄

Bár nem kulcslyuk, hanem harang mintája, és nem barátnõ, hanem "családi" "nyaralás"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dzsini
én most hallottam róla elõször... és megnézve a top10et remélem utoljára is. felesleges szalmacséplés.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Meg, bõven 😊

Az elmúlt hónapokban komoly indulatok feszültek egymásnak ezzel a pályázattal kapcsolatban. És így mindenki kieresztheti végre a gõzt. Bár én nem adtam be egyetlen fotót sem, de nem lehetett nem elcsípni a harcot, ami folyamatos volt ezen a téren.

ivjoe
Errõl beszéltem. Ez nem értékelés! És a többi is hasonló. Ez a zsûri megkérdõjelezhezõ kicsit.
"Zsûri értékelése: Gratulálok!"

Behehehehe !

Dzsini
komolyan megéri ennyit lamentálni egy photocontesten?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Yeltzin
ja, és milyen gyönyörû............................. de a gyõztes se semmi, szvsz kibaszták az ablakon a fõdíjat

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Blasta
Egy darabig követtem az anyázást a fotovilág fórumán. a tar.hu fejes csokkere is regelt és ott ment az adok-kapok napokig. Aztán nekem elég lett, mert valami vicc volt amit az a faszi ott mûvelt.
Nem tudom a végsõ fejleményeket, lehet, hogy a végén eltértek ettõl a szabálytól IS.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Dzsini

ivjoe
A zsûri értékelése kis kívánni valót hagy maga után. Egy vicc.
szakzsûri: gyártásvezetõ, minõségellenõr, meg egy fényképész szaki<#nyes>
ez VICC
...és a zsûri értékeléseibõl is sokat lehet tanulni 😊))

Nem valami olyasmi volt a pálya, hogy minden olyan képet kizártak, aminél csak gyanúja merült fel SZÁMUKRA, hogy nem közvetlenül a fényképezõgépbõl származó, módosítatlan fotó ? Jó kis háborúk dúltak itt-ott miatta az elmúlt hónapokban.

Na most a nyertes fotót szemlélve, alatta ott virít az EXIF-ben: Adobe Photoshop CS Windows. Ugyanez igaz a helyezettek jó részére.

Vagy rosszul tudom ?

ÉSAKKÓMIVAN ! :o :@@@

ANNAK VAN SOK MÛVÉSZI ÉRTÉKE LÁTOD !!!

Jano
LOÁL, a közönségdíjas meglepõ módon egy fullakt kép lett! 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

dunga
nah' oyy!
képtárról nem lehet rendesen linkelni, más képfeltöltõvel meg nincs kedvem foglalkozni most... ha akaryátok, nézzétek meg a galériámat itt

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Blasta
Jaaaaa
Azt amúgy nem értem, hogy az Õ desktopja nyert, mégsem azt lehet leszedni sg-rõl??!!

ivjoe
GoNba a logójában! Desktop contest
Blasta
Õõõõ akkó nem étem

PResident Evil
nem

Blasta
Zõ képje?

ivjoe
XDDD
PResident Evil
tonzolo lebukott !! 😮

Blasta
Na arra aztán marhára nem vagyok kiváncsi :-)

akit érdekel, lezárult a tar.hu fotópályázat, vannak elég szép képek itt.

ivjoe
np
well htxvm

ivjoe
ivjoe
Honlap
Az EXIF megjelenítõ FF EXT

Jobbgomb képre --> Tulajdonságok és ott lesz az EXIF infó.

Ajánlatos elõtte feltenni a legújabb magyar Firefuxit (jelenleg ez az 1.06). Ugyanis én már egy ideje próbálkozok EXIF olvasó EXT-t felteni, találtam is már többet, de az elõzõ verziókat mindegyik EXT elcseszte és le kellett szedni. de 1.06-os verzsönön már mûxik.
ivjoe
Wait pls
kéremszépen htx :o

míg másnak a fájlkezelõ a legtöbbet használt program a gépén, addig nekik az képmanipulálók 😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

Placebó
NA erröl szedjétek le hogy is csináltam..😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

ivjoe
Nekem egy firefox EXT jeleníti meg a böngészõben az EXIF infókat. Szeressem is.
PTW
jóóó leesett.. már <#vigyor3><#lama>

ivjoe

Sadist
Kockák 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ivjoe
Auto fehéregyensúllyal, 55mm-en?
ivjoe
Ez az én trükköm!
És csak nem 1/1000 záridõvel?
Meg f8-as rekesszel?
Blasta
ISO100-on, 8as rekesszel? :-)

ivjoe
<ügyes>
Blasta