Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(félreértés ne essen, ez egy fotó, a hamutartómon próbálgattam az új hand made fényterelõmet :-D)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Bp-en készült, idén áprilisban Rajzáson.
A többi itt:
Rajzás2005
Ezek már tömörítve lettek, úgyhogy minõségromlás az avatott szemeknek észrevehetõ. 😊
Jóéjt!
gamertag: kenobita
További jó fotózást mindenkinek!
Ps.: Saját Bogaras weboldalra készült (párszáz társával együtt), az idei Rajzásról még áprilisban. VW Bug for life! Sorry az OFF-ért!
Valamelyest azért konyítok a dtp-hez, pár éve kenem, de ezen a képen nem vágom, hogy hol a technikai baki. Tudom, ez itt foto-topic, stb..., de akkor is...<#confused>#confused><#confused>#confused>
Egyéb "szakkifejezést" nem nagyon tudok rá mondani, egy jó képet csináltál errõl a bogárról, de ezen kívül semmi több! :-) Persze nem is kell, hogy több legyen.
Ha tetszett az a gép, akkor miért ne ruházhatnál be?
Személyes véleményem az, hogy ennél a gépnél jobb fotógépet vehetsz kb. ebben az árban. Én ezt nem ajánlom, de ilyen kérdéseket itt szoktuk megvitatni ill. segíteni a választásban!
Adnék egy linket az egyik képemhez, amit egy Konica-Minolta Dimage géppel készítettem. Most viszont kifejezetten technikai részrõl érdekelne a dolog, hogy ezen a képen már van -e fókuszpont meg ilyenek. Bocs a hülye kérdésért, de tényleg láma vagyok a fotós szakkifejezéseket nézve. 😊 Szóval beruházhatok egy ilyen gépbe vagy inkább nézzek mást? Ez a kép egy az egyben az, amit a kártyáról leszipkáztam a gépre, semmi photoshop, semmi jpeg compression, semmi.
Íme a kép (csak link, mert 1.4 mega):
szép ótó
Én is szedtem, úgyhogy rákérdeztem, loál!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hajrá, az eredményt majd tedd közzé (ha már lesz géped of kóz)
Amúgy a dolgok technikai része legtöbbször hidegen hagy. (lehet, hogy ezen kijelentésemmel sarlatánná lépek elõ ebben a topicban? 😊 ) Nem akarok szuperjó képeket fotózni, inkább hangulatokat próbálok/próbálnék majd átadni mindenféle hókusz-pókusz-fókusz nélkül. 😊 Meg ilyesmi...
Legjobbakat!
Nekem bejön
-fókusz pont(a két felsõ képen egyáltalán nem látok éles pontokat)
Sajnos per pillanat nincs gépem, ez a három kép is kicsit régen készült. Remélem azért belefér... Ha nem, sorry!
[center}
[/center]
További szép estét!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2.happy börzdéj hen-tes <#taps>#taps>