25245
-
#17955 :)
tényleg -
G_ArchAngel #17954 oké, 1-1, én meg egy sorral lejebb lévő "k"-t vettem észre:) -
#17953 LOÁL!
[MÁR RÉG MEGVETTE]
milyen cartoon plugin ez? -
#17952 "hoszzú" -
G_ArchAngel #17951 ha a track-list-ben szereplő alig látható karakterekre gondolasz, akkor az nem helyesírási, hanem tipográfiai hiba...
de ha pl. arra, hogy mondatot nagybetűvel kezdünk...:) -
#17950 hoszzú
-
#17949 Helyesírás??? Hol? Mi?
-
#17948 LOÁL :)
helyesírás megint rulez :)
na, majd letöltöm -
#17947 Így van, 10perc és ready :)
#17945: marha :DDDDDDDDDDDDDD -
#17946 "Hibás a csomagolt file"
Nem ért még fel? -
#17945 Alternatíva lemezborítóra:
:DDD
Egyébként nekem tetszenek a képek, a zenét is letöltöm hamarosan! -
#17944 A gond az, hogy nekem nagyon bejön a hátoldal borítókée, szal valszeg az marad :)
De az 5let rulz :)))) -
#17943 Ez egy olyan dolog, hogy ha vki zenészre jobban asszociál a képek kapcsán, ám legyen, de az se gond, ha a "maffia mesterlövésze" dolog ugrik be inkább. :) Vadevö -
G_ArchAngel #17942 4.-nek lehet nem magadat kellene odarakni, hanem egy tárgyfotót, de gondolom nyitott gitártok fegyvernek kiképzett szivacsal üresen nincsen:)
pedig abba egy fonyadt rózsa simán verné Tulipános Jimi feelingjét:D -
#17941 alapvetően lehet, hogy igazad van :) -
#17940 Hja, ez a gondom nekem is.
Ez lett a legjobb fotó, és szájbecsukós nem lett hasonlóan jó kép. -
G_ArchAngel #17939 alapvetően nekem tetszik, bár a 4. nem illik a sorozatba, az már kicsit Hajós Andrásos, csak a hajadon kell szürkíteni:D
ezt úgy értem, hogy jó a negyedik, de míg az első 3 kicsit a maffia mesterlövészére hasonlít a negyedik egy megfáradt zenészre - persze, ha ez volt a cél, akkor oké:) -
G_ArchAngel #17938 alapvetően ötletes, de a címlapra nincs egy olyan, amin a szádat becsukod - talán komolyabb lenne, mert így kicsit hasonlítasz Dopeman valamelyik nagyon okos haverjára (nem jut eszembe a neve, de nem Tyson)
:) -
#17937 Ja és szívesen fogadok kritikákat a borítóképekkel kapcs... :) -
#17936 :) rágyújtok
Sztem Te nem fogod kajálni, ez amolyan elektronikus stuff (d&b, bigbeat, chill, ilyesmi)
Énis főleg sniper voltam (mily meglepő :D), deén CS-ben :) -
G_ArchAngel #17935 az "Inside1" képen mit csinálsz a szádban/száddal?:)
amúgy megkérdezhetem, milyen sítlust képvisel az album:)
(főleg mert a BF-aranykor legkeményebb, és Európában is rettegett mesterlövésze voltam, aki repülőből kiszedte a pilóta mögött ülő lövészt:D) -
#17934 Yo!
Tudom, nem teljesen idevaló, de gondolom megosztom veletek ezt. Végre elkészültek a borítófotók is, így be tudtam végre fejezni.
A zip sajna lassan kúszik felfelé, ha valaki megtisztel és meghallgatná, holnap már tölthető lesz. HTX :) -
AnonymouS #17933 Ez végülis költői kérdés volt, láttam a képeket :) és abból vontam le a következtetést. Snapshotra lehet hogy jó, de én tuti nem használnám, inkább rajtahagyok egy obit a gépen és akkor tudok éllességet is állítani (woáw :D) -
G_ArchAngel #17932 ja, meg van vmi putri a budai oldalon is, régi kőhalom, omladozik már:) -
DecenS #17931 művészetek palotája & nemzeti szinház a lágymányosi hídnál.
giccs különdijat is kaphatsz érte... bájos darab mindkettő. -
#17930 Pesten mely épületeket érdemes panorámában fotózni ami látványos? házinak kéne de lusta vagyok ebben a hidegben körbemászkálni [: -
#17929 Nézd meg a képeket.
Amúgy nyilvánvaló, hogy nem a gyenge-jóminőségű obik HELYETT kell ezeket használni, de ha egy ilyen van a gépeden, gép a zsákodban és jön egy megismételhetetlen pillanat, mikor nincs időd az obival vacakolni, akkor jó érzés, hogy tudsz fotózni (csak legyen elég fény :D) -
AnonymouS #17928 kényelmes lehet, de ez nem egyszerűen egy hogyan csináljunk drága SLR gépünkkel olcsó kompakt minőségű képeket? :) -
AnonymouS #17927 hát nemtom, egy normális tilt-shift jobb képet készít, nem? nekem a fejem fájdult meg ezektől a képektől... -
#17926 rox :o -
#17925 Ezek a rulezos cuccok :)
(ha vótmá, akkor sry) -
#17924 el lehet vele smúzolni a képet -
#17923 Még mindig nem értem mire jó :| -
#17922 lensbabies a zoptiformnál! -
AnonymouS #17921 nem szorult ezek szerint túl sok művészi érzék abba a kis marsjáróba :P -
#17920 Izé, ez a marsi naplemente nem lett kicsit életlen? :) -
gabatika #17919 A romák, ahogy én látom - fotópályázat
Akit érdekel, részletek mail-ben. -
#17918 Tegnapi túrűn készült.
RAW + állvány, semmi PS.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naplemente a marson -
mod #17917 Jajajajaja. -
#17916 02