25245
-
#15755 mér ha állatokkal akkó van? -
#15754 Nekem is ezzel van gond.
Ha látom, hogy emberekkel történt vmi, akkor eccerűen nincs hangulatom kattintgatni. -
G_ArchAngel #15753 Baleseteknél nem szokták az elhunytat a riporterek sem fotózni, illetve a hozzátartozókat sem - csak az eseményt, és az arra utaló jeleket, illetve az ott dolgozó hatósági és egészszégügyi szakembereket...
Jobb helyeken arctalanul... -
#15752 Áprilisban jöttünk haza Dombovárról és az M7-esen kb. fél perccel előttünk tekeredett fel egy autó a szalagkorlátra. Átrepült a fűre, a sofőr vagy 20 méterre a kocsitól totál természetellenes pózban mozdulatlanul. Mindenhol autótörmelék, szemét, dzsuva... Pár autó már a leállósávban állt, néhányan telefonáltak - gondolom mentő-tűzoltó, stb...
Nálam volt a gép, de csak lelassítottunk egy pillanatra, aztán robogtunk tovább - kicsit szótlanul. Nem nagyon volt "hangulatom" fotózni.
Másnap olvastam hogy meghalt a fickó. Ennyi. -
#15751 Aztakurva. Pedig nem tűnik súlyos esetnek és mégis... :(
Sajnálom... -
#15750 Én is a legtöbbször géppel mászkálok, de balesetnél egyszerűen nem tudok fotózni.
Segíteni pedig nyilván segítek is, HA NINCS OTT MÁS hivatalos szerv, akik nálam jóval nagyobb szakértelemmel végzik a munkájukat.
De valszeg még ekkor sem tudnék fotózni. Nem lennék jó riportfotós :) -
G_ArchAngel #15749 kedves ismerősöm Toyotája - csak az anyuka sérült, a 4 gyerek csak megijedt...
Anyuka jelenleg a veszprémi intenzív vendége - nem maradt épp csont a testében, teljes csipőcsere...:( -
#15748 Remélem kirakják a langlovagok.hu-ra, gratz. -
#15747 Csatlakozom az elöttem szólókhoz... Daninak meg üzenem, h grat:) -
G_ArchAngel #15746 sült rovar az finom?:)
nekem volt egy zacskó indiai rovar-chipsem, de nem éreztem kényszert az elfogyasztásukra... -
G_ArchAngel #15745 én gyakran csőre töltött géppel autózom - bármikor jól jöhet, ha éppen nem én fordulok tetőre:) -
#15744 LÁngoló rovarmakró, állat lehet :DDDD -
#15743 Fotó zsír. Nem nagyon volt még itt ilyesmi. Az ellenfény pont jó hangulatot ad neki, szal gratula! -
#15742 Nemírom le amit már itt leírtak.
Ezt neked SIMÁN tudnod kéne, hogy ha a megfelelő hatóság/szervek már a helyszínen vannak, akkor már ők a helyszínen az "illetékesek", ergo csak az Ő munkájukat nehezíted ha nekiállsz fontoskodni, sőt JOGOD SINCS bármit csinálni.
(gondolj csak bele, majd ha legközelebb meglátlak az utcán egy ilyen esetnél a sérülttel foglalkozni, odaszaladok és elkezdem szájbasmárolva lélegeztetni meg ütögetni a mellkasát, mert azt láttam az USA akciófilmekben.... segíteni fogok, nem?)
Megjegyzem: én egy balesetnél képtelen vagyok fotózni... -
G_ArchAngel #15741 Szerintem kérvényezni kellene, hogy a fotóriporterek kapjanak "James Bond-alapképzést": pl. mentsünk életet jeges Dunából, tudjunk újraéleszteni, repülőgépet vezetni, tüzet oltani...
aztán mire vége az események, elővehessük a gépünket és csinálhassunk pár tájképet és rovar-makrót...:) -
gabatika #15740 Jajistenem!
300Dani: majd máskor :P egyébként nekem tecc. Van több is?
Sonajk: a tűzoltóbácsik vélhetőleg odaengednek egy ilyen szituban... -
#15739 Nem, elkezdem szájjal fújni :| -
#15738 Mégis hol találok a Kerepesi út egyik poros parkolójában tűzoltókészüléket? Mint írtam, egyből megérkeztek a tűzoltók, kontárkodtam volna bele az ő munkájukba? Ne kezdj dramatizálni, te mentős vagy, nem pedig autómentő, a kocsi üres volt (ha van benne valaki, nyilván más a helyzet).
Tovább megyek, jópár éve volt egy eset amikor valaki úgy akart protestálni, hogy felgyújtotta magát, közben egy fotós meg a munkáját végezte: fotózott. Sokan kiakadtak, hogy el kellett volna oltania, szerintem meg nem.
Amúgy a képet egy másikkal együtt elküldtem tűzoltóknak (lánglovagok), és érdekes módon nem basztak le, csak te érzel ismét késztetést, hogy okoskodj egy sort. Unalmas. -
#15737 Honnan szedjen poroltót? :o -
#15736 Gondolkodj el a következő kérdésen: Ha a te autód lángol, akkor is a gépedet keresed először. Ha tudod a választ, megértesz engem. -
#15735 Tévedsz barátom. Csak mentős. A hasonló helyzetet pedig már sokszor átéltem. Ahelyett, hogy segítene, kattogtat. Szomorú! -
#15734 Demagóg-e vagy? -
#15733 Ezt gyűlölöm egyes emberekben. Jobb kerestél volna egy poroltót és segítettél volna oltani. :(((( -
Cat 02 #15732 [fejhezcsaposzmájli]köszi
1ébként ha PS mágus vagy emeld ki a tűz szinét úgy biztos szebb :) és a füst sztem fílinges rajta ;) -
#15731 manuál fókusz -
Cat 02 #15730 mi az az MF ? xD (macro function?) -
#15729 Megláttam a tüzet, félreálltam, gondolván hogy erre a témára mégsem a nagylátószög a megoldás, előkaptam az 50-est, csak még rajta voltak a közgyűrűk, a gép meg M módban. Mire ezen túljutottam, porfelhőt tolva maga előtt megérkezett a tűzoltókocsi, első expónál már félig eloltották a kocsit, második képen már csak füst van. Az fel se tűnt hogy MF módban maradt végig az obi :|
-
#15728 tuttam :@ -
#15727 A bétás programok rosszak, értem? :) -
#15726 Jó hogy béta, de rohadt lassú :C -
gabatika #15725 Adobe® Lightroom™ beta* software 1.0 for Windows -
#15724 dárkos nájszos (Y) -
#15723 [center] egyszerű kavicsos
-
#15722 Hovaküldted? Mert éne nemkaptam ilyet. :o -
#15721 jól felütöttem a piros pettyes lasztit mi? -
G_ArchAngel #15720 [VIZUÁLIS TÍPUS, ÁTLAGON FELÜLI FANTÁZIÁVAL ÉS MOST NAGYON RÖHÖG] -
#15719 Háááát, tudnék mondani ezt-azt :DDDDDDD -
#15718 Ha jól megszorongatják mi nem recseg? -
#15717 Az öblös hajósas teTcik .... -
#15716 LOÁL, ilyen hamar, máris??? :DDD
(kivi vagyok, vajon az index digicam tesztek és Ő közte mikor találod meg a párhuzamot KÁLÁMBÓ :DDDDD)