25245
-
#20719 pont :) -
#20718 az a blasta a focis ? -
#20717 Amúgy meg Plodukció!
-
#20716 nem is szántam másnak :) -
#20715 ahelyett a fél szendvics helyett jobb lett vona szerintem inkább valami fagyi, de leginkább semmi. ez így inkább csak ilyen igényes elkapott pillanatnak tűnik. -
#20714 na egy
-
#20713 mert magyarok? :) ugy látom hozzászoktál az indiai látványhoz, meg a mindenféle náciokhoz, a félvérekhez, ha otthon is sok külföldi élne, több lenne a keveredés, máris nem ezt mondanád... ha pl kiutaznál indiába biztos nem mondanád hogy mindegyik gyönyöru, persze egy vonatozás alkalmával bitos 10 lányt össze tudnál válogatni ott is, a tobb ezerbol aki a vonaton lóg :) -
blackgamer #20712 nice -
G_ArchAngel #20711 voltam Szegeden sokszor, koszi - ua., mint a magyar atlag...
szepek a magyar lanyok, de nem tul valtozatosak... -
#20710 Ki beszél itt butapestről? Gyere egyszer Szegedre, csak hozz valami törlőrongyot, vagy itatóskendőt, hogy legyen mivel feltörölni a nyálad :D -
#20709 Szellemfalu olaszországban O.o -
#20708 Elhagyott épületek és félbehagyott építkezések Moszkvában. -
#20707 utolsó tetsz :) -
#20706 de most az origianal csajokrol van szo, illetve legyen :) mint mondtad sok a külföldi, mindenféle nácio, persze hogy sok a szép csaj, főleg a keveredésekből, viszont a svéd csajok alapbol gyonyoruek :) -
G_ArchAngel #20705 Nah, hogy ne csak magyar lany legyen, Anna orosz:)
-
#20704 ad3, senki nem mondta hogy az összes nő olyan kint mint a ppt-ben, csak hogy vannak olyanok is ;) -
G_ArchAngel #20703 ad1, a kepek nagy resze - "a svedek" - ziza.ru-rol vannak osszelopkodva
ad2, sokkal tobb szep lany van, mint Budapesten, vagy csak en nem veszem eszre a rondakat (nem is jarok olyan helyre), de par ejszakai szorakozohelyrol siman osszelehet valogatni egy-egy hip-hop vagy r'n'b videoklipp hattertancos allomanyat...
az angol tesztakepu, pattanasos, feherboru, voroshaju soroshordok igen rondak, de tele van a varos nem angolokkal - egy metrozas alkalmaval siman osszelehetne 10 olyan indiai lanyt valogatni, hogy a Miss Hungary-n indulva magyarnak ne legyen semmi eselye:) -
#20702 Jah, nyilván a svéd képek egy elitebb helyen készültek, míg a britekről ez nem mondható el. De amíg én kint voltam UK-ban és Írországban sok olyan nőt láttam mint amilyen a képeken van :D És nem is utolsó sz@r helyeken. Szóval van realitása. -
#20701 Angol oldalrol talán csusztatva van, de a másik oldal teljesen reális, fedi a valoságot :) -
#20700 Erősen csúsztatás szaga van, de az viszont tény, hogy kinn Angliában egy jó nőt nem láttunk. -
#20699 ja, most beött, basszus, ezeket a képeket csak megerősiteni tudom, kb ilyenek a csajok, és ez a minimum egy klubban vagy bárhol az éjszaka folyamán, erős konkurencia a magyar lányoknak, sőt :) -
#20698 Nálam bejön. Várjatok pár percet most raktam fel... -
#20697 mivel 404, nem láthato, de erősen gyanitom hogy a svéd lányok nagyon szépek, mit gyanitom, tudom :) -
G_ArchAngel #20696 kar, hogy a fele orosz:) -
#20695 persze, értem én :)
Nálunk is dolgozik egy hongkongi brit aki amugy vietnami szüleit tekintve, ez most komoly. -
#20694 errór404 :| -
#20693 Svéd vs Brit clubok :D -
G_ArchAngel #20692 a brit nem egyenlo az angollal, most is sok indiai, japan, holland, sved, stb. szarmazasu brit el Londonban... -
#20691 Tőzsgyökeres brit nők rondák mint a bűn. Londonban lévő félvérek és bevándorlók között viszont sok a szép :) -
#20690 hanem britek? :)
de gondolom egy angol sem él már londonban :) -
G_ArchAngel #20689 nagyon sok szep lany van Londonban, itt nem angolok elnek, hanem britek es bevandorlok... -
#20688 ja bocs :D
amugy vannak köztuk szépek, de tényleg nem hazai felhozatal... -
#20687 nem azt mondta hogy magyar lány? :) -
#20686 -sz. -
#20685 ah. már kezdtem gondolatban megfogalmazni a "nem is igaz az angol nőkről szóló sztereosztipia miszerint nemannyira szépek." első -
#20684 yay :| -
#20683 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://hu.wikipedia.org/wiki/Kokain -
#20682 nemtudtam hogy a kolázástól homo lesz bárki is :D még jó hogy utálom a kólát [leszögez] jaés #20681 -
#20681 :D
képtmár :@ -
G_ArchAngel #20680 hja, itt nem az jut elsore eszembe:)
landlord-unk indiai, allandoan kolazik, de hetero...
a kedvesem fonoke ugyanez, csak nem hetero...
ez utobbi kevesbe zavarja az embert, de mivel a nyalkahartya kesz van az orrukban allandoan szipognak - ilyenkor kicsit sem birnam fejberugni oket...