25245
-
nekem meg itt is annyi latszik hogy rövid ( 1-3 milis) de HAJA van.(barna szinu sötet, vilagos foltokkal, amik követik a koponyájának formáját. ( szebben már nemtudom :D )
...Milyen monitorotok van? :D -
Hát nemtudom... ránagyítottam...
-
obe #7044 lens flare, az obi rekeszlamelláinak a konturja.talán?! -
A haja úgy veri vissza a fényt, mintha hologram lenne. Ebből a szögből kopasz, ha meg elfordítod egy kicsit a srácot, akkor meg mintha megint lenne haja. -
Hat nemtudom nekem haj van a fején, lehet rossz képet nézek? :D
(meg 500x nagyitasban is hajat latok, nem kopasz fejet.
-
valami hullot le a farol aztan pont benne volt a kepben nem? -
Magát a fejét nézzétek ne ezt amio mögötte van...:) Mert tök kopasznak látszik... de NEM AZ
-
hjah... fabalta. -
balta az mondom én!
[mondja] -
jah hogy arra gondoltok(ez fel se tünt)... hat a vele szembe lévő fa ágának 1 részére télleg rásüt a nap :) -
OPM #7036 hja, a fára -
rásüt a nap?
-
hat nemtudom, ha lemennék a strandra, plane fiukat fotoznek lehet erdekesen neznenek ram...(szal inkabb kihagyom:) )
de amugy nezz korul ilyen fotos oldalakon mint fotovilag.hu , fotozz.hu, deviantart. com... vannak ilyen tematikus keresők mint "emberek" "szórakozás" hátha ott találsz.
//bar kozelsenem profi fotoss// -
beleállt egy fejsze+!4%%!! :OOOOOOOOOOOO -
Na még egy, ez csak olyan probálkozás...
-
Aki megfejti mi lehet Galy fejével az kap egy csokit, mert magam sem jöttem rá...:S
-
Okk....elegem van :)
Nya...akkor így már, hogy bejelentkeztem sajátomra, astok tanácsokat??? Ti profi fotósok vagytok, hagy haljam...bizti többet nézelődtök képek után, mint én!
Szal? :)
-
van egy olyan is.. de sajna gyorsba kellett scannelnem és kicsit ferde meg nincs rajta az egész..:(
De van a Galyrol egy olyanom amit nem tudtam megfejteni hogy az most mi a fején... jöhet? -
egy fos max 600dpi lap scenner Canon de fos...:/ -
ez kurrvaa jooo! -
Miért nem a saját nickeden írsz? Gyanús vagy te nekem
-
Már próbálkoztam, köcce!
/ SNÉ ZSUZSA / -
Vazz...MONDOM: SNÉ ZSUZSA VAGYOK, A BARÁTOMTÓL ÍROK!!!!!!!!!!!
:DDDDD LOLLER!!! Vazz egyből azt hiszed? :DDD Dili!!!
Nos, tehát tudnátok nekem segíteni, nekem SNÉ ZSUZSÁNAK???
-
Send plz, htx. -
gugli? :) -
:DDDDD:S:ASD:ADS::SDA -
ANNYIRA TUDTAM, HOGY NEM HAGYOD KI, ROHATTTTTTT :-DDDDDDDDDD -
huuuuuuuuuu pedig van ám egy sorozatom, arról, amikor Placéval "belecsusszantok" a tóba, tavaly nyárról :D FORRÓ ANYAG! :D -
panoráma scanner :D -
Őőőőőőő, asszem ez nem a "Gay photos for gays" fórum, szal nem vagyok benne biztos, hogy tudunk segíteni ;-)))) -
Sziasztok Husikák!
Sné Zsuzsa vagyok /barátomtól írok ;) /
Szeretnék tőletek segítséget kérni! Szükségem lenne happy képekre...pl. 2 srác éppen belecsusszan a medencébe..mindenféleképpen vizes, strandos képekre lenne szükségem...vagy pl csak egy fenék hátulról, ahogyan napozik a strandon :) Szal ilyesféle kép kéne...tudnátok nekem segíteni?
Bízok a látásotokban ;)
Csókollak titeket!! -
Mivel szkenneltél Dzsí? -
Ehhh, bárcsak naplementekor lőtted vóna, vagy hajnalban, gőzölgő tavnál :-) -
EOS 300 Kodak ISO 100
-
obe #7012 bravo nagyon kis hangulatos kép
-
EOS 300 Kodak ISO 100
-
Igaz igaz! :-) -
...és manf. panoráma állvánnyal of kóz :-)))) -