25245

• 300Dani
    Loálfénycsáp™ rox, igen -.-
  • AnonymouS
    Gyönyörű képek!!!
  • BiG G
    traktoros-fás-pókhálós bejövős, szerintem (y) :)
  • Blasta
    Kösz mindénkinek, de nemmost van :)

btw, némi új képz...
  • Jano
    Nem most vót neki. -.-
  • ivjoe
  • BiG G
    hbd :)
  • Gladiator
    fú de gonosz.

Egyet se félj Blasta! ami az enyém az a tied!
  • Jano
    Blastának nem csak Gladájnak. -.-
  • Amse
  • Gladiator
    kellett egy kis idő mire leesett:D köszi mindenkinek!
  • gnar killer
    HBD Blasta & Gladiátor ((:
  • ivjoe
    FÉB Gladiator & Blaszat!!!
  • 300Dani
    BSZN!

• G_ArchAngel #17461
    HBD BLA-DIÁTOR:)))

(ügyesen egyben letudtam mindkettőt)
  • Gladiator
    én majd a nap végén beírom, hogy köszi mindenkinek, addig nem szemetelek:)
    de persze azé köszi Ani
  • AnonymouS
    Boldog születésnapot mindkettőtöknek! :)
  • Gladiator
    Héj Blasta! Nekünk egy napon van a szülinapunk?! Na mindegy, hát akkor szülinapom alkalmából szeretnék neked gratulálni ahhoz, hogy 29 éve és 9 hónapja megfogantál!

Üdv, Glad
  • Jano
    Jajó. -.- Tuti igazam van, szal oktass a helyemben, htx. ID

Szellemes képek közül 1-2 igen mókás, viszont ami szerintem legbesztesztesebb, és leghíresebb, az kimaradt. Lincoln szelleme, özvegye vállát fogva. Ez elég tré minőségű, de van egy könyvem, amiben igen ütősen néz ki.
  • mod
    Fake.
  • Tomo15
    Rendessen kirázott a hideg;)
  • GregSB

Jano #17449: Lehet igazad van, én nem számoltam semmit, a blogon volt ez az adat megadva ahonnan linkelve voltak a képek :)

Báj dö véj:

The Top Ten Best GHOST PHOTOGRAPHS Ever Taken

• Placebó
    Sry :)
    Canon PowerShot A620, ami nemsokkal ezután 1.5méterről betonon landolt, túlélte csak a modtárcsa törött meg kicsit...
  • ZilogR
    Csak félig meddig nem tartozik ide ;) - de biztosan van, aki a digitális képkészítés lelkivilágába alaposan belemászott:

Merrefelé találok valóban használható infót a különböző képformátumok felépítéséről bit szinten? A feladat az, hogy én magam bitenként rakjak össze egy bmp/gif/jpeg képet egy programmal és azt írjam ki ugyanezzel a programmal háttértárolóra adott néven.

A Google nem kimondottan segít ilyenkor, mert sokminden van ebben a témában, de 99%-a semmit sem ér.

Köszönöm az infokat előre is, akár emailt vagy privát üzenetet is küldhetsz!

-=ZR=-
  • mod
  • Loál János #17450
    Rohadt jóak. :-o
  • Loál János #17449
    Dúúúrva.

(Szerintem rosszul számoltad a zársebit.

A mikro prefixum 10 -6. hatványa, 100 mikroszekundum 1*10^-4-enként írható fel, ami 1/10000 sec.)
  • 300Dani
    :ooooo (Y(YY)Y)Y
  • GregSB
    Kicsit talán off, de nagyon szép fotók is vannak köztük:

Wallpapers mindenféle méretben (320x240-től 2560x1600-ig)

Más:

Atombomba-robbanás "lekapása" 1/1000,000,000-es zársebességgel.
  • Blasta
    Ez vmi póver, home made cucc lehet
  • AnonymouS
    És megint, eskü, semmit nem állítottam el, a képeket ugyanúgy kezeltem előtte... a 4. képnél megint ezt a színátmenetes szarságot csinálja, újraindítom, ugyanazt a képet jól megcsinálja. Mondom jó. Erre betöltöm a következő képet és rossz színprofilt tölt be, asszem sRGB-t, Adobe RGB helyett. Ha átállítom az optionsben RGB-re a színprofilt, akkor sem változik semmi, ez nagyon gáz, nem tudok dolgozni a képekkel :S
  • AnonymouS
    sajnos valamiért nem tudtam belenézni abba a folderba (Vista rulez), de kiírtottam mindent registriből és most jónak tűnik... bár már egy párszor volt ilyen és már oldottam is így meg ezt a problémát, engem az oka érdekelt volna, de mostmár mindegy :) köszi a helpet!
  • Gladiator
    lol:D
  • mod
    Jee, tökjók!

Biztos valami makróval...
  • 300Dani
    Első galériára, azon belül a mélységélességre és a látószögre gondolok
  • 300Dani
    és ezt így hogy?
  • GregSB
    Napfogyatkozás kicsit másképp

INFO
  • Mop
    Kösz! :)
    Majd a többiek javaslatára a közeljövőben valamikor újrakomponálom a képet.

Kösz a kritikákat.
  • ivjoe
    Uninstall, aztán kitörlöd a mappáját, ami a program files-ben van, ezután C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data -ból is kitörlöd a mappáját.
    Visszarakod a progit.
  • AnonymouS
    Help, Neat Imagenél mért van az, hogy akármit állítok be alapnak, mindig rossz színprofilt tölt be és ha azzal dolgozok, akkor totál elszúrja a képet, színátmenetes lesz, mintha lekonvertálná párszáz színre. Már minden beállítást kipróbáltam, újratelepítettem, de a probléma mindig jelentkezik. Elég gáz, mert kéne a zajszűrés és a ps cs2ben is még elég szar.