25245

• Editthy #15755
    mér ha állatokkal akkó van?
  • Blasta
    Nekem is ezzel van gond.
    Ha látom, hogy emberekkel történt vmi, akkor eccerűen nincs hangulatom kattintgatni.
  • G_ArchAngel #15753
    Baleseteknél nem szokták az elhunytat a riporterek sem fotózni, illetve a hozzátartozókat sem - csak az eseményt, és az arra utaló jeleket, illetve az ott dolgozó hatósági és egészszégügyi szakembereket...
    Jobb helyeken arctalanul...
  • cenobite
    Áprilisban jöttünk haza Dombovárról és az M7-esen kb. fél perccel előttünk tekeredett fel egy autó a szalagkorlátra. Átrepült a fűre, a sofőr vagy 20 méterre a kocsitól totál természetellenes pózban mozdulatlanul. Mindenhol autótörmelék, szemét, dzsuva... Pár autó már a leállósávban állt, néhányan telefonáltak - gondolom mentő-tűzoltó, stb...
    Nálam volt a gép, de csak lelassítottunk egy pillanatra, aztán robogtunk tovább - kicsit szótlanul. Nem nagyon volt "hangulatom" fotózni.
    Másnap olvastam hogy meghalt a fickó. Ennyi.
  • Blasta
    Aztakurva. Pedig nem tűnik súlyos esetnek és mégis... :(
    Sajnálom...
  • Blasta
    Én is a legtöbbször géppel mászkálok, de balesetnél egyszerűen nem tudok fotózni.
    Segíteni pedig nyilván segítek is, HA NINCS OTT MÁS hivatalos szerv, akik nálam jóval nagyobb szakértelemmel végzik a munkájukat.
    De valszeg még ekkor sem tudnék fotózni. Nem lennék jó riportfotós :)
  • G_ArchAngel #15749
    kedves ismerősöm Toyotája - csak az anyuka sérült, a 4 gyerek csak megijedt...

Anyuka jelenleg a veszprémi intenzív vendége - nem maradt épp csont a testében, teljes csipőcsere...:(
  • Loál János #15748
    Remélem kirakják a langlovagok.hu-ra, gratz.
  • Editthy #15747
    Csatlakozom az elöttem szólókhoz... Daninak meg üzenem, h grat:)
  • G_ArchAngel #15746
    sült rovar az finom?:)

nekem volt egy zacskó indiai rovar-chipsem, de nem éreztem kényszert az elfogyasztásukra...
  • G_ArchAngel #15745
    én gyakran csőre töltött géppel autózom - bármikor jól jöhet, ha éppen nem én fordulok tetőre:)
  • Blasta
    LÁngoló rovarmakró, állat lehet :DDDD
  • Blasta
    Fotó zsír. Nem nagyon volt még itt ilyesmi. Az ellenfény pont jó hangulatot ad neki, szal gratula!
  • Blasta
    Nemírom le amit már itt leírtak.
    Ezt neked SIMÁN tudnod kéne, hogy ha a megfelelő hatóság/szervek már a helyszínen vannak, akkor már ők a helyszínen az "illetékesek", ergo csak az Ő munkájukat nehezíted ha nekiállsz fontoskodni, sőt JOGOD SINCS bármit csinálni.
    (gondolj csak bele, majd ha legközelebb meglátlak az utcán egy ilyen esetnél a sérülttel foglalkozni, odaszaladok és elkezdem szájbasmárolva lélegeztetni meg ütögetni a mellkasát, mert azt láttam az USA akciófilmekben.... segíteni fogok, nem?)

Megjegyzem: én egy balesetnél képtelen vagyok fotózni...
  • G_ArchAngel #15741
    Szerintem kérvényezni kellene, hogy a fotóriporterek kapjanak "James Bond-alapképzést": pl. mentsünk életet jeges Dunából, tudjunk újraéleszteni, repülőgépet vezetni, tüzet oltani...

aztán mire vége az események, elővehessük a gépünket és csinálhassunk pár tájképet és rovar-makrót...:)
  • gabatika
    Jajistenem!
    300Dani: majd máskor :P egyébként nekem tecc. Van több is?
    Sonajk: a tűzoltóbácsik vélhetőleg odaengednek egy ilyen szituban...
  • 300Dani
    Nem, elkezdem szájjal fújni :|
  • 300Dani
    Mégis hol találok a Kerepesi út egyik poros parkolójában tűzoltókészüléket? Mint írtam, egyből megérkeztek a tűzoltók, kontárkodtam volna bele az ő munkájukba? Ne kezdj dramatizálni, te mentős vagy, nem pedig autómentő, a kocsi üres volt (ha van benne valaki, nyilván más a helyzet).
    Tovább megyek, jópár éve volt egy eset amikor valaki úgy akart protestálni, hogy felgyújtotta magát, közben egy fotós meg a munkáját végezte: fotózott. Sokan kiakadtak, hogy el kellett volna oltania, szerintem meg nem.
    Amúgy a képet egy másikkal együtt elküldtem tűzoltóknak (lánglovagok), és érdekes módon nem basztak le, csak te érzel ismét késztetést, hogy okoskodj egy sort. Unalmas.
  • ivjoe
    Honnan szedjen poroltót? :o
  • Sonajk @:o)
    Gondolkodj el a következő kérdésen: Ha a te autód lángol, akkor is a gépedet keresed először. Ha tudod a választ, megértesz engem.
    Tévedsz barátom. Csak mentős. A hasonló helyzetet pedig már sokszor átéltem. Ahelyett, hogy segítene, kattogtat. Szomorú!
  • 300Dani
    Demagóg-e vagy?
    Ezt gyűlölöm egyes emberekben. Jobb kerestél volna egy poroltót és segítettél volna oltani. :((((
  • Cat 02 #15732
    [fejhezcsaposzmájli]köszi

1ébként ha PS mágus vagy emeld ki a tűz szinét úgy biztos szebb :) és a füst sztem fílinges rajta ;)
  • 300Dani
    manuál fókusz
  • Cat 02 #15730
    mi az az MF ? xD (macro function?)
  • 300Dani
    Megláttam a tüzet, félreálltam, gondolván hogy erre a témára mégsem a nagylátószög a megoldás, előkaptam az 50-est, csak még rajta voltak a közgyűrűk, a gép meg M módban. Mire ezen túljutottam, porfelhőt tolva maga előtt megérkezett a tűzoltókocsi, első expónál már félig eloltották a kocsit, második képen már csak füst van. Az fel se tűnt hogy MF módban maradt végig az obi :|

• 300Dani
    tuttam :@
  • Blasta
    A bétás programok rosszak, értem? :)
  • 300Dani
    Jó hogy béta, de rohadt lassú :C
  • gabatika
    Adobe® Lightroom™ beta* software 1.0 for Windows
  • cement
    dárkos nájszos (Y)
  • hen-tes
    [center] egyszerű kavicsos
  • ivjoe
    Hovaküldted? Mert éne nemkaptam ilyet. :o
  • Editthy #15721
    jól felütöttem a piros pettyes lasztit mi?
  • G_ArchAngel #15720
    [VIZUÁLIS TÍPUS, ÁTLAGON FELÜLI FANTÁZIÁVAL ÉS MOST NAGYON RÖHÖG]
  • Blasta
    Háááát, tudnék mondani ezt-azt :DDDDDDD
  • Editthy #15718
    Ha jól megszorongatják mi nem recseg?
  • Editthy #15717
    Az öblös hajósas teTcik ....
  • Blasta
    LOÁL, ilyen hamar, máris??? :DDD
    (kivi vagyok, vajon az index digicam tesztek és Ő közte mikor találod meg a párhuzamot KÁLÁMBÓ :DDDDD)